Luku. 30

98 14 3
                                    




- Ren!!! huusin pompatessani pystyyn. - Mmh.. Ava? Mitä nyt? Emily kysyi ihmeissään kun näki kauhusta kalpeat kasvoni. - Anteeksi Emily, minun täytyy mennä. sanoin nopeasti vetäessäni saappaita jalkaani. - Miksi? Minne? Emily kysyi ällistyneenä ja nousi istumaan. Laitoin vyön vyötäisilleni ja otin olkalaukkuni. - Näin näyn. vastasin ja silloin Sara astui huoneeseen. - Mitä täällä tapahtuu? hän kysyi ihmeissään nähdessäni minut. - Sara, olen nähnyt näyn jossa Ren loukkaantuu. sanoin ja huomasin käsieni tärisevän. - Ava, kaikki näyt eivät ole totta, jotku niistä olevat vain unia.. Sara yritti selittää mutta pudistin päätäni. - Kiitos kaikesta Sara, mutta minun on mentävä. Opettelen tulen hallinnan vaikka pelkällä tahdonvoimalla. sanoin tiukasti ja katsoin häntä silmiin. - Hyvä on, voit lähteä.. Mutta muista kuunnella sydämmesi ääntä.. Sara sanoi ja hymyilin.- Kiitos.. sanoin ja Emily halasi minua. - Et voi lähteä.. Mehän olemme ystäviä..Emily itki. - Anteeksi Emily, Mutta minun täytyy kulkea omaa polkuani.. Sinä olet valon polulla mutta minä.. Olen pimeyden polulla.. sanoin ja irrottauduin halauksesta. - M-mutta.. Emily änkytti kyyneleet silmissään. - Lupaan että tapaamme vielä.. sanoin ja pidättelin itkua. - Lupaakiin se.. Emily hymyili ja lähdin huoneesta. Alex naukaisi minulle ja silitin sitä viimeisen kerran. - Hyvästi Alex.. sanoin hiljaa ja lähdin ulos. Kävelin alukselleni ja käynnistin moottorit. Lensin avaruuteen...

Ren nk

Vastarinta oli hyökkännyt ja ohjasin sotilaitani. - Ryhmä G-23 sektorille 5-A. sanoin radiopuhelimeeni ja silloin aistin värähdyksen Voimassa. - Jedi.. kuiskasin ja lähdin ulos keskelle taistelua. Torjuin miekalla lasersäteitä ja kuulin ihmisten tuskanhuutoja sekä räjähdyksiä. - Kylo Ren..Kunnia tavata teidät.. ääni sanoi takaani ja käännyin ympäri. Näin ruskeahiuksisen miehen vihreän valosapelin kanssa. - Alyn Mayer.. sanoin ja katsoin häntä kylmästi. - Oho, tunnetteko minut? Olenpa kuuluisa.. Alyn naurahti ja hykkäsin hänen kimppuunsa. Valosapelin osuivat toisiinsa päästäen sihahtavan äänen. Virnstin hieman huomatessani pienen pelon hänen aurassaan.
- Puheet sikseen, nyt otetaan selvää mihin sinusta on..

Ava nk

Laskeuduin aluksellani keskelle taistelua. Juoksin aluksestani Ritarikunnan joukkojen luo väistellen laserammuksia. Sotilaat nostivat aseensa valmiina ampumaan. - Olen Ava Fett! Minä palasin takaisin! huusin heille toivoen että he eivät laukaisisi aseitaan. - Ava? Hux kysyi kävellessään eteeni. - Minä tässä Herra Hux. sanoin varovaisesti. - Tulitko jo takaisin? Hux kysyi ja katsoi minua yllättyneenä. - Niin mutta missä Ren on? kysyin varautuessani pahimpaan. - Hän löysi jedin ja luultavasti taistelee hänen kanssaan. Hux vastasi ja yritin aistia Renin auraa. Lopulta löysin sen. Lähdin juoksuun etsien Reniä.. Minun on pakko ehtiä!! ajattelin juostessani niin lujaa kuin vain pystyin. Pian näin Renin ja jonkun ruskeahiuksisen mies taistelemassa. - Ren!! huusin ja juuri silloin mies viilsi valosapelillaan Renin rintakehään. Ren huudahti kivusta ja kaatui maahan. Heitin miehen Voimalla puuhun ja juoksin Renin luo. - Ren! Oletko kunnossa? kysyin paniikissa ja riisuin hänen kypäränsä. - Ava..? hän kuiskasi ja silloin Reniä vastaan taistellut mies käveli taakseni. Hän virnisti nostaessaan valosapelinsa päänsä päälle valmiina iskemään tappoiskun. - Hyvä on.. Tapan sitten teidät molemmat..

Star Wars; Pimeyden polkuTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang