TORN

1.5K 129 14
                                    

Harry

"Takže predsa si len prišiel Harry" povedal mi Stan keď som prišiel na pozemok školy zabalený v bunde kvôli silnému vetru a pár kvapiek ktoré padali na zem.Počasie perfektne odrážalo moju náladu.Chcelo sa mi plakať ,ale nemohol som vyronit ani slzu.

"Čo odomna.chceš?"spýtal som sa ho keď som sa placho poobzeral okolo seba."To myslíš vážne Harry?"spýtal sa ma a zoskocil zo železného murika aby bol na.úrovni so mnou."Chceš vedieť čo chcem už od prvej chvíle kedy som zbadal Tomlinsona?"spýtal sa ma."Čo s.tým má spoločné Louis?"spýtal som sa ho.

Vôbec sa mi nepáčilo ako bol primne blízko a vonkoncom sa mi nepáčila stena za mojim chrbtom."Chcem mu vziať to načom mu najviac záleží a čo by bolo lepšie ako mu vziať lásku jeho života?"spýtal sa ma.Nevedel som či mám po ňom začať kričať aký je to bastard alebo sa červenať nad osloveným ktoré mi dal.Preto som po nom radšej len potichu pozeral.

"A dokonca zabijeme dve muchy jednou ranou" povedal mi a ja som naňho zmätene pozrel."Ja chcem princa Harry a keďže ty si aj princ a aj láska môjho nepriateľa vezmem si teba" povedal mi.Vytrestil som naňho oči.

Celým telom som sa nalepil na stenu snažiac sa splynúť so stenou za mnou .Bola chyba sem chodiť."Vieš mám pre teba jeden návrh" povedal mi keď bol pár milimetrov predomnou a jeho telo sa nedočkavo lepilo na to moje.

"Uhm" vydal som zo seba a rukami som zatlačil do jeho hrude v pokuse aspoň trošku zväčšiť svoj osobný priestor ale ním to ani nehlo."Ja si vezmem to čo som chcel celý čas a Louis sa nič nedozvie o tvojom krásnom tajomstve" povedal mi.

V tele mi bojovali dva odlišné hlasy.Jeden chcel aby som okamžite kopol Stana medzi nohy a rozbehol sa Louisovi do náručia.Tá druhá zase úplný opak.Poddat sa Stanovi a mlčať pred Louisom.Nakoniec vyhrala druhá polovica a ja som zdvihol zrak aby som videl hnedé oči ktoré som už teraz neznášal.

"Ako dlho to bude potrebné" zašepkal mi do ucha a kusol ma do usneho lalocika z čoho som sa celý otriasol.Perami klesal nižšie ale ja som nedokázal zohnut hlavu do zadu."Zohni hlavu" zavrčal a ja tak spravil.Celé moje telo doslova jacalo aby okamžite zmizol ,do očí sa mi tlačili slzy od toho aký som si bol odporný a to malo to najhoršie len prísť.

Odtrhol sa odomna a ja som si myslel že mi dovolí odísť ale bol som veľmi naivní.Chytil ma za zápästie a ťahal ma k svojmu autu do ktorého ma hodil a potom vyrazil na cestu.Celý som sa triasol strachom keď sme zastavili pred jeho domom.Či som chcel alebo nie vstúpil som dnu.Moje telo bolo okamžite nalepene na dvere a ja som bol surovo bozkavany.Snažil som sa mu bozky vracať ale nechcel som.Telo mi dopadlo na tvrdý koberec a chlapec predomnou mi na silu strhol nohavice stlacajuc mi penis cez boxerky.

"Kurva len môj" zavrčal mi do ucha kým silno kusal môj krk.Moje telo sa začalo automaticky brániť.Nohy začali kopať a ruky udierat do chlapca nadomnou. " Čím viac sa budeš brániť tým ma to viac vzrušuje" zašepkal mi nadrzane do ucha a ja som nechal slzy tiecť po mojich lícach.

Pretočil ma na brucho a sadol si ma moje stehná vďaka čomu som sa nemohol pohnúť. Ruky mi drvil v pavnom zovreti a ja som vedel,že tam budem mať zajtra veľké modriny.Neviem ako to vysvetlím Louisovi.

"Louis bol určite na svoje zlaticko jemný,že?"spýtal sa ma Stan a ja som prikývol na súhlas."Slová Harold!"vykríkol pomne a ja som potichu zašepkal jednoduché áno."Tak toto bude iný šálok kávy" zašepkal mi do ucha pod ktoré ma pobozkal a potom domna vnikol.

Zareval som ako zlomené zviera a tisícky sĺz sa kotulalo po mojich lícach.Stan ma ťahal za vlasy kým ja som pod ním každým jedným prirazom vykríkol bolesťou. Bohu som ďakoval za to ,že mal menší kokot ako Louis. Ak by domna totiž napchal niečo takej veľkosti umriem tu.

"Do pice" vrcal mi do ucha Stan a tvrdo si ma bral.To rozbieval aj Louis ale aj tak som v jeho dotykoch cítil lásku. Tento chlapec ma len chcel na sex,bol som iba sexuálna hračka ktorá mala uspokojit jeho túžby.

"Tak uzunky a len môj" povedal mi do ucha a ja som sa otriasol. Trvalo snáď celú večnosť kým sa domna spravil a aby toho nebolo málo nechal ma tam ležať.Zlomeneho a na pokraji síl.

"Ešte sme neskončili princ" zavrčal namna a odišiel preč. Ležal som na podlahe premyslajuc o tom čo som týmto rozhodnutím spravil a koho som zničil. Boo. Jediná osoba na ktorej mi záležalo viac ako na vlastnom živote.Loui.

Niall, Loui,Mama,Otec a v neposlednej rade ja. Bože čo som to spravil?

Chvíľu som plakal na zemi kým som sa rozhodol postaviť na nohy a aj napriek bolesti v zadocku som sa obliekol. Poobzeral som sa po dome v ktorom bude tráviť podľa všetkého veľmi veľa času a vyšiel som von. Jediné čo som potreboval bola teplá náruč môjho priateľa a jeho sladké pery.

Za túto časť sa nenávidím :(

Ale nebojte sa Stan bude trpieť o to sa postram ja a aj Louis :D

Ľúbim vás všetkých ale Curlyho naviac

Ďakujem za votes a komentáre k minulej časti ste dokonalý.

Povdzte čo chcete povedať Stanovi? Napíšte mi :D

Votes
Koment
Poteší

Boo.

Prince.Where stories live. Discover now