Telefonát 2.

2.8K 190 28
                                    

Harry
Škeril sa namna kým ja som ležal bez pohnutia na zemi.Toto si posral Styles.Prečo si si proste nemohol len vyhoniť a nechať to tak.Nie ty musíš všetko skomplikovať.

"Pripravený Harry" spýtal sa ma a bez jediného slova domna surovo vrazil.Zakričal som ale potom som sa spokojne usmial.Nehral som sa zo sebou už týždeň kvôli Louist91 ale teraz som bol znova spokojný."Zdvihla ti mamička"povedal mi do ucha a ja som si dal telefon k uchu."Ahoj mami" povedal som rýchlo ďakujúc bohu ,že domna Louis ešte nevniká celý a rýchlo."Ako sa máš chrobáčik?"spýtala sa ma mama a ja som nad jej osloveným Prekrútil očami.Vždy ma brala ako malé dieťa aj keď som mal 18."Dobre a čo btyyyyyyyy?"spýtal som sa jej pričom som vetu pretiahol lebo sa vomne začal Louis hýbať.

"Harry si v poriadku?"spýtala sa ma mama keď som jej rýchlo dýchal do telefónu."V najlepsom len achhhhhbhhjj!" Vykríkol som jej do telefónu keď Louis po chvíli trafil moju prostatu."Harry si si istý miláčik?"spýtala sa a so strachom v hlase.Nebol som schopný odpovedať.Louis si ma tvrdo bral a ja som nedokázal dýchať nie to ešte niečo povedať. Hovor s mojou mamou som vypol a hlasný ston ušiel z mojich pier.

"Zrušil si svoju mamu Harry nechceš aby vedela,že je jej synček tvrdo šukaný spolubyvajúcim" vrčal mi do ucha a kúsal ma do krku v pokuse spraviť mi obrovské množstvo cucflekov.

Kňučal som pod ním a tupé nechty som zarezával do jeho svalnatého chrbta kým on ma doslova šukal ako lacnú handru."Takto sa ti po páči Harry byť šukaný ako lacná kurva z ulice,tvrdo a bez citov" povedal mi do ucha a surovšie domna vrazil svoj penis.

"Ach bože áno" zašepkal som a prehol som sa v chrbte najviac ako som vedel."Moja kurva a Stanov priateľ" zapriadol mi do ucha a ja som sa už len s tých slov spravil.Miloval som jeho tvrdé prirazy do mojej prostaty ktorá o ne doslova žobrala.

"Louueeeeeh tvrdšie"povedal som mu udýchane."Chceš to tvrdo,že si týždeň nesadneš?"spýtal sa ma .Mohol som cítiť ako sa usmial."Prosím ta o to"povedal som mu."Tvoja prozba mi je rozkazom"povedal mi a potom som už len vedel čo je to tvrdo šukaný.

Nevládal som sa nadýchnuť,prírazy mi brali dych a zdraví rozum.Jediné čo som vnímal boli jeho ruky ktoré držali tie moje ,naše spotenè telá a jeho teplý dych na mojej tvári.Mrzelo ma,že ma ani raz nepobozkal."Lueh pobozkaj ma" vykoktal som lebo v mojom tele sa začala zbierať všetka energia na jednu jedinú vec a to bolo vyvrcholenie.

Daroval mi svoj pohľad pričom mi pár kvapiek jeho potu padlo na tvár.Chvíľu sme si pozerali do očí kým sa kumne naklonil a vpil sa mi do pier. Presne toto som potreboval.Niekedy som mal pocit asi ako teraz že sú jeho pery sladšie a lepšie ako dych berúci sex.(nechápem ako môžem také niečo napísať :O) Bozkávali sme sa a jeho prírazy ma donútili vyvrcholiť na moje brucho rovnako ako on do môjho tela.

Možno sme sa mali odtrhnúť a každý z nás odísť čo najrýchlejšie preč a hlavne zabudnúť na to čo sa stalo ale nič z toho sa nestalo.Namiesto toho ma Louis chytil za zátylok a ťahal ma hore v spoločnom bozku ktorý nechcel ani jeden z nás prerušiť.

Zostali sme sedieť pričom ma Louis obalil svojim paplónom ako burito ale stále sa neotrhol.Len ma donútil ľahnúť a bozkával ma ako blázon. Rýchlo sme menili oxid uhličity za kyslík aby sme od seba neboli dlhšie ako päť minút.

"Musím už ísť" povedal mi pomedzi bozky Louis ale ja som vytiahol ruky z burita a pritiahol som si ho bližšie."Alebo aj nie"povedal a ja som sa usmial do bozku rovnako ako on.

*********************************

Bol som zmätený.Pozeral som sa na Harryho ktorý ležal v mojej posteli a spokojne spal.Milujem princa ale som schopný vyspať sa s Harrym?Čo sa to so mnou do riti deje? Ako to poviem princovi?
Sľúbil som ,že mu nebudem klamať ale ja ...... som úplne v prdeli.Harryho v posteli som sa neni schopný vzdať.

Mám ho rád to je pravda ale bože,princa milujem.Toto musí skončiť.Musím sa ovládať.Ale ak spraví to čo dnes tak sa neudržím a to že chcel aby som ho pobozkal ma dostalo úplne do ohňov pekelných.Nechcel som ho pobozkať,lebo by som mu úplne prepadol ale keď ma poprosil a ja som ucítil chuť jeho pier na mojom jazyku (prečo ma hneď napadlo No control :D) bol som stratený.Nevedel som sa jej nabažiť.Chytila tak dobre.

Bože prečo ja?

Robíš mi to naschvál Princ.Ukradneš mi srdce ale moje telo necháš Harrymu.Do prdele.Toto je snáď horšie ako nejaká sprostá rovnica z matematiky.Tá rovnica má aspoň nejaký výsledok ale toto?

Mám možnosť sa Harryho zbaviť a zachrániť sa.Musím sa od Harryho odsťahovať a Princovi povedať pravdu.Zajtra sa musím odsťahovať.Napríklad na druhý koniec internátu.

Toto je jediná možnosť ako prežiť.

Hi,

Hlásim sa s novou časťou a veľkým poďakovaním.Ľudia kedy sme stihli prekročiť 3000 prečítaní? Ja som ráno vstala a že pane bože nie,nie,nie!!!!! Kričala som na celý dom o 8:45 :D

Ďakujem vám za všetko čo premna robíte.Stále viac prečítaní a o votes ani nehovorím.

Ďakujem vám :D

Votes
Koment
Poteší

Vasa (happy) Nikol.

Ps: môžte sa tešiť na Harryho nádherné vystúpenie cez skype:D a hadajte kto ho bude sledovať? ?????? ::O

Prince.Where stories live. Discover now