"pôjdeš so mnou na ples ?"

1.3K 129 34
                                    

Harry:

"Mal by si vedieť že ta tá ignoracia ničí" povedal mi Zayn a ja som porazene udrel dverami skrinky.

"Jediné čo ta ničí si ty sám" povedal som mu naštvane. Nebavilo ma ho počúvať. Ako inak mal pravdu. Nespaval som a jedol som len minimálne množstvo a aj to domna musel natlačiť Niall. Ach Nini môj malý anjelik. Je ešte stále v nemocnici.

"A vlastne čo ta je do toho" povedal som mu a otočil som hlavu smerom k nemu.

"Trpis snáď viac ako Louis a o tom je treba čo povedať" povedal mi a ja som zvrastil obočie.

"Tomlinson netrpí ako vidíš je to len bezcitne hovado" povedal som mu a otočil som sa mu chrbtom.

"Vlastne som sa chcel spýtať niečo iné" povedal mi a snažil sa ma dobehnúť. "No tak to už vyklop Malik" povedal som mu naštvane.

"Pôjdeš so mnou na ples?"Spýtal sa ma a ja som naňho vytrestil oči. Veď sa ani nepoznáme?

"No jaaa" začal som ale vtedy som zbadal v diaľke Louisa. Bol oblečený celý v čiernom a ako inak mlátil malých prvákov. Bolelo ma srdce keď som ho videl takto. Zničil som ho a ja som to vedel ale nemohol som vôbec nič robiť.

Simon by mu ublížil. Keď som videl ako sa otočil na nizuckeho bruneta vykoktal som slabú omluvu a rozbehol som sa smerom aby som mohol chytiť jeho drobnú ručičku.

"Louis prestaň!"vykríkol som po nom keď som prvaka schoval za svoj chrbát a on potichu vzlykal ,pričom sa jeho drobné telicko triaslo pod náporom vzlykov.

"Ale ,ale koho to tu máme" povedal posmešne a za jeho chrbtom sa naskladal celý futbalový tím. "Ako dlho si nedostal nakladačku Styles?"Spýtal sa ma.

"Odkedy sa ukázalo ,že si človek Louis ale ako sa hovorí nesud knihu podľa obalu" povedal som mu a pustil som spod chrbta prvaka a on vbehol s plačom do triedy.

"Nájdem si ta!"vykríkol ponom Louis a ja som chcel odkráčat preč ale to by ma nemohol sotit do skrinky. Chrbtom som narazil na železný povrch a zosuchol som sa po nej na zem. Vyzerá to ,že sa vracia sikana Harry.

Čakal som prvý úder od chlapca ktorého milujem ale znova ho niekto zastavil. Tentokrát Zayn. "Tommo neblazny nebudeš predsa byť niekoho koho miluješ" povedal mu a ja som zostal len bez slova pozerať na Louisovu tvár a jeho oči v ktorých sa na pár sekúnd mihla láska ale okamžite bola nahradená ladovou stenou.

"Vstavaj " zavrčal namna ale ja som sa nebol schopný postaviť na nohy až príliš ma bolel chrbát a hlava od úderu. "Hovorím vstávaj!" vykríkol pomne a silno ma vytiahol na nohy neberúc ohľad na to,že ma to bolí.

"Louis kam ho tahas?"Spýtali sa chlapci za nami ale ja som už bol ťahaný Louisom smerom von zo školy. Vtedy ma napadla odpoveď pre Zayna.

"Zayn!"vykríkol som ešte predtým ako mohol Louis otvoriť dvere a ja by som všetkým zmizol z dohľadu. "Pôjdem s tebou veľmi rád!"vykríkol som mu ale odpoveď som už nepočul lebo som bol dotiahnutý na dvor až, k Louisovej motorke.

"Sadaj Harold" zavrčal namna a ja som si poslušne sadol. Vedel som,že z toho budeme mať problémy ale teraz mi to bolo úprimne jedno. Dal som si na hlavu prilbu ktorú mi podal objal som ho zo zadu okolo pása a nechal som ho nech ma vezme kam len chce.

Šiel by som s ním aj do pekla. Ak ,by som bol s ním . Na ničom inom nezáleží. Sledoval som ako motorkou vyšiel z mesta a zastavil až na vysokom moste. Dal som si dolu prilbu ale z motorky som nezliezol len som sledoval to ako sa voda pod ním leskla v slnečnom svetle. Dych berúci pohľad.

"Zayn Malik?"Spýtal sa ma a mňa zamrazilo pritom aký bol jeho hlas chladný .Ako ľad.

"Myslím si že by ti to malo byť úprimne jedno" povedal som mu. Nestaraj sa do toho Louis lebo budem plakať .

"Smola je že mi to jedno neni" povedal mi a ja som dal ruku na jeho plece. Mohol som cítiť jeho zamatovu a teplú pokožku aj cez koženú bundu.

"Nezáleží ti namne" povedal som mu a on sa otočil kumne tak rýchlo ,že som takmer padol na zem keby ma nedržal. Začal sa kumne naklanat a ja panikarit.

"Buď ma pobozkas Harold alebo padnes dolu" povedal mi a ja som sa otočil aby som videl hlbokú vodu pod sebou.

"To je vydieranie" povedal som zúfalo pozerajúc sa do jeho dokonalých očí ktoré mi brali dych.

"Budeš si musieť vybrať Harry".

Hi.
Takže po niekoľko dňovej pauze som späť. Ďakujem za prekročenie 16 000 prečítaní a 2000 votes.

Veď si to ani nezaslúžim :D.

Nechápem vás :/

Čo myslíte bude Harry mokrý alebo nie?

Votes
Koment
Poteší

Boo.

Prince.Where stories live. Discover now