Luku. 53

110 14 0
                                    

    Juoksin. Pakoon tummaa hahmoa. Yritin löytää tietä pois pimeydestä. Valoon. Juoksin kohti himmenevää valopistettä, mutta juuri kun pääsin sen luo, se sammui. Silloin näkymä muuttui.
Huomaisin olevani hämärässä käytävässä. Kuulin askeleita ja vilkaisin taakseni. Kauhukseni näin sen saman hahmon joka oli aiemmin jahdannut minua. Yritin juosta jälleen pakoon sitä mutta tuntui kuin jalat olisivat liimattu käytävän lattiaan. En päässyt pakoon. Hädissäni vilkuilin ympärilleni,mutten nähnyt mitään muuta kuin käytävän seinät. Hahmo vain lähestyi ja lähestyi. En voi kuolla nyt! En voi! ajattelin paniikissa kun hahmo seisoi jo edessäni. Hänellä oli musta huppu joka peitti kasvot ja viitta. Yritin likkua, mutten päässyt minnekkään. 
- Nyt olet minun alaisuudessani.. ääni kuiskasi kähisten ja silloin pimeys nielaisi minut...
.

Pomppasin pystyyn ja vilkuilin paniikissa ympärilleni. En kuitenkaan nähnyt ketään ja yritin tasta kiivasta hengitystäni. 

Oliko se pelkkää unta..?
Huokaisin helpottuneena mutta silloin ovi avautui ja tumma hahmo astui sisään. Sama hahmo joka oli ollut unessani. Yritin huutaa apua, mutta ääntä ei tullut. Vilkuilin ympärilleni peloissani netsien valosapeliani, mutten nähnyt hämärässä juurikaan mitään. - Ku-kuka o-olet..? kysyin vapisevalla äänellä ja hahmo naurahti käheästi. - Saat senkin kyllä selville.. hän kähisi ja painauduin seinää vasten. Yhtäkkiä hahmo kuitenkin alkoi perääntyä. - Mi-minne me-mennet? sopersin ja hahmo hymähti. 
- Ei huolta, tapaamme kyllä vielä..
Sitten hän oli poissa. Vilkuilin yhä ympärillenivaruillani. 
Kuka hän oli..? Mitä hän halusi minusta..?
Yhtäkkiä muistin mitä Ron oli aiemmin sanonut enne kuolemaansa.
Ette pääse näin helpolla.. On muitakin..
Kauhu nousi sisälläni kuin hyökyaalto joka pyyhkäisisi kaiken mukanaan. 
Oliko tuo henkilö se, mitä Ron oli tarkoittanut..?

.
                       Loppu

Star Wars; Pimeyden polkuजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें