Chapter 65.

447 31 1
                                    

Iako je iduće jutro bilo mnogo hladnije od promrzle noći, činilo se kako ipak nije moglo ljepše započeti. Tek pokoja pahulja snijega bi se vijorila po nestašnom vjetru, a sama zemlja je već bila prekrivena tankim bijelim pokrivačem. Zaista je bio hladno vani sa temperaturom nekoliko stupnjeva ispod nule. No čak i sa takvom hladnoćom od kojeg ti koljena klecaju, koža se ježi, a zubi stvaraju neobične i vrlo čudne zvukove, bilo je lijepo. Sitna zraka sunca koja je jedva prodirala kroz prozor Louisovog auta nije bila nimalo dovoljna da ga zagrije. Umjesto toga, pokazala mu je kako je sunce već davno izašlo, te da je njegov automobil kao i cijela okolina oko njega prekrivena najljepšom bojom koju joj je priroda mogla dati. Sve je bilo tako čisto i bijelo, svako stablo, kuća, skriveni putić – sve je prekriveno tim prekrasnim sjajem. No, ipak od sve te prirodne ljepote koju je mogao vidjeti kroz prljavi prozor, nešto najljepše se nalazilo upravo ispred njega. Zaspali su na zadnjem sjedištu, zagrljeni. Iako mu je bila okrenuta leđima, bila je čvrsto pričvršćena uz njegovo tijelo. Njegova lijeva ruka joj je padala preko struka, a svojom lijevom nogom je zarobio njene obje. Bili su u potpunosti spojeni i to mu je bilo tako fascinantno. Istina da ga je vrat bolio kao sam đavo, vjerojatno od nepravilnog položaja prilikom spavanja, no na kraju svega ipak se vrijedilo probuditi u ovakvim bolovima. Pomakao je ruku sa nje, a njene tanke noge su za koju sekundu bile oslobođene. Nakratko je pogledao na sat, ali tad još nije bilo ni 7 ujutro. Snijeg vani je postajao sve gušći, a pahulje su se redale prirodom, jedna za drugom, svaka zauzimavši svoju poziciju prilikom pada na tlo.

No Louisa je zanimala samo djevojka koja se nalazila unutra, koja je spavala u vrlo neispravnom položaju. Lagano ju je okrenuo na leđa, a ona je sa svakim pokretom postajala sve ljepša. Njena plava kosa prošarana smeđim pramenovima bila je tako rašćupana, upravo zato što je padala na sve strane. Obrazi su joj bili blijedi tek sa malo neprimjetnog rumenila, a usne tako lijepe i roze, pune sa malo nabora baš zato što odavno nije pila nikakvu tekućinu. Oči su joj bile zatvorene, i izgledala je tako lijepo, tako prekrasno.. Mogla se usporediti sa boginjom!

I dalje je imala svoj tanki top koji joj je jedva pokrivao bujno poprsje, ali je također otkrivao pupak kao i većinu ravog stomaka. Suknja joj je bila podignuta poviše bedrene kosti, a kako na sebi nije nosila donje rublje, čak i tako pospana Louisu je počela buditi maštu. Osmijehnuo se jer su mu svakakve ideje padale na pamet.

Približio joj se, a njegovo tijelo se nadvilo nad njom. Povukao joj je tu kratku 'majčicu' prema dolje i njene grudi su mu bile savršeno izložene. I dalje je mirno spavala, ne znavši kako će je on sa svojim trikovima ubrzo probuditi. Čim joj je povukao gornji dio i kažiprstom prošao po udubini između grudi, njene bradavice su se ukrutile, kao da su znale što ih čeka. Lijevu bradavicu joj je dodirivao kažiprstom, a zatim palcem, kružio je oko nje – već je osjetio kako ga i u snu priziva da učini više. Približio joj se i bradavicu stavio u svoja usta. Kružio je jezikom oko nje, pravio je sitne ugrize, a drugu dojku je stiskao svojom šakom.

„Mhm.." Zastenjala je u snu, što je njemu stvorio veliki osmijeh od uha do uha.

„Hajde malena..." Približio se njenom uhu i rekao joj šapatom „Budi se.. Trebaš mi budna!"

No oči su joj i dalje bile zatvorene. Svoje usne sa njenog uha je spuštao na vrat, ljubeći ga te na taj način ostavljajući sitne poljupce. Glava mu se vukla sa njenog vrata na poprsje, a poljupci su se nastavili nizati. Prešao joj je na stomak sve dok nije došao do njegog uzavrelog središta. Prstima joj je podigao suknju sve do pupka nadavši se kako se ona još neće probuditi. Nije nosila gaćice, a Louis je već primijetio koliko je spremna za njega – pa čak i dok spava. Malo joj je raširio noge, no i dalje je nastavio ljubiti po stomaku, ostavljajući savršeno vruće poljupce na njenom pupku. Hlače su ga stezale, a njegove prepone su gorjele za njom. Toliko ju je trebao. Promatrao je kako teško diše, kako i dok spava misli samo na njega. I kako je samo lijepa bila. Nije je se mogao nagledati. Nije je vidio pet mjeseci. Pet jebenih mjeseci koji su se činili kao godine potraćene u zaborav. A sad je ispred njega, tako prelijepa.. Kako ju je kvragu ikad mogao izgubiti?!

BrokenWhere stories live. Discover now