Zabudni na to.

3.5K 205 30
                                    

Harry

On ma pobozkal! Okamžite som pustil svoje knihy a rukami som sa mu začal hrabať v jeho hnedých jemných vlasoch.Chuť jeho pier som si užíval ako keby to malo byť to posledné čo za život zažijem.Všetko pekné však musí skončiť rovnako ako skončil aj náš spoločný bozk.Bože,prečo žijeme na planéte kde je k životu potrebný kyslík!

"Hazz chcem ta " zašepkal mi do ucha a rýchlo ma niesol na internát.Čím bližšie sme boli k internátu tým nervóznejší som bol.Chcem to? Podarilo sa mi dostať sa mu pod kožu ale až takto? Že ma chce? Bože čo sa tu deje?

Louis kopnutým otvoril dvere na našej izbe a rovnakým spôsobom ich aj zavrel.Pustil moje nohy a ja som dopadol na zem pričom ma hneď nalepil na dvere.Knihy sa rozleteli na zem.Niektoré zavreté a niektoré otvorené no všetky mohli sledovať svojimi očami ako ma Louis tvrdo tlačil na dvere a surovo si privlastňoval moje pery.

"Si tak krásny Hazz" zašepkal mi do ucha a ja som zastonal keď mi perami láskal pokožku na krku."Louieeeeeeh " pretiahol som jeho meno a on si ma vyhodil na ruky pričom som nohy omotal okolo jeho panvy a ruky okolo krku.Ani jeden z nás neprerušil kontakt našich pier a tiel ktoré sa o seba treli v pomalom rytme.

.

"Louis" zašepkal som mu do pier keď mi rukou skĺzol k zadku a ten slastne stlačil v rukách.Skôr ako som sa stihol nazdať sme obaja ležali na posteli. Ja podním a on nadomnou.Obaja sme mali napuchnutè pery ale ani to nám nezabránilo k ukradnutiu si ďalších dravých bozkov plných túžby.

"Už ma nič nezastaví" zašepkal mi do ucha pod ktoré ma precítene pobozkal a rukami skĺzol pod môj telocvičny úbor."Poviem ti len toto Harry "povedal mi a pretiahol mi tričko cez hlavu.Nepáčilo sa mi , že som jediný polo nahý ale nemohol som s tým nič robiť.Nedovolil mi to. "Aj keby si to nechcel nezastavil by som"povedal a znova si privlastnil môj krk na ktorom začal vytvárať obrovský cucflek za ktorý ho zajtra asi zabijem.

Mokrou cestičkou začal skĺzať po mojej hrudi a každý jeden milimeter mojej pokožky na hrudi láskal perami.Zaknučal som keď sa jeho pery obtreli o moju bradavku ktorá pod jeho dotykom okamžite stvrdla."Hmmm Harry" zabručal mi do pokožky a medzi prstami stlačil tú druhú.Trhol som sebou ale nechal som ho pokračovať.Keď si zaumienil že sú moje bradavky dostatočne tvrdé jazykom kĺzal nižšie.

Myslel som zi ,že vybuchnem keď svoje dlhé prsty zahákol za lem mojich boxeriek a nohavíc a stiahol ich dolu.Zavrel som oči keď som si uvedomil svoju nahotu ale rýchlo som ich otvoril keď mi Louis povedal ,že som krásny a daroval mi bozk na môj stojaci penis.

"Louis" zašepkal som zlomene a prehol som sa v chrbte keď si do úst vzal celú moju dĺžku.Rukami som prehrabol jeho dokonalé vlasy za ktoré som nakoniec aj slastne potiahol a on mi zúbkami prešiel po penise."Louis" zašepkal som zlomene a znova som ho potiahol za vlasy.Trvalo niekoľko krátkych minút kým som sa zo zakňučaním jeho mena spravil.

Čakal som,že obsah svojich úst vypluje a už nikdy ma nebude chcieť vidieť ale on to namiesto toho celé zhltol a znova sa naklonil nadomna."Chutíš tak dobre" zašepkal mi do pier a zase ma dravo pobozkal.Toto bol skutočný Louis Tomlinson. Zviera.Moje zviera.

Vtedy sa však niečo zvrhlo.Rýchlo som mu pretiahol tričko cez hlavu a rukami som začal skĺzať po jeho vypracovanom tele.Keď som sledoval jeho telo začal som sa za to svoje hanbiť.On bol dokonalý a ja? Bol som oproti nemu priemerný.Nadvihol som sa na lakťoch aby som mohol vidieť do jeho nádherných očí a znova som si ukradol bozk.

"Si to najkrajšie čo som kedy videl" povedal mi a zaľahol ma.Ani som si neuvedomil,že si dal dolu boxerky a teraz je predomnou celý nahý. "Ako veľmi ma chceš Hazz?" spýtal sa ma a ja som pod ním zalapal po dychu keď som cítil ako ma jeho tvrdý a obrovský penis tlačí na brucho."Veľmi" zašepkal som mu späť.Bolo to niečo ako naše malé tajomstvo.Bál som sa,že ak to poviem hlasnejšie všetko sa mi stratí a ja sa zobudím s tohto krásneho sna."Tak načo čakáme" povedal mi a opatrne ma položil do nadýchaných perín jeho postele.

"Mám rád tvoju posteľ vždy sa v nej dejú zaujímavé veci" zašepkal som mu do ucha a on sa namna žiarivo usmial."Tak ju využijeme na tú najzaujímavejšiu vec zo všetkých" zašepkal mi nadržane do ucha a natiahol sa po niečo do suflíku.

Srdce mi bilo ako o závod keď dal na svoj prst trochu gélu a opatrne zatlačil na môj vstup.Prehol som sa v chrbte a slastne som zastonal."Vyzerá to ,že sa tu niekto zo sebou hraje" zašepkal mi do ucha a ja som zaknučal lebo domna vošiel aj druhým prstom.

"Louis ,prosím " zašepkal som zúfalí nad tým ako pomaly vomne hýbal prstami."Čo si želás Hazz?" Spýtal sa ma a pomaly bozkával môj krk."Teba" odpovedal som mu trhane.Túžba sa vomne miesila a chcela ísť čo najrýchlejšie von."Ako si želáš" povedal mi a odtiahol sa.

Ležal som na posteli a prerývane dýchal kým sa Louis pripravoval.
"Pripravený?"spýtal sa ma a ja som chabo prikývol."Hazz ak to nechceš" povedal mi ale ja som ho rýchlo pritiahol k sebe." Ja to potrebujem" zašepkal som mu do ucha a prehrabol som mu vlasy.

"Bude to bolieť" zašepkal mi do ucha."Vydržím" zašepkal som a nechal som sa unášať jeho perami.Louis svoj penis nasmeroval na môj vstup a opatrne domna začal vnikať.Odtrhol som sa od jeho pier keď som začal lapať po dychu ako ryba na suchu.

"Ach,si tak úzky",zavrčal mi Louis do ucha a opatrne začal vnikať do môjho tela celý."Louis prosím rýchlejšie" zašepkal som prosebne keď sa tá vášeň v mojom tele už nedala vydržať.Louis vyslyšal moju prosbu a začal najprv opatrne vrážať do môjho vnútra až kým netrafil potrebný uzlík svalov.

Vykríkol som keď sa trafil do prostaty a to bol signál pre Louisa aby začal zbesilo prerážat do môjho tela.Od rozkoše sa mi zkrúcali prsty na nohách,oči sa mi prevracali až do bielok,pľúca nedokázali vymieňať oxid uhličitý za kyslík a svoje tupé nechty som zarezával do jeho svalnatého chrbta.

"Louis ja už budem" povedal som mu trhane.Orgazmus mi bral dych rovnako ako pohľad na jeho spotenè telo ktoré sa sklánalo nadomnou.Pot mu stekal po čele a chrbte,oči zatvorené a pery pootvorené šepkajúce moje meno.

Louis sa namna zvalil a ja som ho objal okolo pásu."Som tak spotený" povedal ale nevstal.Práve naopak pritúlil sa k môjmu telu objímajúc ma okolo brucha s hlavou na mieste kde mi rýchlo bilo srdce.

"Louis?"spýtal som sa ho keď ma začala zožierať jedna otázka a nedala mi pokoja."Čo je teraz medzi nami?"spýtal som sa ho."Láska to nie je " povedal mi a mňa slabo pichlo pri srdci nechápal som to.Ja predsa milujem iného chlapca.Louist91 ukradol moje srdce.

"Ale myslím si,že som dostal nápad Ani ja a ani ty nechceme zničiť naše priateľstvo Harry a preto som sa rozhodol inak " povedal mi Louis.Bol som zvedavý.Ako chce po tomto zachrániť naše priateľstvo?

Ani som si neuvedomil,že obaja už niesme v spoločnom objatí ale každý z nás sedí na opačnej strane postele a ja si dokonca tisknem k telu paplón lebo až teraz som si uvedomil že je moja nahota čoraz výraznejšia a ja sa za ňu strašne hanbím.

"Zabudnime na to" povedal mi Louis a postavil sa na nohy."Zabudneme na to ,že sa to stalo a budeme pokračovať v našom priateľstve ako predtým"povedal mi a bez jediného slova odkráčal preč."Súhlasíš ?"spýtal sa ma a ja som prikývol.

Keby som len vedel,že to nás dvoch úplne zmení a držať sa od seba ďalej bude čoraz ťažšie.Skoro až nemožné.

Jedna z takýchto úloh nás bude čakať hneď na druhý deň ráno.

Hi,
Ak ma chcete zabiť žijem pri Pezinku :D

Chcem vám poďakovať za všetky votes a komentáre k minulej časti ste skutočne dokonalý :D

Votes
Koment
Poteší

Nikol.

Prince.Where stories live. Discover now