39

3.5K 136 20
                                    

PoV Evelyne

Na die tweet van gisteren, heeft Niall niet meer gereageerd. In de groepsapp weet ik het niet. Ik schrijf een lied by the way. Geen idee of het wat wordt. 'We used to never go to bed angry. But it's all we have ever do lately. You're turning away, like you hate me. Do you hate me, do you hate me?' Ik zucht en type verder. 'You can take this heart. Heal it or break it all apart. No, this isn't fair. Love me or leave me here. Love me or leave me here. Love me or leave me here'. Ik lees het terug en krijg weer tranen in mijn ogen. Ik heb zo veel inspiratie. 'And love me baby please cause I could still be the only one you need. The only one close enough to feel you breathe. Yeah I can still be that place where you run. Instead of the one that you're running from'. Ik slik en leg mijn telefoon weg. Straks stuur ik het wel naar iemand toe, ik denk naar Perrie. Ze waren inspiratieloos en wisten geen liedjes meer.

Halleluja, we zijn weer in Amerika. Ik heb besloten om mijn spullen te pakken en gewoon terug naar Londen te gaan. "Gaat het?" Vraagt Martijn. Ik haal mijn schouders op. "Ik weet het niet," mompel ik. Hij knikt. "Ik snap het. Wil je nu naar hem toe?" Vraagt hij. "Naar Harry," verbeter ik hem. "Harry," zegt hij zacht.

We lopen het stadion binnen en iedereen kijkt ons aan. "There we go! The cheater and her boyfriend," gilt Niall gelijk. Ik kijk hem boos aan en loop door. "Wat doe je hier nog? Vertellen dat je bij hem gaat wonen?" Vraagt hij en komt naast mij lopen. "Hebben jullie het leuk? Ik hoop dat je het leuker bij hem hebt dan bij mij". Ik negeer hem en loop door. "Praat dan. Je hebt toch zo veel te vertellen". "Jesus Niall, shut the hell up," ik hees. "Ze heeft een stem," juicht hij. Ik had dit serieus niet van hem verwacht.

Ik loop een willekeurige kleedkamer binnen en zie Harry op de bank zitten. Hij springt gelijk op en loopt naar me toe. Hij slaat zijn armen gelijk om me heen en ik ook bij hem. "Hey," zegt hij zacht. "Hey," zeg ik hees en verberg mijn hoofd in zijn nek. "Wat doe jij hier?" Vraagt hij. "Ik ga terug naar mama," zeg ik zacht. "Maar dat kon je toch al?" Vraagt hij. "Klopt, maar ik heb geen spullen en ik wil nog praten". Hij knikt.

We laten elkaar los en hij kijkt me aan. "Jesus, je ziet er slecht uit," zegt hij zacht. "Dank je," mompel ik. "Niall, komen," zegt Harry. "Ik hoef niet meer te praten," zegt Niall. "Dat ga je doen," zegt Harry streng. Ik kijk naar de grond en mijn schoenen zijn opeens heel interessant. "Nee," lacht Niall weer. "Waarom is hij hier dan ook? Ze zijn een stel". "Gisteren huilde jij omdat zij ook huilde. Ze sprak de waarheid," zegt Harry. Ik kijk gelijk op, heeft hij gekeken? "Niet," zegt Niall. "O jawel," gilt Louis.

"Paul," gilt Liam. "Hey Eef," zegt Paul dan. Ik kijk hem even aan. "Wil je de 'rechter' zijn? Niall en Evelyne moeten praten en dat wilt Niall niet. Dan maar op de advocaten manier," zegt Liam. Niall begint te lachen. "Ja, lach maar. Doe je best kut," zeg ik gelijk. "What the hell did you say?" Lacht hij. Mensen die geen Nederlands kunnen like.. Ik zucht geïrriteerd. "Martijn, wil jij Eef ondersteunen?" Vraagt Harry aan Martijn. Martijn knikt en kijkt mij aan. Ik knik dankbaar. "Okay. Dan helpt Camila mij," zegt Niall en ik zie haar de kleedkamer binnenkomen. Ik kijk haar vuil aan. Als hij het zo wilt spelen? Okay dan.

We zitten op stoelen - het lijkt serieus op een echte zaak. Paul zit voor ons met twee andere mensen aan tafel. Ik zit naast Martijn aan een tafel en Niall en die gozer aan de andere. Ik walg echt van haar. Serieus.

"Niall, waarom wil je niet mer Evelyne praten?" Vraagt Paul aan Niall. "Waarom zou ik met haar willen praten? Ze liegt toch zo hard," grinnikt hij. Ik frons. "Evelyne, waarom wil jij met Niall praten?" Vraagt Paul weer aan mij. "Omdat ik de kans niet heb gehad om te kunnen praten. Hij weet niet eens wat er aan de hand is," zeg ik. "Wat is er dan volgens jou?" Vraagt hij aan mij. "Meneer denkt dat ik met een ander ga wat totaal niet waar is. Ik appte met Martijn ja, maar ook met de rest van zijn crew en Charlotte. Het berichtje was voor Tom bedoelt en niet voor mij. Ze hadden lol. Maar ja, wat denkt hij: ze gaat vreemd. Jesus. Ik kan niet eens Nederlands met ze appen. Ik kan niet eens werken of hij denkt al dat ik vreemd ga," zucht ik. Niall lacht spottend. "Yeah.. Right. Je belt alleen maar en skyped alleen maar. Je hebt geen aandacht voor mij en je flirt met veel mensen," zegt hij. Ik lach. "Ik flirt met mensen? Dan ben je echt blind." Hij grinnikt.

