Stan

3.1K 195 37
                                    

Harry
Ráno bolo premna utrpením.Po prvé ma bolel zadok a o šiestej ráno mi volal šéf s tým aby som okamžite natočil nové video lebo ibak nedostanem zaplatené.Mal so mu neuveriteľnú chuť vykričať že mám toľko peňazí na účte že by som s nimi dokázal odísť do Afriky a späť a nie raz ale sľúbil som,že nové video bude čo najskôr.

Nuž to som ja.Ráno som sa snažil Louisovi vyhýbať ako čert krížu čo sa mi samozrejme nedarilo a do školy som doslova utiekol. Tam som trpel kedy sa zjaví Louis a povie pred celou školou ,že ma tvrdo pretiahol.On však robil všetko presne ako ja.Nevšímal si ma a možno by som vo vnútri kričal aby mi venoval aspoň jeden pohľad jeho krásnych očí ale teraz som bol za ignoráciu viac než vďačný.Radšej som sa tým už nezaoberal a venoval som sa profesorke Dejepisu a zapisoval som si veci do zošita.

Louis
"Tommo čo ti a Styles?" Spýtal sa na Nick a ja som päsťou zavrel skrinku a ponad neho som mohol zahliadnuť spomínaného chalana.Jeho kučery ktoré boli na dotyk neuveriteľne jemné a voňali ako jablká mu skákali všemožne okolo hlavy a sem tam mu padli do čela vďaka čomu som mal chuť prikráčat k nemu a dať mu ich jemným dotykom preč.

"V pohode ,prečo?"spýtal som sa ho a naschvál som sa otočil Harrymu chrbtom aj keď som dosť dobre vedel,že to počul."No správate sa k sebe ako cudzí.Inokedy si ho sledoval a nehovor mi,že to nie je pravda a teraz ti nestojí ani o tvoj jediný pohľad" povedal mi.Mal pravdu ale čo som mu mal povedať?

Ignorujeme sa preto lebo som mu večer pichal svoj penis do zadku a kurva strašne sa mi to páčilo? To asi ťažko."Pohádali sme sa kvôli fudbalu" povedal som prvú vec ktorá ma napadla a ušiel som z chodby ako úplný zbabelec.

"Pán Styles viem ,že vždy sedíte na tejto hodine sám ale dnes si sadnete k pánovi Tomlinsonovi"povedala tá nechutná stará ženská ktorá páchla ako plesnivé ponožky a kumne si o pár sekúnd sadol Harry.

Vytiahol svoj zošit a bez jediného slova či pohľadu začal opisovať rovnice na tabuli.Smutne som si povzdychol a nasledovala tá najnudnejšia hodina na svete.Matika. "Harry môžeš to vysvetliť pánovi Johnsonovi je úplné tupí"povedala profesorka a ja som sledoval Johnsonov výťazný úsmev keď si Harry sadol k nemu.

"Louis prestaň škrípať tými zubami je ta počuť až do prednej lavice" povedal mi Niall do ucha ale ja som ho úplne ignoroval."Čo robí" zavrčal som a videl som ako sa Niall otočil smerom k ich lavici."Sedí"povedal mi."Nie,čo robí Stan" zavrčal som znova."Noo,má k nemu dosť blízko,práve sa naňho usmieva,dáva mu ruku okolo pásu a na koleno myslím si ,že stúpa smerom k jeho rozkroku" povedal mi a ja som vyskočil na nohy.Plne som ignoroval výkrik Nialla a profesorky matiky odkráčal som k lavici toho smrada a skôr ako namna stihol Harry zdvihnúť hlavu som Stanovi jednu vypálil.

Spadol spoločne zo stoličkou na zem a ja som sa hneď skláňal k nemu."Harry poď sem!" Počul som zakričať Nialla a videl som ak ťahá Harryho preč z kruhu ktorý okolo nás spravili ostatný.

Od Stana na zemi ma museli odtiahnuť chlapci z futbalového tímu asi dve minúti pred koncom hodiny."Louis Tomlinson" povedala mi profesorka a neveriacky nadomnou pokrútila hlavou. "Čakala som že na mojej hodine urobíte rozruch a som vďačná že to bolo práve dnes.Týmto vám oznamujem že o pár mesiacov odchádzam zo školy som totižto tehotná"povedala mi."To je úžasné"povedali dievčatá zo zadnej lavice a ona k nim prikráčala.

