Princ vystúpi naživo.

2.5K 194 73
                                    

Louis

Zobudil som sa na zabručanie na mojej posteli a ja som okamžite rozlepil oči a posadil som sa.Zmätene som sa obzeral okolo seba v pokuse  nakopať do prdele nejakého debila čo mi vliezol do postele ale keď som  zbadal dôvod zvuku moje črty zmäkli a na perách sa mi usadil úsmev.

Princ nevypol notebook a ja som vdaka tomu mohol vidieť spiaceho anjela.Chcel som ho sledovať ešte dlhé hodiny  ale spomenul som si na   to čo mi hovoril.Chodí do školy."Princ vstávaj" zašepkal som a v duchu som nadával na to že neležím vedľa neho.Nebudil by som ho slovami ale bozkami.Vybozkával by som každý jeden milimeter jeho pier a tváre.

Princ na druhej strane zabručal ale otvoril svoje nádherné zelené oči.Keď ma zbadal rýchlo sa dotkol tváre kontrolujúc či má masku.Mal. Neviete si ani predstaviť čo by som dal za to keby bola dolu."Jedného dňa ti ju strhnem Curly a potom ta konečne pobozkám" povedal som mu a on celý scervenel."To si ešte dlho počkáš" povedal mi a začal sa stavať z postele.

"Mal by som končiť Curly keby niečo píšem ti",povedal som mu smutne."Večer?"spýtal sa ma a ja som nemohol preposlúchnuť  vzrušenie v jeho hlase."Večer" pritykol som a on sa namna usmial."Milujem ta Curly" povedal som mu."Aj ja teba Louis" povedal mi ale nestihol som ani zareagovať a skype bol vypnutý.

Do triedy som dorazil s pol hodinovým meškaním ale ani to a ani krik Francúštinarky ma nedonútil vzdať sa úsmevu."A vy pán Styles !"vykríkol ten starý prašivý dedko.Všimli ste si že máme v  škole samé furie a dedkov? "Prepáčte zaspal som,už sa to nebude  opakovať"povedal zadýchane a sadol si do lavice."S tým počítam vy a pán Tomlinson ste dnes po škole,verím že dve hodiny v mojej spoločnosti vás donútia prichádzať na čas" povedal a ja som si ako odpoveď pleskol hlavu o starú lavicu za ktorou som sedel.Toto ti dám vyžrať princ.

Celý môj deň ubehol až príšerne rýchlo.Ani som sa nenazdal a už som utekal po schodoch do učebne Francúzštiny.Za sebou som mal ťažký futbaloví tréning kvôli blížiacej sa sezóne a jediné čo som teraz chcel bolo ľahnúť si do postele a pozerať sa na spiaceho princa.Bože už som bol ako zamilovaná pubertiačka.

Otvoril som dvere a hneď som na sebe zacítil pohľad dvoch osôb.Jeden patril starému dedovi ktorý sedel za katedrou a v niečom sa hrabal a druhí kučeravcovi sediaceho vo svojej lavici.Bez jediného slova som sa zvalil na stoličku ako keby som mal každú chvíľu vypustiť dušu a čakal som čo za pekelný plán starec vypotí.

"Váš trest bude jednoduchý,pokiaľ viem tak obaja neznášate Francúzštinu ako sa len dá preto som pre vás prichystal niečo špeciálne.Tu je vidanie poslednej hry dokonalého Shakespeara.Preložíte ju do Angličtiny"povedal a každému z nás podal asi päť vytlačených  papierov."Želám veľa zábavy"povedal a venoval nám úsmev,ktorý ma skôr mrazil k stoličke a zmizol preč.

Počul som ako si Styles niečo frfle popod nos ale potom vytiahol ceruzku a začal do papierov niečo písať.Porazene som si povzdychol a spravil som to isté.

"Ten Shakespeare bol blázon"povedal som keď som konečne preložil za dve hodiny dve strany.Bože ak to pôjde takto ďalej zostanem tu do konca života.Už len tá predstava sa mi priečila."Boha serem to "povedal som ,vzal som si tašku a bez jediného slova som odkráčal preč. Nemal som na takéto blbosti nervy aj tak musím utekať na ihrisko.

Harry

"Pán Styles kde je pán Tomlinson?"spýtal sa ma profesor keď sa o dvadsať minút po odchode Louisa vrátil z kabinetu."Musel odísť ale toto   vám tu nechal" povedal som a podával som mu plne preložený papier spoločne s tým mojim."Samozrejme,môžte ísť pán Styles,ďakujem za spoluprácu a dúfam že ste sa aspoň trochu poučil "povedal mi.  Poďakoval som sa ,rozlúčil a vyšiel som z triedy.

Prince.Where stories live. Discover now