Do tretice všetko dobré Curly.

2.4K 189 28
                                    

Harry

"Máš tri sekundy na to aby si to vysvetlil"povedal mi Louis len čo som zapol skype.Mohol som to čakať.Toho ,že mám vystúpenie je celý internet."Ani ja som to nevedel prisahám"povedal som mu rýchlo a hlavu s maskou som s povzdychom položil na posteľ."Nechcem aby sa na teba ostatný pozerali" povedal naštvane."Pozerá sa namna každý kto má prístup na internet "povedal som mu tlmene do vankúša."Nie!"vykríkol a udrel päsťou po stole vďaka čomu mnou trhlo.Znelo to ako výstrel.

"Nedovolím aby ti niekto ublížil a už vonkoncom na teba siahol" povedal mi a ja som sa naňho vďačne usmial."Viem Lou"povedal som mu zamilovane."Chcem aby si bol primne a objal ma"povedal som mu."Mal by si mi povedať že bude všetko v poriadku a dať mi bozk na dobrú noc"povedal som mu znova .Chcel som to.Potreboval som ho."Sľubujem že budem pri tebe,budem tam"povedal mi."Nespoznám ta" namietol som."Budem mať toto" povedal a ukázal na masku na jeho tvári.

"Neuvidím ta" zašepkal som zlomene."Ukážem sa keď to budeš najviac potrebovať" povedal mi .Láska v jeho hlase ma zahriala pri srdci."Ľúbim ta" povedal som mu."Ja teba viac Curly" povedal mi.

A tak sme len ležali. Pozerali si do očí a sem tam sa zamilovane usmiali.Rozprávali sme potichu ako keby sme sa báli že nám niekto ukradne naše malé tajomstvo."Zase to robíš" povedal som mu keď bruškami prstov prešiel po obrazovke.

"Chcem sa ta dotknúť" povedal mi smutne."Jedného dňa ti to dovolím" povedal som mu a on sa namna usmial dávajúc ruku dolu. "Dúfam,že to bude čo najskôr"povedal mi.

"Bude,sľubujem"povedal som mu a on mi zase venoval úsmev.

****** ********** *********** ***** *****

Škola ubehla rýchlo a ja som o pár minút už utekal na autobus.Do klubu Modrá lagúna som dorazil okolo štvrtej.Na príkaz svojho majiteľa a zároveň aj šéfa.Som sa začal prezliekat do "oblečenia" ktoré ma už čakalo.Keď som sa prezliekol zostal som stáť pred zrkadlom pozerajúc sám na seba.Chudého chlapca s Hnedými kučerami a zelenými očkami ktoré namna pozerali spod masky.Kam si sa to dostal Harry.

"Princ,princ,princ,princ" počul som skandovať ľudí vonku.Sadol som si na stoličku čakajúc kedy sa červená opona roztiahne a ja budem čeliť desiatkam možno stovkám ľudí.Nikdy som nemal rád vystúpenia na verejnosti ale teraz mi dodával odvahu chlapec v maske. Chlapec ktorý mi sľúbil ,že tam bude.Bude tam stáť a pozerať namna.Bude dôvod pre ktorý sa budem usmievať.

"Viem prečo ste tu všetci!"vykríkol chlap za oponou."Chcete vidieť internetového kráľa" povedal šťastne.Obrovský krik naplnil moje uši a ja som zavrel oči od strachu."Tešíte sa naňho,ako veľmi ho chcete,ako veľmi po ňom túžite!"vykríkol znova ďalšia vlna kriku sa niesla vzduchom.

"Notak Princ ukáž nám svoje číslo!"vykríkol moderátor a silné reflektory udreli do mojej tváre.

Louis

Usmial som sa keď som zbadal svojho princa na pódiu.Myslel som si že noc ubehne v poriadku a nikomu nebudem môcť rozbiť hubu keď sa z pódia ozval výkrik a ja som zbadal ako princa strhol dav medzi seba. Rozbehol som sa do davu hľadajúc princa.

"Kurva necháš ho!"vykríkol som a hlavou som udrel chlapca ktorý mi siahal na princa.Toho som vzal do rúk a niesol som ho davom kopajúc do každého kto sa mi postavil do cesty.

Jeho hlava bola položená na mojom ramene a rýchlo dýchal."Už budeme vonku,sľubujem" zašepkal som mu do ucha a on prikývol.Vonku som ho postavil na nohy a chytil za jemnú dlaň ťahajúc ho do tmy ,čo najďalej od davu ktorý vybehol z klubu ako blázni.

