To nie je pravda!

2.2K 181 38
                                    


Harry
Mal som strach z toho kam chce ísť.Chce mi ukázať to čo skrýva pod maskou? Som na to pripravený?Áno,som chcem vedieť kdo je.Musím ho dostať,chcem ho pobozkať.

Zastavili sme pred osvetlením Big benom a on sa namna žiarivo usmial.Ja som mu úsmev opätoval a čakal som kedy si strhne masku.Keď to však spravil môj úsmev nahradil strach ktorý sa mi odrážal v očiach.

"Curly?"spýtal sa ma a spravil krok kumne,ale ja som cúvol."Louis Tomlinson?"spýtal som sa.Nebol som vystrašený skôr šokovaný.Chlapec ktorého som miloval som zároveň aj tak miloval,že by som zaňho bol schopný položiť aj život ?Pane bože,nie.

"Nie,nie ne!"vykríkol som a cúvol som pred ním ešte viac.Muselo nás deliť aspoň 10 metrov."Niesi rád Curly?"spýtal sa ma."Toto je zlý sen ,ja nemôžem" povedal som mu rýchlo a rozbehol som sa preč od Bigbenu.

Louis

Neujdeš mi Curly,na to som ta hľadal až príliš dlho a intenzívne."Curly stoj!"vykríkol som za ním a s maskou v ruke som sa za ním rozbehol.Utekal rýchlo ale ja ešte rýchlejšie.Bežali sme asi 250 metrov keď som ho zhodil na zem.Otočil som ho tvárou k sebe aby som videl oči bojujúce zo slzami.

"Nie,nie,ne ty nemôžeš byť Louis Tomlinson,nie" hovoril stále dookola a z jeho zelených očí vystreklo pár sĺz ktoré tiekli po jeho ružových ličkách.Jeho hruď udierala do tej mojej v rýchlom tempe a ja som dýchal rovnako rýchlo ako on."Curly prečo ma tak nenávidíš?"spýtal som sa ho."Myslel som si že ma miluješ" povedal som mu smutne."A ja chcem vedieť koho milujem"povedal som mu."Prosím nie!"vykríkol a chytil svojimi rukami tie moje.

"Nenúť ma to spraviť inak Curly"povedal som mu a on začal vrtieť hlavou v nesúhlas."Nesmieš vedieť kto som"povedal zlomene."Milujem ta a chcem to vedieť"povedal som mu a znova som ruky natiahol k bielej maske.

"Nie"povedal mi a znova chytil moje ruky."A dosť Curly"povedal som a jeho ruky som chytil jednou z tých mojich.Začal sebou hádzať ale ja som už v rukách držal bielu gumičku ktorá držala masku na mieste."Prepáč Louis"povedal mi Princ a celou silou ktorú mal v nohách ma kopol medzi nohy.Zaknučal som bolesťou a spadol som na chrbát v bolestnom kŕči.

Harry

"Je mi to ľúto"povedal som mu a naklonil som sa nad neho."Len ma to šokovalo"povedal som mu."Poznáš ma?"spýtal sa ma a konečne dal ruky dolu zo svojich slabín."Veľmi dobre" zašepkal som a rukou som prehrabol jeho dokonalé vlasy ktoré vždy a rovnako ako aj teraz voňali po jabĺčkach." Ako dlho?"spýtal sa ma."Veľmi dlho" povedal som mu a usmial som sa keď pod mojim dotykom zavrel oči.

"Spoznal by som ta?"spýtal sa ma a ruku natiahol k maske na mojej tvári po ktorej prešiel prstami,potom skĺzol k mojim perám a prstom prešiel po mojej plnej spodnej pere.

"Konečne si ta vychutnám na plno Curly"povedal mi a rukou ma vtiahol do krásneho bozku z ktorého som sa nechcel nikdy odtrhnúť.

Vyrušil ma však zvuk pukajúcich palíc smerom k nám."Ľúbim ta Louis" zašepkal som a oprel som si hlavu o jeho čelo a naposledy som pozrel do jeho dokonalých očí utekajúc preč.

Nobody:

Harry sa snažil utiecť od zvuku ale nikto nemohol počítať s nezvaným hosťom v kríku len pár metrov od miesta kde ešte stále ležal zamilovaný brunet.
Možno to brunetovi ešte stále nedoplo ale chlapec v kríku vedel kto je Princ.

Vedel to od chvíle kedy si dal Louis dolu masku.Kým jeden chlapec klačal v kríku druhý zo skupiny sledoval princa bežiaceho na internát. Možno bol Princ opatrný ale nikdo nečakal že sa naňho pripravia.

Harry sa usmieval ako malé dieťa ktoré dostalo svoju hračku po ktorej celé roky túžil.Vedel že ho bude bolieť,každý jeden pohľad na Louisa ako mu bude nadávať ale miloval ho.Ach aká je láska komplikovaná.

Skontroloval chodbu po ktorej prebehol a vbehol do izby.Chlapec ktorý sa stále skrýval v tieni chodby vystúpil na matné svetlo vďaka čomu boli vidieť jeho hnedé vlasy ktoré mu padali do očí.

Telefónom odfotil dvere s číslom a rovnako rýchlo ako sa zjavil aj zmizol.

O pár minút sa vrátil na internát Louis.Prešiel po chodbe a zavrel sa vo svojej izbe hneď zapínajúc Skype.

"Čo Potrebuješ Louis?"spýtal sa ho Harry pozerajúc zamilovane na svojho Princa."Práve teraz by som potreboval teba"povedal mu Louis."Už teraz mi chýbaš"povedal Harrymu smutne."Sľubujem,že sa jedného dňa ukážem Lou ale ešte je skoro"povedal mu Harry.

Kto mal vedieť,že presne o jeden deň nebude vedieť kto je Princ len Louis ale aj celá škola.

Hi,
Trošku krátka časť :( a ja sa ospravedlňujem ale.musel som to seknut práve tu.:D

Ďakujem za prekročenie 4000 prečítaní :D a ďakujem aj za vote a komentáre k minulej časti.

Ako ste si všimli zajtra zistí Louis kto je Princ:D nanto sa teším

Votes
Koment
Poteší

Nikol.

Prince.Where stories live. Discover now