For Louist91

3.3K 216 19
                                    

Harry
"Tak to ti prajem prajem sladké sny" povedal som mu a jeho ruku som vytiahol spod vankúša a ja sám som vyskočil na nohy a aj napriek nechutnému stojáku medzi nohami som odkráčal do toho debila do kúpeľne s úmyslom dať si studenú sprchu čo som aj hneď spravil.

Louis
Snáď si nemyslí že sa ma zbaví tak rýchlo.Nikto nikdy Tomlinsona neodmietol a určite to nebude bifloš ako je Styles.
Postavil som sa na svoje roztrasené nohy a bolestivo som sikol keď sa môj stojaci penis obtrel o moju nohu.Do riti s tebou Styles.

Najtichšie ako som vedel som vstúpil do kúpeľne zatvárajúc za sebou dvere.Nikdy v živote som nebol vdačnejší za to ,že dvere do sprchy sú presklené.Vďaka tomu som mal úžasný výhľad na Stylesov zadok,ktorý bol a teraz sa podržte úplne dokonalý.Musel som si zakusnúť do pery aby som nevidal až zvieracie zaknučanie keď jeho veľké dlane klesali po jeho vysokom,chudom tele a krúžili po jeho pokožke v pokuse votrieť do nej šampón.

Boli to premna muky a hlavne keď si na ruku vytlačil šampón s kokosovovým výťažkom a začal ho masírovať do svojich hnedých kučier vďaka čomu slastne zastonal.Môj penis bol tvrdý ako kameň ale ja som stále sledoval to čo sa dialo v sprchovom kúte.
Bol som niečo ako stalker.

Hypnotizoval som malé prúdi vody ktoré stekali po jeho chrbte a potom mierili do odtoku.Keď som videl ako sa Styles naťahuje za zastavením vody vyšiel som z izby a rýchlo som si ľahol na posteľ priťahujúc k sebe notebok.

Presne ako som predpokladal.Styles vyšiel len v ročníku okolo pásu a bez jediného pohľadu sa odobral ku skriny z ktorej si vybral čierne boxerky.Ľahol si do postele,pod paplónom sa obliekol (robím to isté :D),zaželal mi dobrú noc a zhasol lampičku na svojej strane postele.

Keď som si bol konečne istý že spí zapol som svoju obľúbenú porno stránku.Trochu som zosmutnel keď som si všimol,že princ nie je online ale hneď mi náladu zlepšilo video ktoré princ pridal pred pár dňami.Potešene som na ňu stlačil čeliac tak zase zeleným smaragdom ktoré boli ukryté pod bielou maskou oblečeného v negližé rovnakej farby.

Skusol som si spodnú peru a rukou som skĺzol k svojmu penisu ktorého tvrdosť sa vôbec nezmenila.Rýchlo som však ruku vybral keď som si uvedomil že je počítač na hlasno preto som ho zapojil na slúchadlá a štuple som si nastokol do uší a zapol som video.

"Dnes mám pre vás niečo špeciálne ,dúfam že ste v miestnosti sami lebo by som bol nerád na očiach ďalších stoviek ľudí"povedal svojim krásnym chrapčavým hlasom z ktorého mi po tele prešla husia koža a ja som sa usmial na obrazovku.

"Ako vidíte mám nové negližé,páči sa vám?"spýtal sa princ na druhej strane obrazovky a ja som horlivo prikyvoval."Si v tom nádherný princ" zašepkal som si popod nos a očkom som skontroloval spokojne spiaceho Stylesa na posteli.

"Minulú noc mi veľa z vás napísalo veľmi veľa pekných správ a ja som si jedného z vás vybral aby som toto video daroval práve jemu"povedal a žmurkol na obrazovku.Prečo mi to sakra robí?

"Týmto chlapcom je chlapec ktorý mi napísal úplne niečo iné ako ostatný" povedal a zasnene sa pozrel do vzduchu."Je mi však ľúto že nie je online a neuvidí ma naživo"povedal a v jeho zelených očiach sa blisklo sklamanie ktoré však hneď nahradilo nadšenie .

"Preto mu ho natočím aby ho mohol pozerať vždy keď bude chcieť"povedal a usmial sa do kamery úsmevom ktorý keby som neležal by mi zobral celú silu v nohách a ja by som okúsil silu gravitácie na vlastnej koži.

"Určite sa pýtate kto je tento šťastlivec?"spýtal sa a ja som sa zamračil na obrazovku.Povedz princ ktorému debilovi mám odtrhnúť gule alebo ho za ne zavesiť do prievanu?

"Dúfam že si toto video užiješ pretože je len pre teba Louist91" povedal a moje srdce na pár sekúnd prestalo biť.

Ahojky :)

Dúfam že sa tešíte na Harryho vystúpenie rovnako ako Louis :,D

Ďakujem za votes a komentáre k minulej časti ste skutočne dokonalý.

Votes
Koment
Poteší

Nikol.

Prince.Where stories live. Discover now