Afrika

2.1K 158 35
                                    

Harry

Ja s Louis spolu chodíme,prekvapenie!
Ale nie teraz vážne.Louis mi vzal prácu,ževraj skoro rozbil notebook keď našiel na mojej stránke nové video.Nuž aspoň na niečo sa ten leprikom hodí keď mi môže donášať čo môj tento raz už priateľ robí.

Za to ani ja na tom niesom najlepšie.Stačí aby sa namna usmial čo i len Stan a Louisa ide rozdrapiť od nervov a zlosti.Tá jeho nehorázna žiarlivosť je doslova chorobná.

"Harry Styles!"vykríkol pomne už spomínaný chlapec a ja som sa mu otočil čelom.Celá naša škola si musela vzniknúť na náš vzťah aj ked to pár jednotlivcov stále nechápe.

"Louis?"spýtal som sa ho a snažil som sa schovať kelímok od kávy za chrbát Leprikona po mojom boku."Kde si bol ?"spýtal sa ma."Na prednáške "povedal som mu rýchlo.Vedel som že sa mu neoplatí klamať ale teraz mi to prišlo ako najlepšie riešenie.

"Skutočne? Zo Stanom?"spýtal sa ma.Videl som ako sa všetky jeho svaly v tele napli pri povedaní mena chlapca s ktorým som chodil predtým."Bola to len káva"povedal som si na svoju  obhajobu a schoval som sa za Niallom.

Naštvaný Loui mi vždy naháňal hrôzu. Jeho nádherné modré oči stvrdli    ako kameň a  na čele mu vybehla žila,celý sčervenal a začal skripat zubami.

"Louis prosím nehnevaj sa " zašepkal som  zlomene keď  sa kumne priblížil a vzal ma za zápästie ťahajúc preč.Prosebne som pozrel na Nialla ktorý sa za mnou chcel rozbehnúť ale zastavil ho Zayn ktorý ho chytil za pás a pritiahol k sebe.

  Niall naposledy venoval Harrymu úsmev kým ho Louis potiahol preč."Prestaň Louis"povedal prosebne Harry  keď jeho telo dopadlo na posteľ v Louisovej izbe.

"Nemám prestať!" Vykríkol po mne Louis a ja som pod jeho krikom trhol celým telom."Veľmi veľa času som to veril!"skríkol pomne."Ak ti vadí Stan prepáč!"vykríkol som po nom."Stan mi je u prdele, jediné čo ma zaujíma je tvoj  odchod do Afriky!" Vykríkol pomne.

"Nezaujímalo ta to!"vykríkol som po nom."Mal si mi to povedať!" Vykríkol po nom Louis.  "A čo by si spravil ha?"spýtal som sa ho.

"Zariadil by som sa aby som mohol odísť s tebou!"vykríkol po nom Louis." Odídeme spolu" povedal mi a ja som naňho zmätene pozrel.

"Chceš celý čas čo sme tu hrať fudbal,neznicim ti sen"povedal som mu."Ty si premna dôležitý a všetkým.Hovoril som to aj mame a súhlasila.Budem ti pomáhať a deti budem učiť hrať fudbal"povedal mi a ja som sa mu vrhol okolo krku.

"Ty chceš odísť so mnou?"spýtal som sa ho a silno som ho objal.
Padol som do jeho jemných rúk a usmial som sa  ako slniečko."Nechutné teplo tam bude"povedal som mu so smiechom.

"Znesiem"povedal mi a dal mi jemný  bozk do vlasov.Spokojne som sa usmial  a nechal som ho aby ma hladil po vlasoch. 

"Začínam ta neznasat"povedal som mu a do uší sa mi dostal jeho lahodny smiech ktorý hladil moje  vnútro. Ja som bol dôvod k jeho smiechu.Mňa sa už tak ľahko nezbavis " povedal mj a daroval mi krásny preciteny bozk."Ani to nemám v pláne"povedal som mu a zvalil som ho pod seba.

Ahojky :D

Vuem strašne dlhá časť:D
Ale.tento príbeh už končí,zajtra napíšem Epilog a potom sa budem venovať Troublemaker :D.

Ktoré ho prvá kapitola je už na mojom profile.

Ďakujem za votes a komentáre k minulej časti.

Nikol.

Prince.Where stories live. Discover now