53

3.2K 124 14
                                    

Pov Niall

Huilend word ik wakker. Waarom ligt ze niet naast me? Ik open mijn ogen en kijk verward rond. Waar ben je babe? Ik ga zitten en doe het licht aan. Ik knijp mijn ogen even dicht omdat het fel is.

Na een tijdje ben ik aan het licht gewend en ik kijk rond. Haar spullen staan er, maar niet alles. Ik denk na: waar kan ze zijn? Er rolt weer een traan over mijn wang als ik besef dat ze in het ziekenhuis ligt. Waarom? Iets wat ik niet snap. Die Arnoud zat toch in de gevangenis en had vijf jaar. Hoe kan hij opeens hier zijn? Niall, je gaat morgen naar haar toe. Ga nu wat afleiding zoeken. Ik zucht en zet de tv aan, ik moet toch wat.

"Danser en presentatrice Evelyne Styles ligt met zware verwondingen in het ziekenhuis. Afgelopen avond presenteerde ze de finale met Olly Murs van X-factor, toen ze naar huis wilde, werd ze aangevallen door haar ex. Volgens de politie was het bijna fataal, haar ex is overleden na een schot in de borst om Evelyne te beschermen. We zagen Gemma Styles, haar zus, huilend in het ziekenhuis. Zou ze het overleven zonder schade? Haar ex zou vermoedelijk filmpjes en foto's op haar Social media hebben gezet waardoor de politie er al snel achterkwam. Fans hebben ook de politie gebeld en later de omstanders ook. Op de foto's zag ze er slecht uit. Wij laten ze niet zien, tenzij haar familie er toestemming voor geeft. Haar fans hebben een hastag gemaakt: #PrayForEvelyne. Tot nu toe is dat de meest gebruikte hastag van dit jaar. Grote sterren, Justin Bieber, Martin Garrix, Perrie Edwards, David Beckham, Rihanna, Demi Lovato onder andere, hebben de hastag ook gebruikt. De fans gebruiken het ook massaal. We weten niet hoe het met haar gaat, de familie heeft nog niks vrijgegeven. Wij wensen ze veel sterkte."

Lekker dan, hoop je iets anders te kunnen zien: kom je dit alleen maar tegen. Ik veeg mijn tranen ruw weg en zap een beetje rond. Overal zie je het nieuws met als Hoofdbericht: Evelyne. Ik wil het niet zien. Het raakt me al genoeg dat ze er niet is en dan met dit. Het maakt me kapot. Behoorlijk kapot. Ze is mijn alles en..en ik kan niet met haar knuffelen omdat ze door die klootzak in coma ligt. Waarom?

•~•

Pov Evelyne

Ik voel dat iemand mijn hand vast heeft. Mijn hoofd bonkt en mijn lichaam doet pijn. "Als ze binnen vijf minuten niet wakker wordt, gaat de stekker eruit," hoor ik ergens ver weg. Betekend het dan dat ik dood ga? Nee, dat kan ik niet maken. Met alle krachten die ik hem probeer ik in zijn of haar hand te knijpen. Alles of dood, Evelyne. Kies maar.

"Z-ze kneep in mijn hand," hoor ik iemand stotteren. Alles komt terug, het lijkt net of ik slaap, maar geen kracht heb. "Ik denk dat je het verbeeld," hoor ik iemand anders weer zitten. Ik hijg even als ik geen kracht meer heb. Waarom in godsnaam zijn er piepjes te horen? Ik probeer mijn ogen te openen, maar het licht is te fel. Gelijk knijp ik mijn ogen dicht en probeer mijn hand op te tillen, maar het lukt niet.. "Je kan het," zegt iemand. Ik open mijn ogen weer langzaam en dit lukt het wel. De lichten zijn uit, denk ik.

Ik kijk verward om me heen en voel een steek bij mijn rib. "Pijn," is het enige wat ik uit kan brengen. Het klinkt zacht, maar ik hoop hard genoeg zodat mensen het kunnen horen. Ik knipper een paar keer en slik, mijn keel is droog. Ik voel iets bij mijn neus, wat is dit? Ik raak het met mijn hand aan en voel dat het een slangetje is. Alles doet pijn. "Pijn," fluister ik weer en er komen allemaal mensen naast me staan. Ze doen iets met me, geen idee wat.

"Weet je wie je bent?" Vraagt iemand aan me. "Evelyne Styles," mompel ik. Ze knikt tevreden. "Heb je een vriend?" Vraagt ze. "Niall," fluister ik. Ze knikt weer en ik voel dat ze dingen doen bij mijn rib. "Au," zeg ik als het pijn doet. "Pijnstillers," hoor ik iemand zeggen. "Niall," fluister ik weer. "Hij komt zo," hoor ik. Ik voel dat de pijn minder wordt, er wordt iets door mijn lichaam gespoten. Ik sluit mijn ogen en zucht opgelucht. "Heb je een droge keel?" Vraagt iemand. Ik knik en open mijn ogen weer. Mijn bed wordt omhoog gezet en ik krijg een bekertje water voor mijn neus met een rietje erin. "Drink het maar op," zegt ze. Ik knik en ik drink het langzaam op, het brand. Maar het voelt toch ook weer goed. "Mag ik naar binnen?" Hoor ik een jongen met een Iers accent vragen.

When He Told Me ThatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu