Komentáre.

1.7K 133 11
                                    

Louis

Harryho som si bral tvrdo a bez citov z mojej strany.Harry podomnou bláznil a keď mnou otriasol najsilnejší orgazmus aký som s ním mal ľahol som si rovno naňho.Naše nahé telá boli prepletene do jedného celku,srdce bilo rovnako a duša sa spojila len v jednu.

Ležal namne a počúval tlkot môjho srdca.Ja som mu na holej paži vytváral všemožnè obrazce a pritom som dýchal vôňu z jeho vlasov.Nohy prepletebe,prsty spojené.Takto som si predstavoval lásku.Túžit po niekom až tak veľmi,že vás nedokáže nič zastaviť,ani keby ste chceli.

Zblázniť sa strachom ak sa vám neozve a vy neviete kde je.Závidieť každému kto s ním je ,lebo vy to nestihate.Vraždiť pohľadom každého kto sa ho len dotkne podľa vás až príliš priateľsky ale pritom vedieť že,sa nemusíte mať o to že,oňho prídete lebo patrí len vám.

Vedieť že vedľa neho zaspavate len vy a že,keď sa zobudite zo sna zistíte že,ešte stále snívate lebo bude po vašom boku. Prepadnúť láske a nebat sa jej.Len dúfať že,aspoň vo vašom prípade nebude krutá lebo ak máte byť spolu osud si vás nájde a zvedie do kopy.

Ja som sa lásky bál a pozrite sa namna teraz.Držím v náručí to najkrajšie čo je v mojom živote.Držím v rukách svoju budúcnosť a nemienim ju tak ľahko pustiť.

"Nad čím premýšľas?" Spýtal sa ma Harry svojim zamatovym hlasom a ja som sa pozrel do jeho zelených očí v ktorých som sa okamžite stratil."Rozmýšľam nad našou budúcnosťou a sám seba sa pýtam ako som si ta zaslúžil"povedal som mu a on sa namne nadvihol aby mi videl do očí.Chvíľu sme si pozerali do očí kým sa kumne naklonil a venoval mi sladký bozk. "To by som aj ja rád vedel Louist91 "povedal mi s úsmevom a uvelebil sa namne.

"Nemal som ti šancu ujsť" zašepkal mi do pokožky na hrudi."Ja by som si ta našiel" poved som mu."To znie desivo" povedal mi."Malo to tak vyzniet" povedal som mu."Snazis sa ma vystrasit?"spýtal sa ma a ja som sa usmial keď namna zdvihol hlavu."Nikdy by som ti ani len neskryvil vlások na hlave " povedal som mu a dal som mu do nich veľkú pusu.

"To by som si radšej zlomil obydve ruky" zašepkal som mu do ucha a hodil som ho pod seba.
"Čo to robíš?"spýtal sa ma a ja som sa naňho lisiacky pozrel."Mám chuť na druhé kolo".

*********************************

Harry:

Znova oblečený v čiernych podvazkoch s maskou na tvári a pozerajúc sa do kamery.Kusalo ma svedomie.Neviete si ani predstaviť čo so mnou robila vina v mojom vnútri.Zozierala ma zvnútra.Pomaly a potichu ako to najtachsie tajomstvo.Čakal som kedy ma celého zozerie ale predtým som musel natočiť toto video.Veril som tomu,že už nikdy nebudem musieť vybrať svoje hračky a hrať sa s nimi ale nedávali mi na výber.

Tak rád by som to všetko môjmu Boovi povedal ale keď ja nemôžem .Až príliš sa oňho bojím.Je moje slniečko,môj dôvod prečo to nevzdavat. Zapol som kameru a spustil som nahrávanie.Usmial som sa na kameru tak ako to bolo vždy pred mojim vystúpením a predstavil som si ako Louis sedí za svojim počítačom a čaká namna. Čaká kým sa jeho princ vráti späť k nemu.Do jeho náručia ktoré bolo lepšie ako vlastný domov.Z hlboka som sa nádychol a pustil som ružový vibrátor v mojej dlani.Odpust mi to Louis.

"Hotovo?"spýtal sa ma prekvapene Niall keď sa vrátil domov presne v hodinu ako som ho prosil."Ďakujem že si mi to dovolil" povedal som jeho smerom kým sa mi hlas triasol."Hazz deje sa niečo?"spýtal sa ma a vzal so môj počítač na ktorom bolo plno komentárov k poslednému videu.

Prdelka je späť,veľmi sa na teba teším maličký.

Hmm najradšej by som bol ten vibrátor v tvojom zadocku.

Tvoje vzdychy mám ako zvonenie na mobil.

Ak by som ti do tej úzkej dierky vrazil ja uz by si sa z toho nespamätal.

Kurva,spravil som sa štyri krát za posratych 10 minút.

Si kurva zlý chlapček,musíš potrestať.

Och,baby ano!

Kurva,tak by som ta ojebal,že by si moje meno kričal až do útrob pekelných.

Pripútal by som ta k posteli a vozil by som sa na tebe toľko krát až by si prišiel o rozum.

Mám doma väčší vibrátor maličký,mal by si si ho požičať.

Chcem ta.

Fuck Prince!

Milujem to ako sa tvoje steny sťahujú okolo toho vibrátora.

Ale,ale že by si to bol zase ty?

Myslím si že by toto mal vedieť aj niekto ako je Louis kucierka, ale verím že sa rozhodnes správne a prídeš za mnou. S.

A to bol moment kedy som plne prepukol v plač.

HI,

Ja a môj brat sme sa celý večer nudili a vymysleli sme príbeh :D ak sa chcete pozrieť je na mojom profile.Gangster.Larry :p

Ďakujem za votes a komentáre k minulej časti ste skutočne dokonalý :D.

A za prekročenie 9 k prečítaní.

Votes
Koment
Poteší

Boo.

Prince.Where stories live. Discover now