Princ sa musí vrátiť.

2K 149 13
                                    

Harry
Takže ja a Louis spoločná budúcnosť to sa mi docela páči. Len aby sa to neposralo,nejakým spôsobom.Každý jeden z nás bude mať svoje problémy a možno ,že to ani nevýjde.Z premýšľania ma vytrhol zvuk môjho telefónu a ja som zdvihol neznáme číslo.

"Prosím?"spýtal som sa slušne ale ani v najdivokejsom sne by ma nenapadlo že,mi bude telefonovať práve môj bývalý šéf."Harry tak rád ta počujem ,je mi cťou ta znova počuť"povedal mi."Pán Cowell čo potrebujete?"spýtal som sa ho."Nové video" povedal mi bez okolkov.Strelil som pohľadom po svojom spiacom priateľovi ktorý ležal vedľa mňa a potichu som vstal z postele."S týmto som už skončil pane" povedal som mu keď som sa zamkol do kúpeľne.

"Neskončil si Harold, ja poviem kedy si skončil a dnes to nebude" povedal mi naštvane."Ale pán...." začal som.Chcel som mu vysvetliť že dôvod môjho odchodu s agentúry spí pár metrov odomna a musím podotknúť že v mojej posteli.

"Buď začneš odznova alebo sa tvoja rodina dozvie ako si ich milovaný synček zarába na školné a snáď nechceš aby sa niečo stalo tvojmu priateľovi" povedal mi.Vytrestil som oči na telefón a neveriacky som pozrel na svoj odraz do zrkadla.

"Myslím že si vyberies správne" povedal mi."Zbohom Harry" povedal mi a hovor zrušil.

Louis

Zobudil som sa do slnečného rána soboty ocakavajuc po svojom boku svojho priateľa ale ten nebol k nalezeniu.Otvoril som svoje oči aby som ho videl ako stojí pri dverách do kúpeľne."Hazz deje sa niečo?"spýtal som sa ho keď si kumne sadol a pritúlil sa kumne ako mačiatko.Spokojne som sa usmial a začal som ho hladiť po vlaskoch vďaka čomu začal potisku priast."Nie,nie,nie len mi volal mama" povedal mi a silno ma objal.

Nezdalo sa mi to.Mal som pocit,že sa chce umna schovať pred celým svetom.Poviem vám že by som ho pred ním ochránil."Sľub mi že ma budeš chrániť" prosil ma Hazz a a som takmer umrel nad jeho roztomilostou.Dúfam,že teraz všetci závidíte lebo táto dokonalosť je iba moja.MOJA. Už len tá predstava, že by mi ho niekto vzal ma ničí a robí zomna psychopata.Doslova.Ak by mi ho niekto vzal našiel by som ho a za živa by som mu vyrval srdce z tela ktoré by som neskôr odhodil do koša.Asi by som mal prestať pozerať tie hororove filmy.

Harry sa namna ešte viac natyskol a ja som si až vtedy keď mi rukou nechtiac zatlačil na boxerky uvedomil svoj problém.Pre boha rannú erekciu som mal naposledy v 15. Celý červený namna pozrel a ja som sa takmer roztopil nad jeho roztomilostou,znova.Ani by ste neverili ,že tento chlapec tu bol Princom internetu.Bol.Už to nerobí ,teda tvrdí to a ja mu verím.

"Mám menší problém Hazz" zašepkal som jeho smerom."Tak to sa ho budeš musieť nejako zbaviť" povedal mi a ja som naňho skočil ako zviera vďaka čomu zomna spadol paplon a ja som chytil jeho ruky nad hlavu. Nesudte ma.Ale keď ja som pri ňom tak nadržaný že to nie je ani možné.

"Louis " zabručal Hazz ale to ja som už okupoval jeho krásne vykrojene pery."Musíš ísť na tréning" hovoril mi pomedzi vzdychy keď som perami skĺzal po jeho krku smerom ku klucnej kosti ktorú som obdaroval fialovym znamienkom.

"Ono to počká" zavrnel som mu do kože a motylimy bozkami som skĺzal po jeho hrudi k miestečku ktoré bolo premna veľmi dôležité."Lueeeh" pretiahol moje meno a ja som kusol do jeho ružovej bradavky načo zalapal po dychu a prehol sa v chrbte."Tak čo ešte stále ma chceš poslať na tréning?"spýtal som sa ho keď som mu stiahol boxerky a jeho nohy som si vyložil na ramená."Nikam nejdeš" zašepkal mi a ja som mu venoval preciteny bozk pred tým ako som sa vrhol na snáď najlepšiu vec v mojom živote.Sex s Harrym Stylesom.

********************************

"Niekto tu mal rušné ráno" povedal mi Niall s úsmevom a ja som celý sčervenal."Ooo sex hneď ráno" povedal mi a ja som ho sprazil pohľadom ."Niall nezavolal som ta kvôli tomu aby som s tebou riešil môj sexuálny život,veľmi pestrý sexuálny život,mám problém" povedal som mu a on namna zdvihol svoje modré oči.Boli fascinujúce to áno,ale Louisove boli krajšie.

" Niall musím pokračovať v porne" zašepkal som mu.Chlapec predomnou sa začal dusiť kolacikom a ja som sa musel postaviť zo stoličky aby som ho mohol pobuchat po chrbte a on to zapil aj pollitrom čaju.Musím povedať že mojim čajom.

"Neskončil si s tým?"spýtal sa.ma a utieral si slzy ktoré tiekli po jeho ličkách."Chcel som ale nemôžem,vyhrážajú sa mi.Potrebujem však miesto kde môžem natacat a umna to nepripadá v úvahu" povedal som Niallovi."A čakáš že ja ti dovolím aby si to robil v mojej izbe" povedal mi."Niall prosím,je to dôležité,ak to nespravím ublížia Louimu ",povedal som mu a prosebne som naňho pozrel.

"Ty musíš byť ale kurva dobrý keď za teba sú schopný aj ublížiť ostatným" povedal mi."Niall?"spýtal som sa ho vyčítavo."Som tvoj priateľ Harry a ak sa to dozvie Louis zabije ma"povedal mi a ja som ho silno objal."Ďakujem,ďakujem,ďakujem" opakoval som stále dookola kým on sa chychotal.

"A teraz mi kúp nový koláčik,lebo ten môj ma skoro zabil" povedal mi a a ja som mu okamžite objednal najväčší citrónovy koláč aký tam mali.

Ahojte ,
Hlásim sa s novou časťou.

Mám nápad na pár častí a.do teraz nemôžem uveriť koľko ľudí sa prihlásilo ,že bude rado ak budem pokračovať :D 9?omg :O

Veľmi vás ľúbim.

Vaša Nikol.

Prince.जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें