Capitolul 62

54 2 0
                                    

Și mi-a făcut semn să mă pun în brațele lui. Eu m-am dus. M-am pus pe piciorul lui stâng și am început să mănânc.

-Sergiu, ți-ai luat servitoare? [tip 1]

-Da mă, probleme? [Sergiu]

-Nu crezi că mănâncă cam mult? O pizza întreagă pentru o fată așa de mică. [tip 1]

-Stai liniștit că nu o mănânc toată. [eu]

-Ia du-te tu Fran și aratăle la toți ce bună ești. [Sergiu]

M-am ridicat, am pus cutia de pizza pe masă și mi-am aranjat rochița. Apoi am făcut o piruetă.

-Mamăăăăăăăăăăăă! Nu mi-o împrumuți și mie în seara asta? [tip2]

-Nu! [Sergiu+Alin]

Apoi m-am întors pe piciorul lui Sergiu.

-De ea nu se atinge nimeni. [Sergiu]

Am mai stat un pic în brațe la el apoi m-am dus să dansez lângă celelalte fete. Mulți băieți dansau pe lângă mine, printre care și Alin și Sorin.

Era foarte târziu unii s-au cărat acasă, alții nu. Silvia și Alex erau în camera lor. Eu eram foarte obosită și aveam muuuuuultă băutură la bord. Deja picioarele nu mă mai țineau. Sorin s-a apropiat de mine. M-a agățat de spate, m-a lipit de el, cealaltă mână a lui a pus-o pe fundul meu. Mi-am pus mâinile pe pieptul lui și l-am sărutat. Apoi l-am împins și am început să fug prin toată camera cu el care mă urmărea. Mi-am lăsat tocurile jos și mi-am continuat fuga. Am căzut pe canapea și el s-a pus peste mine. A început să mă sărute. M-a sărutat și pe gât. Eu l-am ridicat, l-am luat de mână și l-am tras în camera mea. Pe scări îmi spune:

-Ce corp ai. [Sorin]

Când am ajuns în cameră m-am trântit în pat și el s-a pus peste mine. A început să mă sărute rapid dar cu o oare care pasiune. Mi-a deschis rochia de la spate și am dat-o jos. Când să-și dea tricoul jos a intrat Alin în cameră.

-Toată lumea a plecat așa că valea. [Alin]

-Tu așa intri în camera ei? [Sorin]

Sorin s-a dat jos de pe mine și s-a dus spre Alin.

-E camera mea, dacă nu pleci de-aici în trei secunde te bat de te fac praf. [Alin]

Sorin s-a uitat urât la el și a ieșit. Alin a închis ușa, s-a uitat la mine (eram doar în lenjerie intimă), și-a mușcat buza și a dat jos tricoul de pe el. Eu i-am făcut semn cu degetul să vină la mine. Nu a așteptat să-i repet. În câteva secunde era pe mine și mă săruta peste tot. Și-a dat pantalonii jos iar eu zâmbeam, cu un zâmbet pervers. Mi-a dat sutienul jos și a tras o pătură pe mine și știți ce s-a întâmplat apoi. Mă durea dar nu spuneam nimic. L-am zgâriat foarte tare pe spate.

-Alin opreștete. Ah... [eu]

S-a oprit. I-am spus că mi-e somn și ne-am culcat. Dimineață Alin nu era în pat. Eu eram învelită în pătură, goală. Mi-am luat lenjeria de la marginea patului și m-am îmbrăcat. Mi-am luat o rochiță lejeră și m-am dus la baie. M-am uitat în oglindă și mi-au venit în minte niște imagini de aseară, dar nu erau foarte clare. Am vrut să mă duc la bucătărie dar am ajuns doar la ușă, unde am auzit o scurtă conversație între Alin și Andrei.

-Ți-am spus că nu mă las bătut așa ușor. [Alin]

-Adica? Ce-ai făcut? [Andrei]

-M-am culcat cu Francesca. [Alin]

-Și e bună? [Andrei]

-Nu prea se pricepe. Se vede că era virgină. [Alin]

-Ai forțat-o sau a făcut-o de bună voie? [Andrei]

FrancescaWhere stories live. Discover now