Chapter 31.

634 37 1
                                    

Nakon što sam zapalio cigaretu i ušao unutra, prvi stol koji sam pogledao bio je baš njen. Pridružila im se neka djevojka crne kose koja je stalno plazila po onom kretenu i to mi zapravo nije bilo jasno jer mi je Rose uvijek govorila kako joj je on čas bivši, čas sadašnji dečko.. a sad doslovno sjedi pokraj njih i tipka na mobitel dok se oni žvale pokraj nje. Sa skrivenim osmijehom na obrazima i spuštene glave krenem prema svom stolu i sjednem, a da me nitko nije ni pitao gdje sam bio. Pogledao sam opet u njen separe i vidio sam kako me skrivećki promatra sa svog mjesta, a kad je vidjela da je gledam samo je okrenula glavu i nastavila pričati s njima. Što joj je sad? Maloprije nije skidala oči s mene, a sad nešto izigrava.

"Tom, idemo večeras na tulum, dosadno mi je.." Luke me pitao dok su James i David upali u neku očito jako važnu temu ne mareći za nas dvoje.

"Ne znam, nekako mi se ne ide. Zar ne bi večeras trebao ići sa svojom djevojkom?" Nasmijao sam se jer se sjećam da je danas ujutro spominjao neke planove vezane za nju a i znao sam da od početka nije htio imati s njom ništa ozbiljno, a glumio je kao da je voli više od sebe.

"S Laurom?" Nasmijao se za mnom "Ta ženska mi više ne treba u životu. Priznajem bila je okej zabava, ali to je bila samo kratkotrajna avantura, ništa više." Pogledao sam prema Rose, ali i dalje me odbijala pogledati.. Kvragu što se događa s njom sad odjednom?! "No, koliko vidim.." Luke se okrenuo i pogledao je, a zatim je vratio pogled prema meni "Ti si se ozbiljno uhvatio njene prijateljice." Govorio je između gutljaja nekog žestokog pića kojeg je pio.

"Ne znam ni sam. Ženska je totalno luda.." i jest, ali u pozitivnom smislu "Maloprije dok smo bili vani, bili smo zajedno i počeli smo se ljubiti i sve se to završilo na zidu, a ona na meni.. bilo joj je baš ugodno i sve to.. a sad me ne želi ni pogledati." Ulio sam isto ono piće iz boce koju je Luke pio u svoju čašu i govorio mu samo ono minimalno od mog sveukupnog problema.

"Od kad to Louis Tomlinson, drugi najveći zavodnik i ženskaroš na svijetu..."

"Tko je prvi?" Prekinuo sam ga u pola rečenice dok sam išao okusiti prvi put ovo piće koje vidim.

"Ja! A sad me ne prekidaj.. Uglavnom htio sam reći da se nikad nisi brinuo zbog tuđih mišljenja, a pogotovo ne od neke ženske koja ti služi samo za jebanje i ni za što više.." Oh dragi Luke da ti zapravo znaš u što sam se ja uvalio..

"Problem je u tome što ona meni uopće ne služi za jebanje, ali mislim ono baš ne služi.. Ja želim biti s njom, a ne spavati s njom i iskoristiti je. Želim nekako da postane mojom djevojkom, ali previše je tu komplikacija da bi se takvo nešto ostvarilo.."

"Daj Louis, zajebi to. Sigurno te sad prolazi neka faza kao što je to bilo i sa Sophijom. Djevojku poznaješ tek dva mjeseca, a Sophiu si znao više od godine dana. I vidiš kako je to završilo. Spakirala je kufere i otišla, a ti si to, ja mislim, jedva dočekao." Prisjećao se onoga što se dogodilo prije malo više od dva mjeseca, a čini se kao da je bilo jučer. On ne razumije, nitko me ne razumije. Ona nije kao Sophia. Rose i ona su totalne suprotnosti. Sophia je uvijek imala ružne komentare za svakoga, bila je dosta impulzivna, ali značila mi je. I zajebao sam stvar s njom. I sad je tu Rose koja mi znači 100 puta više iz nekog nepoznatog razloga i nju želim zadržati koliko god mi svi govorili da to ipak nije pametno.

"U pravu si.. Možda je samo prolazna faza!" Rekao sam nešto totalno suprotno od onoga što sam zapravo mislio i iskapio čašu žestokog pića do kraja gledavši kako se ona uopće ne obazire na mene. Ovaj život je sranje. Totalno.

/Rose P.O.V./

Točno se sjećam da sam sanjala nešto lijepo i zaista ugodno i sigurna sam da bi se taj isti san nastavio da me mobitel nije probudio u 4 sata ujutro. Ispočetka se nisam htjela ni javiti jer sam se trebala probuditi za sat vremena zato što moram spremiti neke važne skripte za danas, no taj netko je bio stvarno uporan. I samo sam mogla pogađati tko je, no kad sam polupospana pogledala u zaslon mobitela koji je bio na punjaču, shvatila sam da su se moje sumnje ostvarile. Što on sad hoće? Zar ne zna koliko je sati? Uzmem mobitel, javim se i stavim ga na uho i opet pokušam zaspati dok on priča..

BrokenDonde viven las historias. Descúbrelo ahora