To nespravis!"

1.4K 131 38
                                    

Harry.

"Tak to aby si ma pustil lebo ja ta nechcem pobozkať" povedal som mu. Videl som ako sa jeho oči rozšírili, možno som tam zazrel aj malé sklamanie ale to okamžite nahradila tvrdá maska a výsmech vpisany do jeho tváre.

"Tvoje telo hovorí niečo iné Harry" zašepkal mi do tváre. Chcel som počuť len sumenie vĺn pod nami no namiesto toho som počul len varovný hlas v mojej hlave. Vravel aby som ho pobozkal potom kopol medzi nohy a ušiel.

Trvalo mi dosť dlhú dobu kým som presvedčil sám seba,že Louis premna nieje nebezpečný a nikdy ani nebude.

Skutočne Harold si na opustenom moste a jediné čo ta drží pred pádom do chladnej vody pod ktorou sú určite ostré skaly je človek ktorý ta šikanoval,miloval a nakonies si tu. Čo ty vieš či ta neznasilny na motorke a potom tvoje telo hodí do rieky?

Nepovedal by som,že sa mi tá predstava sexu na motorke nepáčila ale jediné čo som vnímal boli Louisove iskrivo modré oči. Aj more mu mohlo závidieť ich dokonalosť a krásu.

"Neviem o čom rozpravas ,dokážem ovládať svoje telo" namietol som mu a silnejšie som stiskol jeho jeansovu bundu v dlaniach.

"Vždy si bol veľmi zlý klamár Harry" namietol mi Louis a naklonil sa kumne na úroveň môjho čela o ktoré oprel to svoje.

"Tvoj dych je nestabilny, tlkot tvojho krehkeho srdca počujem až k sebe a dokonca si hryzies spodnú peru" povedal mi chraplavo.

Aby som o tom vedel oslobodil som svoje spodnú peru zo zovretia mojich zubov a zhlboka som sa nádychol.

"Zabudol si,že som prestal na pár minút dýchať" povedal som mu a zavrel som svoje oči užívajúc si to ako je blízko. Všade bola len jeho vôňa a jeho teplo. Úplne som zabudol na to, že sme ušli zo školy a hlavne na to,že ma ešte pred asi dvomi hodinami chcel zbiť na školskej chodbe plnej detí.

"Takže mi tu pusu dáš alebo si ju budem musieť vziať násilím?"Spýtal sa ma a ja som otvoril svoje oči aby som videl tie jeho. Vyzerali ako nebo pred búrkou. Modré s nádychom šedej zastrete túžbou.

Nechcel som aby to bolo také jednoduché. Padol som raz ,druhý krát som nechcel. "Nedám" zabrblal som lebo som si pery zakryl rukami a vyzyvavo som sa naňho zahľadel. No Louis porad si s týmto.

"Očakával som to" povedal potichu ako keby sa nič nedialo a začal sa kumne nakláňať a mňa ťahať pod neho. Ležal som rozvaleny cez celú motorku kým on sa spokojne sklanal nad mojim telom.

Chytil moje ruky ktoré sa chceli za každú cenu udržať na mojich perách a aj napriek môjmu dosť marnemu boju ich prispendlil nad moju hlavu k jej riaditkam.

"Ako dlho ta nikto nepobozkal?"Spýtal sa ma Louis ale ja som nedokázal odpovedať. Vedel ako veľmi milujem byť ovládaný a najviac práve ním. Veľmi dobre poznal moje úchylky za ktoré som sa veľmi hanbil no pre neho boli možnosťou dostať sa kumne čo najviac a najhlbšie.

"Ako dlho nikto nebol v tvojej úzkej dierke?"Spýtal sa ma a kolenom zatlačil medzi moje nohy vďaka čomu zomna vyšlo bolestné zaknucanie. "Niečo som sa pýtal Harry" zavrčal namna ale ja som sa zmohol len na zaknucanie a napinanie všetkých svalov vo svojom tele.

"Buď dobrý chlapček a odpovedz svojmu daddymu" zašepkal mi do ucha a ja som nasucho prehltol. Vďaka tej jedinej vete som začal okamžite tvrdnut.

Louis vedel o mojej úchylke na Daddyho ale keď som ho prosil aby to namne vyskúšal opätovne odmietol prečo taká zmena?

"Daddy sa ta niečo pýta Babe" zavrčal namna znova. Silno som k sebe stiskol očné viečka a nechal som zvrátiť svoju hlavu dozadu keď udieral do môjho rozkroku v pravidelných intervaloch a ja som tlmene vzdychal.

"Budeme ti musieť pomôcť Babe" povedal mi a ja som cítil jeho chude prsty na leme svojich skinny jeans.

"To neurobis!"vykríkol som naňho a on namna zdvihol svoj pobavený pohľad.

"Myslíš?"

Hi my lovers.

Koľko z vás ma chce zabiť? :D

Ďakujem za votes a komentáre k minulej časti. Tak veľmi veľa som ich nečakala :*

Čo myslíte budete mať ehm, na motorke? :D

Votes
Koment
Poteší

Boo.

Prince.Where stories live. Discover now