Ja viem Boo.

3.2K 210 55
                                    

Harry

Rýchlo som k sebe stisol očné viečka keď sa predomnou objavila ďalšia scéna pri ktorej muž v maske s mastnými vlasmi mačetou odrezal hlavu blondínke pri jazere."Hazz všetko je v poriadku?"spýtal sa ma Louis a ja som sa k nemu natyskol celým telom."Ja áno som v poriadku" povedal som mu a na sucho som prehltol."Hazz čo sa deje?"spýtal sa ma a konečne ten nechutný horor vypol.

"Ja nemám rád Horory Louis" povedal som a trhol som sebou keď sa Louis rýchlo posadil."Prečo si to nepovedal ?"spýtal sa ma ale ja som bol zakritý paplónom až po uši rozhodnutý neodpovedať."Ako malého ma mama strašila s tým že príde chlap v kapucňy"povedal som a zatriasol som sa. "Vravela že príde zo skrine a vezme si ma preč "povedal som mu."A ten horor mi to len pripomenul " povedal som mu ale stále som sa neprestal triast kvôli strachu ,ktorý napĺňal moje telo a myseľ.

"Zo skrine?"spýtal sa ma a postavil sa na nohy kráčajúc k jednej z našich skríň.Otvoril dvere a bez problémov do nej vkročil.Otočil sa okolo svojej osi a s úsmevom sa namna pozrel."Žiadny chlap v kapucni Hazz len ja "povedal mi a potom skriňu zavrel.Vydesene som sa postavil na nohy keď z nej nevychádzal.

"Louis" zašepkal som a potichu som otvoril dvere.Vykríkol som keď sa namna Louis vyrútil a zhodil ma na zem."Nie ja budem dobrý chlapček,nechcem ísť preč!"Kričal som a slzy mi tiekli po lícach veľké ako hrachy."Hazz to som ja ,notak prosím pozri sa namna" povedal mi nízko položený hlas a ja som otvoril oči aby som videl Louisa.

"Si normálny vieš ako som sa o teba bál!"vykríkol som naňho a rukami som ho udieral do dokonalo vytvarovanej hrudi."Mal som o teba strach" povedal som zúfalo."Ale to že si ma vystrašil nebude len tak Tomlinson"povedal som mu a hneď som po ňom hodil nadýchaný vankúš ktorý pristál rovno v jeho tvári.

Louis

"No veď počkaj Styles!"vykríkol som nepozerajúc na to ,že už je dávno po 11 a my môžeme mať problémy.Vyskočil som na posteľ a začal som po ňom hádzať vankúše.Takto sme sa bili dlhé minúti.Raz som bol na zemi ja a raz on.Nakoniec sme sa navzajom bili jediným vankúšom a pritom sme padli do nadýchaných perín mojej postele.Ani neviem ako ale klačal som nad Harrym s vankúšom v ruke a mlátil som ho hlava nehlava."Louis prosím dosť"plakal mi Hazz na posteli keď som ho začal štekliť.Vrtel sa ako dažďovka do všetkých smerov,prosil ma ale ja som nebol schopný prestať.

"Loui urobím čokoľvek len prestaň!"vykríkol zúfalo a ja som ho nechal na pokoji pomaly dýchajúc vzduch do pľúc."Čokoľvek?"spýtal som sa ho a bol som si istý že sa v mojich očiach blisklo.

" Louis?"spýtal sa ma Harry a k telu si pritiahol vankúš ktorým sa ako tak zakryl."Desíš ma " povedal mi a ja som rýchlo zakrútil hlavou aby som zahnal dosť tmavé myšlienky do úzadia svojej mysli."Ale Macko neboj sa ma "povedal som mu zo smiechom a uväznil som ho v teplom objatí.

Harry

Pozeral namna ako na mäso. Ako na niečo čo chcel zjesť.Sledoval som ako jeho šedomodré dúhovky šedli až nakoniec sčerneli túžbou."Desíš ma " povedal som mu a pritiahol som si k telu vankúš.Keď namna skočil myslel som si ,že ma znásilný ale on ma silno objal a povedal mi slová ktoré mi vzali dych."Ale Macko neboj sa" povedal mi a objal ma ešte silnejšie .

"A ohľadom toho že spravíš čokoľvek pripomeniem ti to keď budem niečo potrebovať" povedal mi a tuho ma objal nechávajúc svoju hlavu na mojej hrudi.Ja som si len bezradne povzdychol a zavrel som svoje oči.

Louis
"Hazz?"spýtal som sa a zdvihol som svoje modré oči na osobu na ktorej som ležal ale ona už spokojne spala.Dlhé hodiny som sledoval ako spokojne leží a oddychuje.Nechápal som ako som sa k tomuto dostal.Mať ho za kamaráta bolo premna požehnaním.Áno,chcel som mu na začiatku roka trochu znepríjemniť život a preto som mu ukradol trenky keď sa sprchoval a zavesil som ich na stožiar na ktorom skutočne viali ako americká zástava.

Myslím,si že mi to v živote neodpustil.Teraz skôr verím že, mi to už odpustil,musí.Len čo sa zobudí vyriešime to a myslím že by som mu mohol kúpiť nejakú ďalšiu knihu.Všimol som si ,áno ľudia ja som si niečo všimol ,že ich má strašne rád.A najmä tie od toho starého dedka .Hmm,myslím si ,že sa volal Shakespear. Áno to bude to meno.

Radšej som už nerozmýšľal nad tým ako som mu ublížil lebo by mu to len ublížilo.Dosť ma to mrzí . Namiesto toho som si k nemu len ľahol a sledoval som ho ako pokojne spí.Pohľad pre anjelov.

Kučery padajúce do očí,husté mihalnice spokojne oddychujúce na mramorovej pokožke a pootvorené ružové pery z ktorých vychádzalo slabé chrápanie.

Toto bol skutočný Harry Styles.Anjel s dobrým srdcom.

"Možno vyzerám v tvojich očiach ako netvor ale moje srdce je pretkané zlatom" zašepkal som Harrymu do ucha načo spokojne zabručal a svojou pravou rukou si ma pritiahol k telu.

"Ja viem Boo" zašepkal zo spánku a spokojne sa uvelebil vedľa mojej pravici.Ja som sa naňho spokojný natiskol a spokojne som zaspal.Možno som sa pomiatol ale nikdy mi pri nikom nebolo tak dobre ako prinom.Ako keby som mal mať vedľa neho miesto naveky.

Šťastný ale zároveň zmätený svojimi myšlienkami som zaspal po jeho boku s obrovským úsmevom na perách.Keby som však tušil čo sa stane zajtra možno by som išiel spať skôr s plačom.

Hi,
Prosím je.tu nejaká dobrá duša ktorá by dokázala zmeniť toto strašné počasie? :D

Ďakujem za votes a komentáre k minulej časti nečakala som ich tak strašne veľa :D

Votes
Koment
Poteší

Nikol.

Ps: videli ste Louiho novú fotografiu ? Je odfotena u Hazzu doma :3 :*

Prince.Where stories live. Discover now