77

2.8K 105 3
                                    

Pov Evelyne

Langzaam word ik wakker, na een goede nachtrust, door iemand die met zijn duim over mijn wang wrijft. Ik kreun zacht en druk mijn neus in zijn borst. Hij grinnikt zacht en slaat zijn armen om me heen. Zuchtend sla ik mijn been om zijn middel, ik wil niet wakker worden.

"Wakker worden," hoor ik zacht. Ik laat een protesterend geluidje horen en sla mijn arm verder om zijn borst, zo hoop ik te laten weten dat ik niet op wil staan. "Liefje," fluistert hij en drukt kusjes op mijn voorhoofd. "Nee," grom ik en pak hem steviger vast, zeg niks tegen me. Hij zucht even, maar houdt zich stil. Hij klemt zijn hand in mijn haar en haalt hem er weer zachtjes eruit. Genietend glimlach ik en druk een zacht kusje in zijn nek. Hij herhaalt het een paar keer en wrijft over mijn rug.

Glimlachend kijk ik hem aan. "Bonjour madame," zegt hij zacht en drukt een lange kus op mijn lippen. "Morning," zeg ik hees en druk ook een lange kus op zijn lippen. "Goed geslapen?" Vraagt hij. Ik knik en gaap. "Jij?" Vraag ik en leg mijn hoofd weer op zijn borst. "Super," zegt hij tevreden. "Hoelang ben je al wakker?" Vraag ik zacht en pak zijn hang vast. "Drie uurtjes," antwoord hij. "En hoe laat is het?" "Half twaalf," zegt hij. Ik knik.

"Ik wilde vandaag naar het strand gaan," zegt hij. "Lijkt me leuk," glimlach ik. Een glimlach vorm op zijn lippen, "en daarna een date." "Echt?" Vraag ik. Hij knikt. "Super leuk," zeg ik blij. Zijn ogen beginnen te twinkelen. "Cutie," zeg ik zacht en druk een paar kusjes achter elkaar op zijn lippen. Een blos ontstaat op zijn wangen. "Wanneer kom je op tv met James?" Vraagt hij zacht, nog steeds verlegen. "Pas over twee weken, denk ik," zucht ik. Hij knikt en draait zijn hoofd weg. "Je bent zo schattig als je verlegen bent," zeg ik zacht en druk een kus op zijn wang. "Evelyne stop," sist hij terwijl zijn wangen nog roder worden. Ik grinnik zacht en kijk hem aan. Hij draait zijn hoofd en kijkt mij ook aan, zijn ogen zijn echt mooi. Zonder dat ik het door heb, zitten mijn lippen bijna op die van hem. Ik kijk hem even aan en kus zachtjes zijn lippen. Hij legt zijn handen om mijn wangen en kust terug. Zijn smaak, echt perfect en vertrouwd.

Hij trekt terug en kijkt me aan. Zoekend naar de juiste woorden, brabbelt hij iets. Een glimlach vorm zich op mijn lippen, zo lief. "Ik hou van je," komt er zacht uit zijn mond. "Ik hou ook van jou," zeg ik zacht. Hij knuffelt me gelijk en drukt een kusje op mijn oorschelp. "We moeten zo wel gaan," mompelt hij. Ik knik, "zo." Hij knikt.

Na tien minuten knuffelen, staan we op. Ik rek me uit en sla daarna gelijk weer mijn armen om hem heen. Grinnikend wrijft hij over mijn hoofd met zijn hand en plaatst een kusje op mijn neus. "Je hebt vandaag toch vrij?" Vraagt hij. Ik knik. "Morgen ook, maar dan weer een week achter elkaar," zucht ik. Hij knikt en laat me weer los. "Hoelang blijf je?" Vraag ik. "Totdat ik weer moet trainen, pas over vier weken," zegt hij. Ik knik tevreden, "dan ben ik als het goed is klaar met opnemen." Hij glimlacht. "Mooi."

Ik pak mijn fel donkerblauwe bikini uit de kast en loop baar de badkamer. Antoine poetst zijn tanden en ik kijk hem aan, hij mompelt iets onverstaanbaars. "Opzouten," zeg ik en duw tegen zijn heup. Hij schudt zijn hoofd en poetst gewoon rustig verder. Ik duw wat harder en zucht, hij is echt veel sterker dan dat ik ben. Dus het gaat niet lukken. Zuchtend zet ik mijn voorhoofd tegen zijn schouder en sla mijn arm om zijn middel. Vragend kijkt hij me aan via de spiegel. "Omkleden," zeg ik zacht. Hij knikt, maar kijkt me snel niet begrijpend aan. "Owh ja, ik kan gewoon in de slaapkamer omkleden, maar ik heb- okay Evelyne, stop maar weer. Je gaat nu een reden bedenken waarvan het niet eens een reden is," zeg ik en geef mezelf een facepalm. Hij lacht even en schudt zijn hoofd. Ik kijk naar hem en glimlach. "Je was echt knap toen je speelde. Die mensen daar hebben me zowat vermoord omdat ik het de hele tijd over jou had," grinnik ik en hij spuugt de tandpasta uit. Hij spoelt zijn mond en kijkt me aan. "Echt?" Vraagt hij verbaasd. Ik knik. "Ik had het zelf niet eens door," lach ik. "Ik werd serieus vermoord daar, ik meen het. Ik neem gewoontes van je over, mevrouw. Ik was echt lui," zegt hij. Ik glimlach trots. "Nu opzouten," zeg ik en duw hem weer uit de badkamer. Hij stribbelt tegen en kijkt me aan. "Kus," zegt hij en ik druk gelijk een lange kus op zijn lippen. Tevreden loopt hij de badkamer uit en ik sluit de deur.

When He Told Me ThatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu