Chapter 14.

893 46 2
                                    

Na sam spomen Jamesovog glasa, morao sam se odmaknuti od nje, a ona se trgnula. Htio sam je ostaviti u klubu zajedno s njim, nisam htio da nas ovdje prekida. Primjetio sam kako je počeo gledati čim nas je vidio ovdje. Već točno zna što će napraviti s njom, a meni je jedini zadatak da se maknem odavde. Siguran sam da je i moj posao njenog čuvara gotov iako je trajao svega nekoliko dana.

„Nisam se nadao da ću te vidjeti ovdje!" Rekao sam to iako smo ovo planirali već duže vrijeme. Točno je znao kako će se ophoditi prema njoj. No i dalje ne razumijem što će mu ona. Praktički je ni ne poznaje, a govori kako mu treba i kako ima ozbiljne planove s njom. Pitam se koji su!

„Da, baš sam danas došao. Mislio sam da ćemo večeras biti sami!" Rekao je gledavši u nju zanosnim osmijehom. Zašto joj se smije? Obećao mi je da je neće ni na koji način zavoditi.

„Doveo sam prijateljicu sa sobom. Rose dopusti da te upoznam sa.." Približio sam joj se jer sam osjećao da me treba. Nije joj ugodno biti u društvu nepoznatih muškaraca još od onog dana kad je onaj kreten pokušao silovati.

„Tony" Prekinuo me. Tony? Kakav jebeni Tony sad? „Tony Chart. Drago mi je što sam te upoznao!" Rukovali su se, a ona ga je pokušavala ne gledati u oči. Zašto joj je rekao lažno ime? Koji kurac se ovdje događa? Ovo će mi morati objasniti! James me pogledao duboko u oči govorivši mi da ih sad moram ostaviti same. Bojim se da će joj nešto napraviti.

„Ovaj.." pogledao sam u stranu. Ne mogu je gledati u oči dok lažem. „Moram u wc. Vi uđite unutra!" Čim sam to spomenuo, Rose je otvorila oči, molila me pogledom da nigdje ne idem, ali morao sam. Toliko dugujem Jamesu. Ne odem li, može me izbaciti iz grupe, oduzeti mi onaj mali stančić u kojem živim, toliku moć on ima nad mnom.

„Mogu otići s tobom?" Pitala me dok se odmicala od Jamesa. On djeluje kao opasan tip, a ona ga se boji, to se primjeti iz aviona.

„U muški wc? To baš i nije najpametnije." Nasmješio sam se kako bi joj otklonio nervozu, ali mislim da joj je u tom trenutku srce kucalo tako jakom brzinom. Ne može prestati biti nervozna. Nikad mi neće oprostiti ako je ostavim s njim.

„Ne želim s tobom u muški wc. Moram te pitati nešto.." pogledala je u Jamesa koji je pozorno slušao „nasamo!"

James je htio da je ostavim s njim, a ona želi ići sa mnom. Ako sad nešto ne napravim, on će poludjeti!

„Vi me sačekajte unutra, ja ću doći pa ćemo onda pričati." Uhvatio sam je za ruku i čvrsto je stisnuo na trenutak uljevajući joj tako bar malo sigurnosti. Nisam ni siguran hoću li se vratiti..

Ušao sam unutra ostavivši ih da razgovaraju. Umjesto da sam radio ono što sam planirao ovu večer, a to je pronaći neku djevojku, napiti se s njoj i odvesti je negdje, ja sam ih promatrao gotovo čitavu večer. Ne razumijem što ima u toj maloj, zašto sam primoran paziti na nju, zašto cijelo vrijeme mislim samo o njoj. Sjeli su za šank, a ona je svakog trenutka povlačila svoju haljinu prema dolje i sakrivala izložene dijelove tijela rukama. Čim bi joj se malo približio, odmakla bi se od njega i popila čašu nečega. Zašto pije? Da li se ona ikad napila? Nastavio sam ih promatrati, razgovarali su i to je bilo okej, nisam želio da joj napravi nešto više.. Želio sam im se pridružiti, ali znam da bi me James tad ubio. Nije htio da im itko smeta. Ali ne mogu dopustiti da više ostane s njim, predugo vremena su zajedno. Moram napraviti nešto. Odmah sam počeo vaditi mobitel iz džepa i birati prvi broj koji sam vidio na zaslonu. Ne mogu podnijeti da je čitavu večer u njegovom društvu bez obzira na sve.

„Hallo, Aaron, trebam uslugu!" Javio se i primjetio sam da je pospan, vjerojatno sam ga probudio. No bilo je hitno. Nije nalik na njega da spava u ovo doba..

„Što je?" Rekao je mrzovoljno. Ne treba mi mrzovoljan večeras!

„Nazovi Jamesa i reci mu da se dogodilo nešto ozbiljno, da treba podhitno doći!"

BrokenTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang