34

4K 131 12
                                    

Pov Evelyne

Ik word wakker van iemand die beweegt. Ik zucht geïrriteerd. "Sorry," fluistert iemand, ik hoor aan het accent dat het Niall is. Ik voel zijn armen weer om me heen en ik doezel weer langzaam weg.

Ik word langzaam en gaap. Waarom speelt gij met mijn haar?

"Hey princess," fluistert Niall. Ik kijk omhoog voordat ik hem aankijk. "Mm," mompel ik. Hij grinnikt. "Hey." "Lekker geslapen?" Vraagt hij en ik knik. "Jij?" Hij knikt ook en drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik draai op mijn buik en leg mijn hoofd op zijn borst. Ik voel dat hij mijn shirtje optilt, bij mijn rug, en hij legt zijn hand op mijn rug. Ik glimlach en zet mijn kin op zijn borst. Glimlachend kijk ik hem aan, eindelijk. Hij glimlacht ook en ik haal mijn hand door zijn haar. Z'n haar zit zo schattig als hij geen gel in heeft. We kijken elkaar aan en dat is het. Dit maakt me al blij.

Hij drukt een lange kus op mijn lippen. "Good," begint hij en druk weer een lange kus op mijn lippen. "Morning." Hij drukt nog een lange kus op mijn lippen en glimlacht. "Hoe laat is het?" Vraag ik. "Half twaalf," zegt hij. Ik knik en zucht zacht. "Moeten we vandaag verder of niet?" "Nee, vandaag rust," zegt hij. "Netflix," zeg ik gelijk. Hij grinnikt. "And pizza with the bae." Hij bloost en glimlacht verlegen. "Maar eerst ontbijten voordat je pizza eet in de ochtend," zegt hij. Ik rol mijn ogen en leg mijn hoofd weer op zijn borst.

"Zullen we dan maar eten?" Vraagt hij. Ik knik. "Ik bel wel even. Dan eten we gewoon in de kamer." Ik knik weer en kijk hem aan. Ik druk een kus op zijn lippen. Ik kan nooit genoeg krijgen van zijn lippen.  "Babygirl," zegt hij. "I love you." "I love you too," fluister ik. Hij drukt een kusje op mijn neus en staat op. Ik glimlach en ga op zijn plek liggen. Hij loopt naar de badkamer en ik pak mijn telefoon. Ik open mijn beginscherm en zie als eerste een tweet van Martijn. '@EvelyneStyles hey friend!' Komt ie weer hoor: Martijn. Ik zucht en open twitter. '@MartinGarrix did I give you the permission to talk to me?' Soms, oh gosh, dan wil ik hem echt slaan. Hij kan zo gênant zijn.. 'Yes, I just give myself the permission!' Ik zucht en begin weer te typen. 'You don't have the permission... You DO NOT have, idiot.' Ik leg mijn telefoon weer weg en kijk naar Niall die belt.

Er wordt op de deur geklopt. Ik sta op, maar wordt tegengehouden door Niall. "Je hebt je pyjama aan en geen bh," zegt hij. Ik loop naar mijn koffer en draai weg. Snel trek ik een sportbh aan en trek dan weet mijn shirt aan. Ik glimlach en loop naar de deur. Hij komt achter mij staan en ik open de deur.

"Uw ontbijt," zegt een gast van denk een jaar of 20. Hij staat daar alleen met zo'n karretje en met een fake glimlach op z'n face, ja same. I feel you. Ik hou de deur meer open en Niall komt beschermend achter me staan, hoofd dat je bent. Hij staat nu alleen in z'n onderbroek. De jongen rijdt het karretje met het eten naar binnen en loopt daarna weer naar buiten. "Zet maar op de rekening van deze kamer," zegt Niall. De jongen loopt weg en ik sluit de deur. "Niall," sis ik. "Wat," lacht hij. "Jij stond daar gewoon, half naakt. My gosh," mompel ik. Hij lacht. "Mag ik mijn mooie lichaam niet showen dan?" Vraagt hij en komt voor me staan voordat hij z'n armen om mijn middel slaat. "Nah, beter niet," zeg ik. Hij tilt me op en loopt naar hem bed. Hij legt me neer en komt op mijn heupen zitten.