Chlapci sa rehotali,udierali ma po chrbte ale ja som očami sledoval len kučeraveho chlapca ktorého tvár bola plná strachu keď sa rozprával s Niallom.Len dúfam že som mu neublížil.

Harry

"Mám z neho strach"povedal som Niallovi a vydesene som pozrel smerom ku Stanovi ktorý vyzeral ako keby sa zrazil s kamiónom."Viem,že to trochu prehnal" povedal mi."Prehnal?"spýtal som sa ho neveriacky a pozrel som do jeho modrých očí ktoré sa však nedokázali vyrovnať kráse tých Louisových."Veď ho skoro zabil" vyhŕkol som rýchlo."Harry prosím nevyhýbaj sa mu "povedal mi a ja som prikývol"Pokúsim sa "povedal som mu a rýchlo som vyšiel z triedy len čo zazvonilo.

Rýchlo som dobehol na internát a hodil som sebou na postel pričom som tašku hodil do kúta.Začal som zo seba vyzliekať oblečenie až som nakoniec zostal len v boxerkách ale aj tie som zo seba zhodil na zem a začal som si vyberať oblečenie ktoré budem potrebovať do mesta.Chcel som ísť na kávu zo Stanom áno s tým chlapcom ktorého Louis zbil.

Už som na seba išiel naťahovať oblečenie keď sa dvere rozleteli a ja som zostal nahý stáť pred Louisom."Harry!"vykríkol Louis a zostal stáť medzi dverami ako primrznutý."Pre boha nepozeraj sa namna !"vykríkol som a zakryl som si telo tričkom ktoré aj tak nedokázalo zakryť všetko čo som potreboval.

"Kam sa chystáš Hazz?"spýtal sa ma šeptom a zavrel dvere do izby.Cúvol som pred ním keď spravil pár krokov smerom kumne."Idem von" povedal som mu a opatrne som cúval dávajúc si pozor aby som mu neukázal ani centimeter mojej holej pokožky ."S tým bastardom?"spýtal sa znova a zdvihol hlasitosť svojho hlasu."Nie som dieťa môžem ísť von s kým chcem" namietol som mu.

Zavrčal namna."Pre boha si ako zviera Louis ,ovládaj sa trochu!"vykríkol som naňho."Ovládaj sa ?"spýtal sa ma posmešne."Ako sa mám kurva ovládať keď mi tu stojíš teoreticky nahý a jediné čo ta zakrýva je kus handry" zavrčal."Mám nápad nechaj ma obliecť,a ja nikam nejdem"povedal som mu a on na moje prekvapenie poslúchol.Vzal som si veci a zamkol som sa v kúpeľni.Tam som na seba rýchlo hodil oblečenie a potichu som otvoril okno .Ešte že sme mali izbu na prízemí.Zoskočil som na mäkku trávu a utekal som smerom k dverám z lesíku kde sa internát nachádzal.

Prepáč ,Louis ale ja chcem zabudnúť pomyslel som si keď so nasadol do Stanovho auta.

Louis

"Ušiel preč Niall!"vykríkol som do telefónu a naštvane som kopol do stola v našej izbe."Louis pre všetko na svete nerob unáhlené záveri,on sa vráti" hovoril mi Niall."Viem ,že vieš kde je Niall tak na tvojom mieste mu okamžite zavolám aby bral nohy na ramená a utekal lebo si poňho idem" povedal som mu a zložil som skôr ako stihol niečo namietnuť.Je načase vyvetrať motorku.Presne ako som si pomyslel som nasadol na svoju čiernu milujúcu motorku ktorú som mal skrytú v garáži internátu a s hlasným zvukom motorky som sa vidal do tmy hľadajúc Harryho.

Hi,
Ako ste si mohli všimnúť mám krásny cover od anonyma :D

Chcem vám poďakovať za prekročenie 2000 prečítaní a všetky votes a komentáre k minulej časti ,strašne ste ma potešili :*

Ďakujem.

Votes
Koment
Poteší

Nikol.

Ps:Zajtra sa nám ukáže aj princ.

Pss:lovujem vás všetkých :* :3

Prince.Where stories live. Discover now