"Tam je chyťte ho!"vykríkol nejaký chlap a ja som sa rozbehol s princom cez ulice.Utekali sme rýchlo až kým som neskočil do obchodu spoločne s ním "Berieme si ten kabát,ďakujeme" povedal som predavačovi,obliekol som doňho princa a spoločne sme znova utekali ulicami.

"Myslím si ,že je načase pozrieť si nový film"povedal Louis a vbehol do kina."Tak poď" zašepkal mi do ucha a donútil ma sadnúť si na sedadlo kúsok od dverí s ním po boku."My pozeráme hľadá sa Dory?"spýtal som sa ho keď sa na plátne objavila modrá rybicka."Ja a Louis sme sa nahlas smiali spoločne s deťmi pred nami.

"To bol krásny rozprávkový film" zašepkal som mu do ucha keď sme sa vykradli zadným vchodom. "Poď musíme ísť preč"povedal mi a znova sme utekali ako sme najrýchlejšie vedeli.Svojim behom sme trafili do zvláštneho davu ľudí s maskami na očiach.

"To je kráľovský karneval!"vykríkol som nadšene a ťahal som Louisa smerom do jeho srdca.Tisícky farieb sa krútilo okolo nás a ja som sa smial s Louisom po boku."Zatancujete si so mnou vaše veličenstvo?"spýtal sa ma Louis a uklonil sa.Zasmial sa a prijal som jeho ruku a on si ma k sebe pritiahol.

Hlavu som položil na Jeho rameno keď sme v pomalých kruhoch tancovali.Zhlboka som sa nádychol sladkej vône jabĺk."Voním ti?"spýtal sa ma zo smiechom a ja som celý sčervenal."Si rozkošný keď sa červenáš"povedal mi a ja som sčervenal ešte viac."Prestaň"povedal som mu a slabo som ho udrel do hrude ktorú zakrývalo čierne tričko."Nikdy" povedal pyšne a začal sa kumne nakláňať.Srdce mi začalo byť ako bláznivé a aj keď som mal svoj prvý bozk už dávno za sebou znervóznel som.

Vykrútil som sa z jeho teplého náručia a s úsmevom som sa rozbehol medzi tanečníkov.Smial som sa keď za mnou utekal pomedzi dav.Schovával som sa mu a on ma vždy so smiechom našiel.Bol som tak veľmi šťastný ako ešte nikdy v živote.

"Teraz mi už neujdeš Curly"povedal mi do ucha keď ma objal zozadu."Už neutekám" zašepkal som."Nikdy by si mi neušiel"povedal mi a ja som sa pozrel jeho smerom aby som videl jeho dokonalé oči."Koľko krát som ti povedal,že ta ľúbim?"spýtal sa ma."Dvakrát" zašepkal som a jeho teplý dych mi udrel do tváre. "Do tretice všetko dobré Curly,ľúbim ta" povedal mi a konečne naše pery spojil v precítený bozk.

Svoju pravú ruku som zaplietol do jeho hnedých jemných vlasov kým on držal môj pás.Odtrhol som sa práve vo chvíli keď sa na oblohe zjavil dych berúci ohňostroj.Otočil som tam hlavu a usmial som sa na oblohu.

Louis

Jeho bozk mi bol tak povedomí ale nevedel som si spomenúť na to kedy som ho zacítil naposledy.Tá sladká chuť.Sledoval som Princa v mojom náručí ako pozerá na oblohu a ja som si hlavu oprel o jeho rameno.Usmial sa ale zrak od neba neotrhol.

Nechcel som aby táto noc skončila.V mojom tele sa búril hnev zo zdravím rozumom keď si spomeniem na to ako bude zase vystupovať.Nemôžem mu to zakázať ale ničí ma to.Chcem aby bol dnes večer iba môj.

"Poďme niekam kde máme súkromie,chcem ti niečo ukázať" zašepkal som mu do ucha a on prikývol.Znova som chytil jeho jemnú dlaň a rozbehol som sa hľadať východ z karnevalového davu.Mám miesto ktoré sa mu bude páčiť.

Hi,
Táto časť mi príde tak divna :O

Ako keby som nemala svoju kožu :O

Ďakujem za votes a komentáre k minulej časti ste skutočne dokonalý :D

Votes
Koment
Poteší

Nikol.

Prince.Where stories live. Discover now