Luku. 44

96 15 5
                                    

Avan nk

Avasin silmäni ja huomasin olevani edelleen metsässä. Puristin käteni nyrkkiin vihaisena.
MIksen pääse pois täältä..?!
Nousin seisomaan ja lähdin jälleen kävelemään. Kuinkakohan kauan olen edes ollut täällä? Mitä maan päällä tapahtuu..? Miten Ren voi?
Miljoonia kysymyksiä pyöri tahtomatta mielessäni. Huokaisin ja silloin näin jonkin hahmon kauempana. Kävelin hitaasti ja varuillaan hänen luokseen. Hahmo käänsi päätään ja katsoi suoraan minuun vihreillä silmillään. - Ava! hän huudahti ja juoksi luokseni. Astuin askeleen hätääntyneenä taakse päin ja silloin hahmo riisui huppunsa.Alta paljastui nuoren miehen komeat kasvot. - Kuka olet? Mistä tiedät nimeni? kysyin varaantuneena ja mies naurahti. - Etkö enään tunnista isääsi? mies kysyi hymyillen ja katsoin häntä ällistyneenä. - Isä..? kuiskasin lopulta ja hän hymyili minulle lempeästi. - Kyllä. Olen Sol, isäsi. Sol sanoi hiljaa ja halsin häntä tiukasti. - Viimeinkin sain tavata sinut jälleen.. kuiskasin ja kyyneleet valuivat poskilleni. - Sinusta on kasvanut kaunis nuori nainen.. Sol sanoi ja silloin muistin erään asian..
- Mitä teet täällä? kysyin ja kastoi isääni kysyvästi. - Minun täytyy kertoa sinulle totuus.. Sol sanoi ja katsoi minusta pois päin. - Totuus mistä? kysyin ihmeissäni ja isäni katsoi minua silmiin.

- Totuus kuolemastani..

Star Wars; Pimeyden polkuजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें