Môj miláčik

3.7K 235 9
                                    

Harry
Moje vystúpenie trvalo dve hodiny.Dve hodiny som nútil chlapov vzdychať na druhej strane notebookov. Keby som len vedel ,že sa na moje vystúpenie pozeral aj môj spolubyvajúci a chlapec ktorého neznášam Louis Tomlinson.
Rýchlo som skontroloval hodiny a keď som zbadal ako sa veľká ručička blíži k 12 rýchlo som sa prezliekol do pyžama ,schoval som si veci a čakal som kým sa otvoria dvere a dnu vstúpi moja najhoršia nočná mora Louis Tomlinson.

Louis
"Miláčik som doma!"vykríkol som a otvoril som dvere v dosť podnapitom stave."Huhuhu !"zakričal som a skočil som na posteľ na ktorej ležal môj miláčik."Šibe ti!"vykríkol pomne môj miláčik a ja som mu rukou zakril ústa pričom som hlavu položil na jeho hruď ktorú skrýval za bielim tričkom."Tvoje srdiečko robí bumiki,bum!"vykríkol som a zvalil som sa naňho."Zlez zomňa Tomlinson"povedala mi moja láska a ja som dopadol na tvrdú zem keď ma zhodil na zem."Nikam nejdeš!"vykríkol som a zhodil som ho na zem ked sa snažil dostať k dverám."Ty idiot ja sa snažím zavrieť dvere aby ta nikto nevidel v takomto stave" povedal mi naštvane a ja som s úsmevom zavrel dvere mojou voľnou rukou."A teraz môj miláčik nikam nepôjde"povedal som mu a schúlil  som sa na jeho hrudi."Ale ja niesom tvoj miláčik"namietol mi."Ak by si nebol spravil by som toto?"spýtal som sa ho a pomaly som sa k nemu začal približovať.Jeho nádherné machové oči boli čoraz bližšie až som mal možnosť vidieť čierne botky pri jeho dúhovke. Jeho rýchly a nestabilný dych mi narážal do tváre a ja som čakal či prekoná tých pár milimetrov medzi nami.

Harry
Bol stále bližšie a ja som mu čoraz viac prepadal.Jeho ľadovo modré oči sa kumne približovali až kým som sa v nich netopil.Dych sa mi zdal čoraz ťažší a keď nás delilo len pár milimetrov nevydržal príliš dlho čakať a spojil naše pery v jemný bozk.Asi by som vám mal niečo povedať.V živote som sa nebozkával takže,nemám ani páru čo s tým.Louis sa odomna odtiahol a oprel čelo o to moje.
"Sakra Styles "zavrčal a znova ma pobozkal teraz však tvrdšie.A ja som sa snažil mu vyjsť v ústreti najlepšie ako som vedel.Louis udrel päsťou vedľa mojej hlavy a ja som sebou šklbol."Taký krásny"zašepkal mi a potom nasledovalo už len jeho tiché oddychovanie.Zaspal.Hlasno som si vydýchol a snažil som sa dostať do ríše snov.
Len by ma zaujímalo ako toto ráno vysvetlíme.

Chcem vám poďakovať za všetky votes a komentáre k minulej časti :)
Ďakujem

Ste úžasný :)
To vysvetlenie Louisa bude poriadne pritiahnuté za vlasy.:D

Votes
Koment
Poteší

Nikol.

Prince.Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz