Si len štetka Styles

2.7K 207 41
                                    

Louis
Už týždeň si píšem s princom.Naše konverzácie začínajú skoro ráno a práve naopak končia neskoro večer.Ja a Styles (áno je to zase Styles) sme sa dosť odsudzili.Jediný kontakt ktorý spolu máme je ten že bývame v spoločnej izbe.Dlho sme spolu nekomunikovali ,teraz má namiesto mňa Nialla.Ten si ho veľmi obľúbil.Trávia spolu veľmi veľa času. Otvoril som dvere do izby očakávajúc to čo zvyčajne.Prázdne ticho.

Tentokrát som sa však mýlil.Styles mi sedel chrbtom na stoličke s nohami vyloženými na okne z ktorého do izby prúdil teplý vzduch a svoju hlavu skláňal k svojim rukám.Hneď ma napadlo,že v nej drží jednu zo svojich kníh.Tie čo som mu kúpil mi chcel okamžite vrátiť ale ja som ho odmietal dovtedy  kým si ich nechal.Aspoň toto som dosiahol.

Tašku s futbalovým úborom som hodil na svoju posteľ kusajúc sa pri tom do vnútornej časti líca.Táto posteľ mi mení život.Radšej som už nad tou sprostou posteľou nerozmýšľal a začal som spotený úbor vyberať s tašky v pokuse dať ho potom do práčky ktorá bola hneď vedľa našej izby ale na pravej strane.

"Potrebuješ niečo oprať?"spýtal som sa slušne Stylesa keď som chcel vyjsť z izby."Mám opraté "povedal mi potichu a ja som teda zavrel dvere kráčajúc k tým vedľa.Bol som rád,že mi odpovedal aspoň takto.Inokedy len zabručal alebo prikývol hlavou.

********************************
"Vyzerám snáď na to že by ma to zaujímalo?" spýtal som sa Zayna keď sme spolu sedeli pod holým nebom a pozerali sme na hviezdy pričom   dym z našich cigariet stúpal smerom k spomínanému nebu."To ,že Styles chodí so Stanom zaujíma každého len jeho jediného kamaráta nie?"spýtal sa ma prekvapene."Niesme priateľia a je mi úplne jedno kto pichá jeho prdel"povedal som a potiahol som si z cigarety.

Pamätám si ako mi Styles skrýval krabičky v pokuse odnaučiť  ma fajčiť.Garantujem vám že ak by to robil ešte pár mesiacov prestal by som.To mi pripomína ,že si ich od neho musím zobrať späť.

"Nevyzerá to tak Louis" povedal mi Zayn a tiež si potiahol z cigarety."Čo tým chceš do riti povedať?"spýtal som sa ho podráždene."Presne toto.Ak niekto z nás spomenie Stylesa čo i len okrajovo stane sa z teba býk chrliaci paru z nosa"povedal mi tiež naštvane."Prepáč Zayn ale nemôžem zato.Stačí povedať Styles a mám chuť niekomu rozbiť hubu" povedal som mu   a znova som si potiahol.

"Viem Louis a teraz už choď lebo ty zavrú internát pred nosom" povedal mi Zayn a ja som ho objal na rozlúčku."Zajtra v škole"povedal som mu a od kráčal som k internátu ktorý osvetlovali pouličné lampy.

"Takže je to pravda"povedal som keď sa dvere otvorili a v nich stál Styles.Jeho vždy až po vrch zapnutá košeľa bola do polovice rozopnutá a vlasy rozcuchane na všetky smery.Ružové pery boli napuchlé a  kúsok pod kľúčnou kosťou sa nachádzal fialkastý cucflek."Z našej nedostupnej panny sa stala kurva,ľahká štetka"povedal som stále sledujúc chlapca pred sebou.Zakrútil nadomnou očami a zavrel dvere."Neprevracaj namna oči"povedal som mu naštvaný jeho reakciou na moje slová."Táto štetka "povedal a ukázal smerom na seba "si môže robiť čo chce Tomlinson "povedal mi.Musím uznať že zdrzol ,je veľmi drzí.  

"Len sa čudujem že sa niekto znížil až na tvoju úroveň Styles" povedal som posmešne a chrbtom som si ľahol na posteľ.Chlapec na ktorého som teraz slovne zaútočil zastavil v chôdzi a neveriacky sa namna pozrel."Čo tým chceš povedať Tomlinson?"spýtal sa ma a ja som naňho otočil hlavu len aby som sa stretol so zelenými očami v ktorých horel oheň.Bože kde som také oči už videl?

"Len pár vecí"povedal som mu a posadil som sa.Dnes večer ta zničím Styles."Si len nula ktorá nič nedokáže,si poleno nad polenami ale aj tak sa nájde niekto kto ta môže mať rád"povedal som s výsmechom."Ako to robíš Styles?"spýtal som sa prekvapene."Fajčíš učiteľom či čo?"spýtal som sa a zasmial som sa nad reakciami chlapca pred sebou.Styles sa z hlboka nádychol  a zaťal ruky v päsť.

"Oh môj bože nie" povedal som a oči sa mi rozšírili keď ma napadla vec ktorú by som nikdy nikomu v živote nepovedal ale tento chlapec tu ma zničil a zaslúži si to."Ty si niekoho osobná kurva,bože,ako to že som si to nevšimol skôr.Styles jebe za peniaze!"vykríkol som a zasmial som sa ale smiech ma prešiel keď sa namna chlapec predomnou vrhol.

Pred pár dňami sme sa  takto váľali v mojej posteli a ohadzovali sme sa vankúšmi ale teraz sme sa bili.Bil som Stylesa kým on namna nenávistne pozeral.Po priateľstve ani stopa.Iba neutíchajúca nenávisť a zloba na toho druhého."Možno keby si sa lepšie pozeral!"vykríkol keď som ho zhodil pod seba ale on začal kopať nohami načo som ho pustil lebo trafil rovno medzi moje nohy.Vykríkol som keď ma potiahol  za moje orieškové vlasy v pokuse zhodiť ma na zem ale ten sa nepodaril lebo som ho zhodil spoločne so sebou.

"Keby si sa lepšie pozeral zistil by si že som bol ešte panic keď si si ma bral "povedal ale ja som ho vôbec nepočúval."Dal som ti svoje panictvo ti magor!"skríkol namna a ja som prestal s bitím aby som zahliadol jeho dokonalé oči z ktorých sa valili slzy.

"Dal som ho chlapcovi ktorého nenávidím viac ako hocičo iné na svete"povedal mi a ja som od neho odstúpil.Pohľad na zničeného Stylesa ma ničil.Možno som ho nenávidel ale moje srdce si ešte stále pamätalo tých pár minút s ním ktoré boli najkrajšie v mojom živote.  Rovnako ako odobratie jeho panenstva.Bol to najlepší sex v mojom živote.

"Harry?"spýtal som sa a chytil som jeho  vzlykajúce telo do rúk.Myslel som si ,že ma od seba odhodí a odkráča preč rovnako ako to mal vo zvyku posledné dni.Namiesto toho sa ku mne natyskol celý a vzlykal mi v rukách.

"Psst "povedal som a pohladil som ho po vlasoch ale on stále vzlykal."Nechcel som "povedal som mu a daroval som mu jemný bozk do vlasov a on zabručal spokojnosťou."Bolí ma to " zašepkal mi a ja som ho silnejšie stysol v náručí.

"Hazz odpusť"povedal som mu a hladil som ho po kučeravých vláskoch  kým on sa pomaly upokojoval.Počul som ako telefón v jeho vrecku zavybroval a on ho s problémami vybral.Na displeji svietilo meno Stan ale Harry ho nezdvihol.Zrušil,vypol telefón a pokojnejšie sa usadil.

"S nikým iným okrem teba som nespal" povedal mi."A kľudne by som to spravil znovu"povedal a zdvihol namna svoje zelené oči v ktorých som sa hneď   topil.Ani som si neuvedomil že je až príliš blízko a prebral som sa až vtedy keď som ho bozkával a polážal na zem pred posteľou.

Hi,
Jediná vec nepýtajte sa :D

Ďakujem za prekročenie 500 votes a komentáre k minulej časti.

Votes
Koment
Poteší

Nikol.

Prince.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum