S pravdou von

2.3K 184 77
                                    

Harry

"Niall môžeš nás nechať osamote?"spýtal som sa Nialla keď Louis vstúpil do mojej izby.Najprv namna neveriacky pozrel ale keď videl ,že neustúpim prikývol."Urobím ti zatiaľ hovädziu polievku lebo chcem byť kuchár!"vykríkol smerom k Louisovi."Varujem ta Tommo spravíš mu niečo a nájdem si ta"povedal mu výhražne pred tým ako opustil izbu.

Nastalo medzi nami nechutné dusivé ticho.Ja som ležal na posteli a on namna bez mihnutia oka pozeral."Ja...." začal rozprávať ale ja som ho rýchlo zastavil."Nič nehovor" povedal som mu."Prosím drž hubu"povedal som mu a malá slza stiekla po mojom červenom líčku.

"Nebudem držať hubu,došiel som sa porozprávať,nájsť odpovede!"vykríkol namna."A čo chceš kurva počuť!"skríkol som naňho.Moje nervy pukli."Že či som skutočne ten koho miluješ,sklamem ta Tomlinson je to pravda!"vykríkol som naňho.

"A nenávidím sa za to ,že som ti podľahol tiež!"zareval som naňho."Ale ako vidíš na dlho to nebude,vonku totižto stojí celý futbalový tím rozhodnutý urobiť to čo ,bože ani povedať to neviem!"vykríkol som zúfalo.

"To ma mrzí Harry" povedal mi."Strč si to niekam Tomlinson!"zareval som naňho.
"Strč si niekam svoje dokonalé oči,Strč sa niekam sám,lebo ma pohľad na teba zabíja!" vykríkol som znova.

"Choď do riti" zašepkal som zlomene jeho smerom."Už si sa vykričal Styles takže je rad namna"povedal mi Tomlinson."Kurva mohol si mi to povedať!"zareval namna."A čo som ti mal do riti povedať!"zakričal som zase ja."Čo som mal k tebe prikráčat že ahoj ja som princ !"vykríkol som snáď najhlasnejšie ako som vedel."Mal si mi to povedať!"zakričal namna."A zmenilo by sa niečo?"spýtal som sa ho."Stále by si ma bral ako nulu ale tentokrát ešte aj tú čo sa ta snažila bezmocne dostať"povedal som mu.

"Ale môžeš sa chváliť tým že si sa ako prvý dostal do citujem moje úzkej dierky" povedal som znechutnene slová Stana."To si celý čas chcel,nie Louis?" spýtal som sa ho."Nevieš o čom rozprávaš ,ja som sa do Princa zamiloval!"vykríkol pomne."A ten sex bola chyba!"vykríkol namna znova."Boli to až dve chyby!"vykríkol som naňho ja

"A ak to bola chyba prečo si ušiel ako pravý zbabelec!"vykríkol som."Lebo som už v tej chvíli miloval Princa,a bál som sa že ti prepadnem !"zareval namna."Bál som sa že sklamem Princa"povedal mi."Končím"povedal som."Odíď"povedal som mu."Nie"povedal mi."Vypadni z mojej izby Louis Tomlinson!"vykríkol som naňho."Čo to robíš" zapištal som keď vyliezol po štvornožky na moju posteľ a zostal nadomnou.

"Choď preč" povedal som mu a rukami som sa ho snažil odtlačiť od môjho tela.Všetko márne."Prosím!"vykríkol som zúfalo.Nechápal situáciu v ktorej som sa nachádzal.Bojoval som sám zo sebou.Hlboko vo vnútri som vedel ,že som mu to mal povedať ale telo nechcelo prijať fakt ,že to všetci vedia.

Pár krat som doňho ešte udrel kým som sa porazene zvalil do perín."Nemôžem sa zmieriť s tým že som prišiel o Louisa"povedal som mu.

On a aj ja sme milovali iné časti samých seba.Ja som miloval Louisa z internetu.Milého chlapca s tými najkrajšími očami pod slnkom.A on?Miloval Princa.Drzého chlapca oblečeného v negližé.Bolo to tak ťažké.

"Prišiel som o Princa " povedal mi Louis a zliezol zomna."Prišli sme o všetko"povedal som mu ja.

"Ak tam hlboko v sebe nájdeš Louisa ktorého som miloval povedz mu,že je mi to ľúto" povedal som jeho smerom keď otváral dvere von z mojej izby.

"A ak ty nájdeš Princa povedz mu,že som mu chcel povedať že ho milujem" povedal mi a zavrel dvere."Je mi to ľúto" zašepkal som do prázdnej izby a nahlas som plakal do vankúša.

******* **************************

"Takto to ďalej nejde Harry "povedal mi Niall keď kumne prišiel po škole.Nechápal som ako sa zmohol do školy ísť ,ja byť na jeho mieste nevyzleziem.Vlastne ani nevyliezam."Musíš vyliezť z postele a postaviť sa svetu čelom"povedal mi a odostrel závesy vďaka čomu slnečné paprsky dopadli na moje telo.

"Zastri,nechcem aby sa slnečné paprsky dotýkali mojej ohavnej pokožky"povedal som mu."A dosť.Harry Styles prikazujem ti vstať z postele pretože ako kamarát Princa som nútený dať vás dokopy veličenstvo"povedal a strhol zomna paplón vďaka čomu ma ovial studený závan vzduchu. "Ako sa dokážeš namna ešte pozrieť ,zničil som ti život"povedal som mu ked ma s vypätím všetkých svojich síl snažil postaviť na nohy."Zachránil si mi život,našiel som svoju vášeň vo varení a to len vďaka tebe" vravel mi a víťazné sa usmial keď sa mu podarilo dostať ma na nohy.

"Tu máš oblečenie a ihneď do sprchy"prikázal mi."Áno mami"povedal som mu so smiechom."Harolde okamžite si uprac izbu!"vykríkol namna ženským hlasom a s rukami v bok."Pane bože " povedal som so smiechom a zamkol som sa v kúpeľni.

"Harry je načase vyliezť" povedal mi Niall a ja som naňho s pochybami pozrel."Počkaj ešte"povedal som mu a utekal som k posteli z pod ktorej som vybral škatuľu a z nej bielu masku,ktorú som si nasadil na tvár.

"Teraz môžme ísť"povedal som mu."Princ"povedal mi a ja so ho hravo udrel do ramena.Ja som sa zmieril s tým kto som,teraz si na rade ty Louis.

Hi,
Koľko ste čakali :D

Ďakujem za votes a komentáre k minulej časti a prekročenie 5000 prečítaní.Chcete ma zabiť

Votes
Koment
Poteší

Vasa Nikol.

Prince.Onde as histórias ganham vida. Descobre agora