"Horan," zeg ik en schud mijn hoofd. Hij grinnikt. "Ben ik té knap?" Vraagt hij en tuit zijn lippen. "Arrogantie overheerst," zeg ik lachend en prik in zijn buik met mijn vinger. Hij pakt mijn polsen vast en kijkt me aan. "Maar je bent wel knap." Hij glimlacht verlegen waardoor het kuiltje in zijn wang ontstaat. Ik probeer het met mijn vinger aan te raken, maar hij is te sterk. Ik zucht en kijk hem aan. Hij glimlacht en bloost licht.

Zonder dat ik het merk, voel ik zijn handen bij mijn heupen. Hij begint me daar te kietelen en ik lach gelijk. Ik probeer op mijn zij te rollen, maar dat lukt niet echt met hem op schoot. Mijn snater lach vult de kamer, wat haat ik mijn lach. "Niall," lach ik. "Babe," lacht hij en ik probeer zijn polsen te pakken. Poging mislukt. "S-stop." Hij stopt even en ik kijk hem aan. "Alleen als je zegt dat ik het aller aller aller mooiste, knapste, beste vriendje ben," zegt hij en grijnst. "Never," zeg ik gelijk. Hij begint weer te kietelen bij mijn heupen. "Je bent het aller," begin ik lachend. "Aller aller," ga ik verder. "Beste, mooiste, knapste vriendje." Ik kijk hem aan en hij stopt. "And," zegt hij. "Ik moest niks anders zeggen," zeg ik verward. Hij kijkt me strak aan. "Love ya?" Vraag ik. "Love ya too," zegt hij en komt boven me hangen. Ik hijg als een gek en probeer weer op adem te komen. Maar meneer drukt zijn lippen op die van mij. Naja. Ik sluit mijn ogen en kus terug. Hij glimlacht en legt zijn hand op mijn wang. Ik leg mijn armen in zijn nek en geniet van zijn lippen. Hij vraagt om toestemming en ik open mijn mond een stukje. Ik voel onze tongen tegen elkaar en de vlinders barsten nog erger los. My gosh.. Ik speel met het uiteinde van zijn haar terwijl mijn tong rustig om zijn tong draait.

Ik trek terug en hijg nog een beetje. Ik open mijn ogen en kijk hem gelijk aan. "I love you so much," fluister ik. "I love you too, so much," fluistert hij ook en ik glimlach.

Ik kijk naar Niall terwijl hij geconcentreerd naar de tv kijkt. We kijken naar Orange In The New Black, nou hij eigenlijk.. Hij is zo mooi. Hij draait zijn hoofd en kijkt me aan. Ik kijk snel naar de tv en bloos als een gek. "Ik zag je wel kijken," fluistert hij in mijn oor wat mij kippenvel bezorgd en drukt een kusje op mijn kaak. Ik bijt op mijn lip. Hij laat een spoor van kusjes achter als hij naar mijn nek. Op een paar plekjes krijg ik kippenvel en op één van die plekjes zuigt hij en likt hij eraan. Ik knijp in zijn boven been. "Hou het niet in," mompelt hij tegen mijn huid. Een zachte kreun verlaat mijn lippen en ik sluit mijn ogen.

Ik voel zijn lippen niet meer tegen mijn huid en ik open mijn ogen weer. Ik draai mijn hoofd en kijk hem aan. Hij kijkt me trots aan en pakt me stevig vast. Ik klim op zijn schoot en ga tussen zijn benen zitten. Hij slaat zijn armen stevig om me heen. Ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder en kijk hem aan. "Mine," zegt hij. Ik glimlach. "Yours."

When He Told Me ThatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu