64. Bölüm

1.6K 111 1
                                    

Diego ise arkamda bana bakıyordu. Kendini biraz dışlanmış hissetmiş olduğunu düşündüm. Sonra elinden tutup yanıma çektim. Gülümseyince içim rahatladı. Ama ben hala mutluluktan şoktaydım. Küçük Adrian veya Elice geliyordu!

"Bak Elice. Bir vampirin doğum süreci insanların ki gibi değildir. Senin dokuz aylık hamileliğin sadece beş hafta sürecektir. Ama sen bu beş haftalık sürecin zaten ikisini atlatmışsın. Bu demek oluyor ki üç hafta sonra doğumun var. Doğacak çocuğun melez olmacağından eminim. Aynı özelliklere seninle beraber sahip olacak. Ama iki alfadan olması çok güçlü olması anlamına gelebilir. Henüz belli değil. Ama gerçekten çok güçlü olacak." Dedi vampir doktoru. Başımı salladım. Bunları duymak çok güzel.
"Peki cinsiyeti?"
"Az bir süren var. Bence bunu doğum esnasında öğrenebiliriz." Dedi. Başımı salladım. Gülümseyip ayağa kalktım. Üç hafta sonra bir bebeğim olacak. Üç hafta sadece...

ALEXANDRA:
Micheal Elice'nin bir çocuğunun olucağını öğrenince sevinmişti. Bende. Ama maalesef o çocuk babasız büyüyecek. İkimizide bu üzüyordu.

Kapının zil sesi geldi. Koltuktan kalkıp kapıya yöneldim. Açtım. Elice gelmişti. Ona gülümsedim.
"Size çok iyi bir haberim var. Çabuk salona geçelim." Dedi. Başımı salladım. O salona giderken bende kapıyı kapattım. Yukardan Alice ve Jaycop indiler.
"Salona geçin. Elice bize bir şey söyleyecekmiş." Dedim. Başlarını sallayıp salona geçtiler. Bende arkalarından gittim. Elice heyecanla bizi bekliyordu. Yerlerimize geçince konuşmaya başladı.
"Vampir doktoruna gittim. Vampirlerin doğum süreçleri insanlarınkine göre daha kısa sürüyormuş. Bir insanın dokuz aylık süreci, bir vampirin beş haftalık süreciymiş. Ve ben iki haftasını atlatmışım bile. Yani sadece üç hafta sonra bebiş geliyor!" Sonra herkes beni tebrik etti ama canlarının sıkıldığı bir şey vardı. Anlamamıştım.
"Sizin canınız neden bu kadar sıkkın?"
"Bir şey yok." Dedi Micheal.
"Hayır gerçekten bir şey var. Neler oluyor?" Diyince,
"Hayır gerçekten bir şey yok Elice." Dedi Alex.
Akıllarını okuyabileceğimi ne çabuk unuttular!

Anladığıma göre Adrian için üzülüyorlar. Çocuğun babasız büyümesinden dolayı üzülüyorlar. Ama bu çocuğun doğması onları çok sevindiriyor.
"Tamam. Adrian olmaya bilir. Ama bunu kendi çocuğu ve benim için yaptı. Eğer Adrian bu fedakarlığı yapmasaydı ondan hiç bir şey kalmazdı. Şimdi, üzülmeyi kesecek misiniz? Yoksa ben kalkıp eve gideceğim." Dedim.
"Gitmene gerek yok Elice." Dedi Jaycop.
"Evet abla. Hatta çocuğa isim bakalım mı?" Dedi. Gülümseyip harika bir fikir olduğunu düşündüm.
"Tamam. İlk isim benden. Aa erkek olursa Alondr, kız olursa Alondra." Dedi Alice.
"Tamam. Erkek olursa Brendan, kız olursa Brenda." Dedi Micheal.
"Bence erkek olursa Carter, kız olursa Cassandra." Dedi Jaycop.
"Erick ve kız olursada Erica." Dedi Alice.
"Hepsi aslında çok güzel. Peki iki isim koysak. Şimdi erkek olursa Adrian. Kız olursa da Adriana koyalım. İkinci ismi de Elena. Eğer erkek olursa da Salvador. Anne ve babamızın ismi." Dedim Alice'ye ve Alex'e. Gülümseyip başlarını salladılar. Bana sevdiğim dört kişiyi hatırlatacaktı bu bebek. O benim bebeğimdi. Bir annenin kucağında gördüğüm bir bebeği severken, bende aynısından istediğimi belirtirdim. Ama bir bebek yerine popoma bir şaplak yerdim. Eski günleri bile bana hatırlatacaksın bebeğim. Seni seviyorum.

Vote ve yorumlarınızı bekliyorum...
Elice'nin hamilelik dönemini biraz sıkıştıracağım. Çünkü bahsedildiği gibi üç hafta sonra zor bir doğum gerçekleşecek.

Kızıl Ay Doğuyor (BİR VAMPİR HİKAYESi)1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin