New start

3.3K 217 29
                                    

Louis

Bol som v šoku.Tento nádherný chlapec mi daroval svoje video?
Na nič som nečakal ,pohodlnejšie som sa usadil a znova som pustil video keďže doteraz tam svietila pauza.

"Ahoj"povedal nevinne a postavil sa zo stoličky ktorú odsunul dostatočne ďaleko aby som videl jeho dokonalú hruď spoločne s dlhými nohami."Dúfam že si pokojne usadený lebo mám v pláne ta potešiť"povedal a ja som zalapal po dychu keď svojimi obrými dlaňami začal skĺzať po svojom tele a za ním sa začala ozývať hudba,ktorá mi bola veľmi známa.

Princ sa hýbal do rytmu piesne Release me od Agnes.Vždy mi prišla tá pieseň pomalá ale jemu plne vyhovovala.Najprv si rozviazal šnúrky na svojich bielych podväzkoch ,ktoré začali po jeho pokožke mučivo skĺzať dolu.

Musel som sa nehorázne ovládať aby som svojou pravačkou neskĺzol k môjmu penisu ktorý bol tvrdý ako kameň.Chcel som si jeho predstavenie užiť až do poslednej minúti.Princ sa mi otočil chrbtom a ja som tak mal výhľad na jeho dokonalý zadok ktorý zakrývali biele nohavičky.Potichu som nad tým zastonal a venoval som sa znova princovi.

Ten začal krútiť bokmi a ľahol si na posteľ kde sa začal dotýkať sám seba.Bože,pomôž mi,prosím!Ja ta o to prosím.

Už som to nevydržal a rukou som skĺzol pod paplón k môjmu penisu ktorý ma už začínal od toho tlaku a potreby uvoľnenia bolieť.

"Louis" zašepkal princ a svoje prsty do seba strčil silnejšie a začal nimi krúžiť v malých kruhoch."Kurva" zaklial som keď princ zašepkal moje meno znova.

Hlavu som bolestne položil na obrazovku počítača rovnako ako princ na temeno postele.Spravil som sa presne vtedy keď on.Ja som zavrčal Curly a princ na moje prekvapenie vykríkol moje meno a zostal nehybne ležať.

"To bolo úžasné"povedal a postavil sa z postele aby došiel k počítaču."Dúfam,že si to niekedy zopakujem"povedal venoval mi vzdušný bozk a kamera sa vypla.

Louist91: aj ja curly

Napísal som,stránku som vypol a úplne som odignoroval Stylesov mobil ktorý pípol vďaka prichádzajúcej správe.Možno keby som sa pozrel a zistil,kto je Styles skutočne, bolo by to všetko inak.

Očistil som sa handričkami a padol som unavený do postele kde som do piatych minút zaspal.

Ráno som zmeškal na dve svoje hodiny pretože ma Styles nezobudil a aj napriek tomu ,že som mu zakázal ísť do školy tam išiel.Do školy som utekal ako keby mi horelo za zadkom a ledva ledva som sa vyhol harpií ktorú premna predstavovala učiteľka matiky.

"Ako to ,že si ma nezobudil?"spýtal som sa Stylesa keď som k nemu došiel skoro ako fùria pripravená ho každú chvíľu roztrhať v zuboch."Prepáč"povedal mi a nevenoval mi ani jeden svoj zelený pohľad.Namiesto toho sa stále hrabal vo svojej skrinke.Naštvalo ma to a skôr ako som stihol reagovať nad tým čo robím som ho chytil za ruku ,surovo otočil a udrel som päsťou vedľa jeho hlavy vďaka čomu som okamžite zavrel starú železnú skrinku."Neignoruj ma Styles" zavrčal som mu do tváre."Prepáč Louis ja som ta nechcel zobudiť vyzeral si tak pokojne a ja som sa bál že by si kričal"povedal mi rozklepane a ja som zbadal ako sa mu zaleskli slzy.Len nech neplače,prosím."Nie,ja och bože sorry Styles.Len včera ta dobili a ja sa ti tu skoro vyhrážam,sorry"povedal som mu ,odstúpil som od neho a ako by sa nič nestalo som odkráčal preč.

Tomlinson co sa to s tebou deje?Inokedy by si ho udrel a teraz sa mu ešte ospravedlníš?Bože čo sa to so mnou deje?Bol som tak strašne zažraný do svojich myšlienok že ma z nich vyrušil až chlapec ktorý domna silno udrel."Odpust Louis"povedal mi povedomí hlas a ja som sa stretol s hnedými očami Liama Payna.Neboli sme priateľia ale ani nepriatelia.Pár krát sme si spolu zapálili ale inak nič viac."Kam sa tak ponáhľaš ?"spýtal som sa ho a zodvihol som mu knihu Dejepisu."Ty si o tom nepočul?"spýtal sa ma prekvapene."Čo mi ušlo?"spýtal som sa ho."Fudbalisti si podávajú Stylesa ,je tam celá škola divím sa že tam niesi"povedal mi ale ja som mu už neodpovedal.Jeho knihu som hodil späť k jeho nohám a rozbehol som sa po chodbe dúfajúc že už nieje neskoro.

"Daj mu Nick!"vykríkol niekto v dave a ja som sa prestrkol pomedzi ľudí aby som videl ako Jack s Niallom držia Stylesa a Nick ho udiera do brucha.Kedysi by som nezasiahol a pozeral by som sa,možno by som si aj kopol ale potom čo sa stalo včera som sa na to nemohol dlhšie pozerať.

Rozbehol som sa k Nickovi a bez problémov som ho hodil o zem mlátiac ho hlava nehlava."Kurva jebe ti Louis!"skríkol pomne Niall a ja som naňho zdvihol hlavu aby som videl ako pustil Stylesa a ten padal na zem.V živote som necítil toľko bolesti ako vtedy keď som k nemu natiahol ruky a zachytil som jeho hlavu pred stretnutím sa s betónom pred našou školou.

Nastalo nepríjemné ticho ktoré mi drásalo nervy."Na čo kurva čumíte !" Zareval som a zdvihol som zrak na šokovaný dav."Mám aj vám rozbiť huby alebo odídete po vlastných!"vykríkol som znova držiac Stylesa v rukách."A vy buďte radi,že o tomto nevie tréner,stačí jedno slovo a poletíte!"zakričal som na futbalistov ktorý okolo mňa spravili kruh."A ešte niečo" zavrčal som.Neuvedomil som si,že Styles otvoril svoje zelené smaragdy a pozerá priamo namna."Ešte raz sa ho niekto chytí a nebudem sa poznať,zmaľujem ho tak,že ho ani vlastná matka nezpozná a teraz vypadnite"povedal som a silnejšie som stlačil Stylesa v rukách načo bolestne sykol.

"To si nemusel" zašepkal bolestne a ja som zrakom padol na jeho zničenú tvár na ktorej bol aj tak krivý úsmev.

"Musel som to zastaviť,nechcem aby ti niekto ubližoval "povedal som mu rovno."A čo tak začať odznova,bez nenávisti ,bez urážok,bez posmechu?"spýtal som sa ho.Chvíľu namna pozeral svojimi zelenými očkami prezerajúc si moju tvár či mu neklamem a potom kumne veľmi opatrne zdvihol svoju ruku.

"Teší ma som Harry Edward Styles" povedal a jemne sa namna usmial.Vďačne som ruku prijal vraviac pritom svoje meno."Aj mňa,volám sa Louis William Tomlinson a toto je nový začiatok a začneme tým že ta dostaneme na nohy"povedal som s úsmevom a on prikývol na súhlas.

Ahoj jky

Týmto dielom sa všetko normálne spúšťa :D

Chcem vám poďakovať za všetky votes a komentáre k minulej časti ste skutočne dokonalý.

Votes
Koment
Poteší

Nikol.

Ďalšia časť zajtra :D

Prince.Where stories live. Discover now