"Martin, Camila, hebben jullie nog iets te vertellen?" Vraagt Paul. "Ja," zegt Camila. "Niall is gekwetst. Hij huilt om wat zij hem heeft aangedaan," begint ze. "Om wat ik heb aangedaan," lach ik en wijs naar mezelf. "Evelyne," zegt Paul. Ik gooi mijn handen in de lucht. "Niall ziet er vrolijk uit, maar zodra hij alleen is-" zegt ze. "Zoent hij met iedereen die hij tegenkomt," onderbreek ik haar. "Hou je bek," sist Niall. "Is Niall niet vrolijk. Hij is gebroken. Voor de fans doet hij vrolijk en leuk, maar dat is hij niet. Wat jij met hem hebt gedaan.. Je krijgt er spijt van," zegt Camila en wijst naar mij. Ik knik. "Daar krijg ik inderdaad spijt van ja. Maar ik heb helaas niks gedaan, dus ik weet niet waar ik spijt van moet krijgen," zeg ik niet begrijpend. "Je hebt zijn hart gebroken," schreeuwt ze. "Gefeliciteerd meid," mompel ik. Nu ben ik boos en hoef ik Niall al helemaal niet terug.

Als Martijn begint te praten, begin ik te lachen. Als hij soort van boos is en dan Engels praat en z'n accent, echt geweldig. Ik sla mijn hand voor mijn mond, ja ik zit in een kut bui. Hij kijkt me aan en ik stop met lachen. "Jij weet niet wat je hebt gedaan bij Eef. Jij denkt dat ze vreemd gaat, maar dat is niet zo. We kwamen elkaar tegen in de Mc. Wat is daar mis mee? Jij komt toch ook wel eens bekende tegen? Na die appjes van jou, ja ik heb ze gelezen. Hielt ze het niet meer. Het is dat Justin, ja Justin Bieber, bij ons was. Anders had ze dood gegaan van het huilen. Elk moment die ze alleen had, huilde ze," vertelt hij. "Wow wacht, Justin? Zijn jullie een trio?" Vraagt Niall. "Godver Niall, nee!," gil ik boos. Serieus.. Dat ik überhaupt nog aandacht in hem gestoken heb. "Niall. Jezus. Eef vertelde dat je een klootzak bent. Ik geloofde dat niet en bleef zeggen dat het helemaal niet waar is, maar ik verander van gedachtes. Je bent een eigenwijze klootzak. Weet je dat?" Vraagt Martijn boos aan Niall, hij schrikt even. "Zij is degene die er het meest last van heeft. Zij huilde de hele nacht. Zij heeft elke dag gehoopt op een berichtje dat je toch samen met haar over de loper wilde. Maar nee. Ze wilde samen met jou over de loper. Na die ruzie op twitter zat ze er helemaal doorheen. Maar ja, we zaten in een uitzending. Ze moest moeite doen om normaal over te komen. Toen vroeg hij naar jou en toen brak ze. In het vliegtuig heeft ze niks anders gedaan dan huilen. Ze heeft een lied over haar gevoelens geschreven binnen tien minuten. Tien minuten! Ze is kapot na jou acties. Ze snapt niet waarom jij zo doet. Ze vraagt de hele tijd dingen waarop ik ook geen antwoord kan geven. Waarom vertrouw je haar niet? Ze is je vriendin." Het is stil en ik barst in tranen uit. "Hij huilt om haar, hij huilt amper. Alleen als het om dierbare gaat," zegt Camila. Gozer, hou je mond.

"Niall heeft zijn conclusies alweer getrokken, zijn ze waar? Dat weet hij niet. Mag ik geen Nederlands praten met vrienden? Nee. Dat mag ik niet. Mag ik geen mannelijke vrienden hebben? Nee. Maar meneer mag wel vrouwelijke vrienden hebben. Ellie, Selena, Ariana, Camila. Noem maar op," zeg ik boos. Niall slikt. "Ik ga vreemd. Ik ben een hoer. Wat ben ik nog meer? Ik dacht dat alles goed zou zijn na Arnoud. Never mind. Het is alleen maar erger geworden. Dank je Niall. Ik dacht dat ik je kon vertrouwen en jij mij. Je mag alles weten, je kan in mijn spullen kijken. Je weet mijn wachtwoorden als enige. Je weet mijn pincode. Wat moet ik nog meer doen? Ik vertrouwde je. Maar blijkbaar is het niet wederzijds. Harry had gelijk, geen liefde tussen één van de lads en familie van één van de lads. Niall, ik weet niet meer wat ik moet doen. Jij wilt het niet meer. Okay. Het is over," zeg ik boos en sta op. "Wij zijn nu écht over. Wij bestaan niet meer samen. Het is uit." Hij barst in tranen uit en iedereen is stil. "Dag Niall. Het was een leuke tijd, maar nu is het het einde," zeg ik en wil weglopen.

"Nee".

Ja mensen ik weet t hoor, ik had t ook nooit veracht. Julia die gwn de naam van mijn vriendje in dr boek gebruikt en dan op zo'n manier dat tie gay lijkt (nee juull ik weet dat je t zo niet bedoeld hebt) Tommo is n schatje en ik wil ffkes zeggen ik hoop dat jullie genoten hebben van dit hoofdstuk. Ook in dit hoofdstuk zitten een paar van mijn geniale plannen maar ach ik geef ze met liefde. Tot ziens X Potato (TomaatoPotato)

Oooii mensen. Dat was Annick^ maar dit ben ik (Julia). Voor mij is de vakantie nu officieel begonnen.. Ik was al vrij sinds dinsdag, maar nu begint de vakantie echt. Ik ga morgen ook gelijk op vakantie en ik weet niet of ik daar WiFi heb.. Dus dan weet k ook niet of ik kan uploaden (hoe graag ik dat ook wil..).

Fijne vakantie

Xx

When He Told Me ThatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu