Transparent

2.3K 184 73
                                    


Louis

"Daj sa do kopy Tomlinson!"vykríkol pomne naštvane tréner keď som ležal na tráve futbalového ihriska.Ďalej som nemohol.Ležal som tam neschopný pohybu."No tak vstávaj "povedal mi Zayn a natiahol kumne ruku,ktorú som vďačne prijal.

"Ďakujem"povedal som a postavil som sa na nohy.Ako veľmi ma chceš zničiť Harry."Táto hra je celý váš život,dnes dokážeme že sme lepší ako Liverpool,a ty Tomlinson si naša jediná možnosť k výhre tak sa daj dokopy!"vykríkol pomne tréner a ja som prikývol.

Zvládnem to.Vyhrám.Toto nezvládnem."Louis kámo vidím že sa s tebou niečo deje"povedal mi Zayn."Nehovor" povedal som mu naštvane."Louis počúvaj ma"povedal mi a udrel domna pričom som udrel do svojej skrinky.

"Kurva jebe ti !"vykríkol som naňho a ihneď som doňho udrel."Hej vy dvaja!"vykríkol Nick a začal ma ťahať od Zayna preč."Daj sa do kopy Tommo,Ak je to kvôli tomu kučeravému princovi z ktorého sa vykľul Styles,prestaň sa správať ako idiot a choď za ním.!"vykríkol pomne.

"Nemám ani páru o čom to rozprávaš !"vykríkol som ja."Hovorím o tom,že ak sa ti to páči alebo nie toho chlapca Potrebuješ.To že nie je s tebou ta zabíja!"vykríkol namna Zayn a Nick ma pustil. Pozeral som naňho ako na tela na nové vráta.

"Čo tým chceš povedať?"spýtal som sa ho takmer šeptom."Vieš prečo sme vyhrali ten sprostý zápas minulý mesiac!"vykríkol namna."Pretože ten chlapec stál na hornej tribúne a ty si hral preňho!"vykríkol pomne.

"Takže len čo tento zápas skončí pôjdeš za ním a všetko si vyrozprávate!"vykríkol pomne Zayn a ja som naštvane odpochodoval ku svojej skrinke.Vyzliekol som si prepotené tričko a hodil som ho k skrinke.Cez hlavu som si pretiahol čisté zastavujúc zrakom na kockovanej košeli v útrobách mojej skrinky.Natiahol som k nej prsty berúc hebku látku medzi prsty.

Vzal som ju do oboch rúk a priložil som si ju k nosu dýchajúc jej vôňu plnými dúškami. "Patrí Stylesovi čo?"spýtal sa ma Zayn a ja som k nemu otočil hlavu ale košeľu som nepustil.Prikývol som. "Louis musíš s tým niečo spraviť"povedal mi Zayn a spravil krok smerom kumne. Z reflexu som skryl košeľu za chrbát.

"Louis nevezmem ti ju"povedal mi Zayn ale ja som ju stále držal za chrbtom. "Ja ho potrebujem"zašepkal som zlomene."Milujem ho!"vykríkol som a Zayn sa kumne rozbehol keď videl ako pomaly padám k zemi."Notak psst,"povedal mi Zayn a kolísal ma zo strany na stranu ,kým ja som na ňom plakal."Pokoj Louis vyriešime to" hovoril mi šeptom do ucha."Nenávidí ma" povedal som mu zlomene.

"Klame"povedal mi."Nie!"vykríkol som ."Nie,nie,notak psst" hovoril mi rýchlo a spacifikoval moje ruky,ktorými som začal okolo seba šermovať.Celý futbalový tím ma sledoval.Toho zlomeného chlapca ktorý ležal na studenej podlahe šatní a už nemohol ďalej.

"Prosím" zašepkal som zlomene."O čo prosíš?"spýtal sa ma zmätene Nick."O neho"povedal som zlomene.

Harry

"Notak je to len jeden zápas ,Harry prosím" prosil ma Niall celú cestu na internát.Maska sa na mojej tvári leskla v slnečných lúčoch ktoré naňu dopadali."Fajn ,ale ak sa niečo pokazí tak ta zabijem"povedal som mu."Yeah milujem ta Hazz!"vykríkol pomne Niall a silno ma objal."Viem",povedal som mu.Celý deň sa snažím Louisovi vyhnúť a tento leprikon si zaumieni že ideme na jeho zápas.

"Daj si niečo červené!"vykríkol pomne Niall a ja som vzal zo skrine červený šál ktorý som dostal od mami na narodeniny.Obviazal som si ho okolo krku a Niall spoločne so mnou vybehol von.Kým ja som mal jedinú červenú vec Niall bol červený od hlavy po päty."Môj prvý zápas ako divák"povedal Niall s úsmevom a potiahol ma do stredu davu.Masku som už nemal,stihol som ju zložiť.

Sadol som si na tvrdú stoličku čakajúc na to kedy spod tribúny vybehne futbalový tím spoločne s ním.O pár minút sa vedľa mňa rozkričal Niall a ja som zbadal ako fudbalisty vybehli na zelenú plochu ihriska.

Zrak mi okamžite padol na nízkeho bruneta oblečeného v bielom drese s čiernym číslom 17 na chrbte. Musel to byť on ,nemohol som sa mýliť.

Videl som ako zrakom prešiel po hornej tribúne a nakoniec aj cez ostatné radi.Myslel som si ,že ma nezbadá ale to by nemohol byť Niall aby na seba neako neupútal pozornosť a zároveň aj namna.

Louis

"Louis!"vykríkol pomne Zayn a ja som naňho zmätene pozrel."Je tu!"vykríkol pomne a ja som sa pozrel smerom ktorým ukazovala jeho ruka aby som zbadal blond vlasy nášho malého íra ktorý držal v rukách obrovský transparent s nápisom.

Doniesol som ho Louis Xx.

Zayn sa zasmial na celé ihrisko a ja som sa usmial tiež. Niall ty írsky blázon.Zápas bol ťažký a každý jeden kopanec ktorý som dostal som si podľa seba plne zaslúžil.

"Tomlinson dostal loptu a beží dopredu!"vykríkol náš komentátor a namna sa rozbehol celý tím Liverpoolu."Naťahuje sa a strieľa,lopta letí,letí,letí a je to gól!" Vykríkol do mikrofónu.Celý tím sa kumne rozbehol a vyzdvihol ma do vzduchu.

"Louis Tomlinson strielil gól a Bristol vyhráva nad Liverpoolom!"zareval znova.Roztlieskavačky tancovali všetci sa smiali len ja som pozeral na Nialla ktorý niečo čarbal na druhú stranu transparentu.

Louis ,uteká!!!!

Načmáral a ja som rýchlo zoskočil dolu z rúk ostatných. "Louis!"vykríkol za mnou niekto ale ja som nestál.Utekal som po schodoch rovno za Harrym ktorý sa mi snažil utiecť."Harry stoj!" Vykríkol som ale chlapec predomnou sa rozbehol ešte rýchlejšie.Jediná možnosť bola odtrhnúť mu cestu a veriť tomu ,že prebehnem celé ihrisko skorej ako on k školskej bráne.

V živote som neutekal tak rýchlo ako teraz.Boleli ma nohy a pľúca horko ťažko stíhali meniť oxid uhličitý za kyslík ale aj napriek tomu som neprestával. Srdce mi bilo ako o závod a mozog udieral do hlavy v rytmickom tempe."Mám ta Harry!"vykríkol som keď som skočil pred Harryho a odtrhol som mu cestu k bráne za mnou."Neujdeš mi"povedal som mu a pomaly som k nemu kráčal.

"Nechaj ma na pokoji Tomlinson!"vykríkol pomne Harry a snažil sa znova utiecť."Nie Kým ma nevypočuješ Harry!"vykríkol som ja."Nemáme si čo povedať,ja som sa zmieril s tým kto som len tebe to trvá!"zakričal namna a otočil sa mi chrbtom."Neotáčaj sa mi chrbtom!"vykríkol som naňho."Donúť ma"povedal mi pobavene.Silno som chytil jeho červený šál a otočil som ho surovo k sebe.

"Čo to robíš?"spýtal sa vydesene keď som sa postavil na špičky a jazykom som si navlhčil svoje suché a popraskané pery. "Toto ti nedovolím"povedal mi keď si dal dve a dve dokopy."Ja som sa ta nepýtal"povedal som mu a surovo som si privlastnil jeho dokonalé ružové pery.

Hi,

Nová časť:D :3 :*

Ďakujem za votes a komentáre k minulej časti a prekročeniu 1000 votes :,O

Omg este teraz tomu neverím. :D

Ďakujem

Votes
Koment
Poteší

Nikol.

Prince.Where stories live. Discover now