38. Bölüm

2.1K 154 4
                                    

Multimedya Alice'nin dönüşümden sonra ki gelişmesi. Ve Jaycop. Bu iki karakteri ELEMENTLERİN AŞKI kitabımda da kullanmıştım. Alice için en ideal karakter buydu. Ve ona yakışan Jaycop. Ben onları çok yakıştırıyorum. Umarım sizde beğenirsiniz.
*************************
Derin bir nefes alarak Alice uyandı. Gözleri altın rengine dönmüştü. Biraz sakinleştikten sonra yine mavi halini aldı. Etrafa baktı. Önce Jaycop'ı gördü.
Ah olamaz! O bakışı biliyorum!

Ona mühürlenmişti! Alice bana mühürlü olan Jaycop'a mühürlenmişti! Endişeli bir şekilde Adrian'a baktım. O da anlamıştı. Bakışlarından belliydi. Ama Jaycop mühürü daha bozmamıştı. Ama Alice'ye bakışları çok değişikti. Onu ne olarak görüyordu? Mühürü ancak biriyle beraber olursa bozabilir. Ama buna rağmen Alice'ye bakışları çok yakındı. Açıklayamadığım bir çok şey vardı. Alice nasıl bir anda gelişim gösterdi? Jaycop bana mühürlüyken nasıl Alice'ye böyle bakabiliyor?
Gibi şeyler. Bunların nasıl bir açıklaması olabilir?

Adrian da şaşkındı. O da benim düşündüklerimin aynısını düşünüyordu. Ve Jaycop ile Alice'nin arasında bir şey olması beni o kadar da emin kılmıyordu.

İkiside birbirine şaşkınca bakıyordu. Diyecek bir şey bulamıyorlardı. Ve gözlerinin derinliklerine baktıkları belli oluyordu. Öyle ki Alice uyandığından beri hala ben ve Adrian'ı görmemişti. Sadece Jaycop'a bakıyordu.

Akıllarını okumaya çalıştım. Ama olmadı. Şuan birbirlerinin akıllarında savaş veriyorlardı. Mühürlenmek bu kadar zor değildir. Ama buna rağmen hala mühür savaşı yaşıyorlardı.
"Adrian neler oluyor?"
"Alice sanırım Jaycop'ın mühürünü kırıyor." Dedi. Adrian'dan bakışlarımı çekip yine onlara baktım. Alice ayağa kalkmıştı. Şuan ne yaptığını bilmiyordu. Ama Jaycop'ın mühürünü gerçekten kırıyordu. Bir anda ikisininde aynı anda gözleri altın sarısına döndü. Ve sönüp eski hallerini aldı.
"Kırdı." Dedi Adrian. Mühürü kırmıştı. Hemde hiç bir şey yapmadan.

Şimdi Alice bir kurttu. Safkan bir kurt. Benim on dört yaşında ki kardeşim birden on altı yaşına gelmiş, bir kurt olmuş, ve hiç bir şey yapmadan birinin mühürünü kırmıştı! Bunu benim kardeşim yapmıştı!

"Neler oluyor?" Dedi Jaycop. Sonra ekledi.
"Elice'ye olan mühürüm kırıldı. Ama şimdi başkasına mühürlüyüm." Dedi sakince.
"Gerçekten neler oluyor?" Dedi Alice. O daha bir kurt olduğunun ya da mühürlendiğinin farkında değildi.

Adrian'ın aklına bir şey gelmişti.
"Bugün dolunay var!" Ona baktım.
"Yani?"
"Gezegen yıldızları!" Dedi. Bende şimdi anlamıştım. Onun arkasından tekrarladım.
"Gezegen yıldızları." Dedim. Bugün dolunayın olması kurtların gecesi anlamına gelir. Yani bu gece de ay ile beraber yıldızlar da güçlenir. Bu da evrende istenmeyen mühürlerin ya da kara büyülerin kaldırılması için büyük bir şans demektir. Yani onlar gezegen yıldızlarının kurtları oluyor. Bu vampirler de yok. Ama biz Adrian ile kızılay eşiyiz. Her neyse konumuz o değil.
"Yani mühür kırıldı Adrian. Artık Jaycop Alice'ye mühürlü." Dedim. Başını salladı. Sonra elimi tuttu. Onlara gülümseyerek. Bakmaya başladık.

Onlar hala birbirlerine bakıyorlardı. Ve Jaycop Alice'nin elini tuttu. O an akıllarını okudum.
Birbirlerini ilk defa tanıyan bu iki kişi artık birbirlerini ne pahasına olursa olsun seveceklerdi.

Vote ve yorumlarınızı bekliyorum...
Hiç destek alamıyorum :(

Kızıl Ay Doğuyor (BİR VAMPİR HİKAYESi)1Where stories live. Discover now