Kto je do riti.......princ?

3.8K 246 19
                                    

"Strč  prst do zástrčky!"vykríkol pomne Styles keď som zavrel ťažké dvere do našej spoločnej izby.Musel som sa smiať nad jeho slovami.Že strč prst do zástrčky???Odkadiaľ to má?Od babky.Vyšiel som pred ubytovňu a okamžite som si zapálil cigaretu.Pomalým krokom som kráčal smerom škola v duchu sa stále rehocúc  nad tvárou Stylesa keď som mu podpálil jeho obľúbenú knihu.
No čo nemal namna stále pozerať.Zaslúžil si to.

Harry
Ten Tomlinson je taký úbožiak.Podpáliť mi knihu kvôli tomu že som naňho chvíľu pozeral.Ako hovorím úbohé.Zbytky svojej obľúbenej knihy od Shakespeara som vyhodil do koša v hlave prepočítavajúc koľko ma bude stáť aspoň jej kópia.Idiot.

Po chvíli nadávania na Tomlinsona som si ľahol do postele a spokojne som zavrel oči.

O dve hodiny neskôr:
Zamkol som dvere na izbe a zohol som sa po kufor pod posteľou.Z neho som vytiahol notebook,kameru a nakoniec oblečenie na tento večer.Ružovú krátku sukienku ,masku rovnakej farby a pár hračiek ktoré mi pomôžu s mojim vystúpením.

Zapol som potrebnú stránku,obliekol som si svoje oblečenie a sadol som si pred notebook púšťajúc kameru.
Večer môže začať .

Louis
"Chlapci čo to tam robíte?" Spýtal som sa pätice chlapcov ktorý sa zhŕkli  okolo jedného počítača.
"Louis,princ má vystúpenie to musíš vidieť"povedal mi jeden z nich a potiahol ma pred obrazovku notebooku."Kto je do riti......princ?" vydýchol som ťažko keď som na obrazovke zbadal kučeravého chlapca s hnedými kučerami a zelenými očami ktorým som okamžite prepadol.

Takže ,toľko komentárov a votes som nečakala a preto pridávam novú časť :D

Ďakujem skutočne

Votes
Koment
Poteší

Nikol.

Prince.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora