36.

975 65 14
                                    

Sasuke's POV

Maine ne intalnim cu Itachi. E tot ce stiu in momentul de fata. Nu pot sa prezic reactia mea. Nu pot analiza nimic legat de viitor. Stiu doar ca maine voi fi fata in fata cu el si voi avea ocazia sa ma exprim in ceea ce priveste decizia lui. Sunt inconstient. Poate imi voi pierde controlul. Exact de ce se teme Sakura.
Sakura. Nu am mai vorbit mai nimic. Totusi nu cred ca e suparata neaparat pe mine. Naruto a enervat-o azi.

*Flashback

- Oi, Sakura-chan, cine e Akatsuki? Naruto parea indiferent, fara sa aiba nicio idee de pericolul ce il asteapta. Sakura, care mergea langa el, facu o fata la inceput surprinsa, apoi se transforma in una iritata.
- Baka, ai trait sub o piatra pana acum? Akatsuki e o organizatie formata din 10 membri, de fapt 9 din moment ce Orochimaru a murit. Cu totii sunt ninja tradatori ai saturilor lor si au abilitati exceptionale. Scopul lor este sa captureze Jinchurikii si sa il dezlantuie pe Zece Cozi. Daca se intampla asta, nimeni nu ar reusi sa il opreasca.
Naruto nu paru stupefiat de descrierea aparent infricosatoare. Nu ca ma asteptam la altceva din partea unui idiot ca el.
- Am invatat despre tipii astia la academie? Nu prea imi suna cunoscut.
Sakura doar pufni si scrasni din dinti.
- Nu. Nimeni nu stia de ei pana acum cativa ani. Acum vor sa se puna in miscare si...
Naruto era plecat in lumea lui. Nu avea nicio treaba cu ce ii explica Sakura. Mormaia pentru el: "Akatsuki, ce nume ciudat. Imi suna mai degraba a ingredient de ramen decat a banda de criminali. Oi, Sasuke, tu ce crezi?"
- Nu ma baga in asta, baka.
- Na, ce conteaza. Oricum le vom arata noi ce putem face. Nu se vor atinge de nimeni, credeti-ma!
Isi inclesta pumnul, lovindu-se in piept in semn de promisiune. Ma gandeam ca Sakura il va linisti cumva, insa ea doar mari pasul ca sa se distanteze de idiot. Ceilalti zambeau la optimismul lui Naruto, toti cu exceptia mea si a Sakurei. Eu nu aveam dispozitia necesara sa dezbat subiectul legat de Akatsuki. Stiam doar ca in misiunea asta ma voi intalni cu Itachi. Atat.
- Totusi, Sakura-chan, cine ar da un asemenea nume? continua acel baka.

* End of flashback

Nu era suficient daca dormeam intr-un cort. A trebuit sa ne cazam la un izvor termal ca sa nu atragem atentia cu focul, corturile, armele si planurile despre misiune. Inutil. Nu ne spioneaza nimeni. Si suntem al naibii de multi. Au venit si doua echipe de jounini din nisip si spre uimirea mea completa am aflat ca Gaara e Kazekage. Nu comentez inca. Trebuie sa ma focusez pe Itachi si pe persoana mea.

A urmat pentru a mia oara un fel de sedinta. Kakashi mai mult insista pe comportamentul nostru fata de Itachi decat pe importanta misiunii in sine. Nici macar nu cred ca a pomenit ceva de posibilitatea unui atac. "Itachi e un aliat" spunea constant. Adevarul era ca putini dintre cei de fata erau in totalitate convinsi si Kakashi probabil incerca sa se convinga pe sine. Eu nu stiu. Nu contest ca Itachi ar fi putut face asta. Mereu a fost shinobi-ul ideal pentru Konoha, indiferent de consecinte. Presupun ca doar imi este greu sa accept asta.

Am plecat de langa ceilalti. Nu le suportam privirile. Nu era nici compatimire ori mila, un fel de amestec de nesiguranta, putina confuzie si neincredere. Sakura a vrut sa intre in vorba cu mine, dar i-am zis ca ma plimb prin zona. Nu i-am zis sa nu vina, totusi ea nu m-a urmat. A inteles ca vreau sa fiu singur momentan.

Ar trebui sa imi fac un plan de bataie. Itachi va aparea si cel mai probabil ma va ignora, cum a facut-o si acum 3 ani cand m-a batut mar de fata cu Naruto. Ori face asta, ori se preface ca nu exist. De fapt e cam acelasi lucru. Nu ma astept la un zambet si o imbratisare, cel putin nu dupa comportamentul sau din ultimii ani. Nu ne-am intalnit decat o data, insa a fost suficient. I-am zis Sakurei ca voi vorbi cu el ca sa clarificam treaba. 

Nu stiu ce ar trebui sa ii spun. Vreau sa imi dea explicatii pentru actiunile lui. Sa imi spuna ce parere are acum despre mine si cum va evolua legatura dintre noi. Daca e de partea noastra si tipii din organizatie se pun in miscare, asta inseamna ca va lupta impotriva lor, deci cu noi, fapt ce implica timp petrecut cu Konoha.

My weakness [SasuSaku FanFic]Where stories live. Discover now