14.

1.2K 78 1
                                    

Toti cei din camera erau incordati , asteptand cu nerabdare sa afle situatia lui Sasuke de la Asuma-sensei . Chiar nu inteleg de ce sunt atat de curiosi ... pana la urma ce ar fi putut sa faca in 5 zile intr-o celula , tinand cont ca de vorbit ii era cam greu ?! Si-asa , tot eram pregatita sa absorb orice informatie .

- S-a trezit abia dupa doua zile , iar pana ieri nu a spus nimic . Adica a incercat , dar nu puteam distinge cuvintele . In cele din urma m-a intrebat daca Sakura v-a dat cererile . I-am raspuns afirmativ , iar el a continuat cu intrebarile . Daca sunteti de acord sa ii spuneti adevarul despre Itachi si cand . Eu i-am explicat exact ce mi-ati spus sa ii zic . Dupa asta s-a relaxat si nu au mai fost alte curiozitati. Bineinteles limbajul sau a fost destul de formal , dar cu acelasi ton rece specific ; clarifica Asuma-sensei .

- Inteleg ; raspunse fantomatic Tsunade-sama , concentrandu-se deja la urmatorii pasi .

Dupa cateva minute ne marturisi gandurile :

- Meciurile oficiale vor fi abia peste 3 saptamani . Avem destul timp sa rezolvam situatia data cu Sasuke . Am trimis un mesaj lui Itachi , insa nu stiu cand sau daca va veni in sat si urmatoarea intalnire este abia peste doua luni . Deci ce vom face acum este sa ii spunem adevarul . In urma reactiei lui si a deciziilor sale ma voi ocupa si de un plan in privinta lui Orochimaru . 

Ne fixa pe fiecare cu privirea pentru a vedea aprobarea , iar cand aceasta veni indirect din partea tuturor celor din incapere , se uita la ceas si ofta .

- Este tarziu deja . Maine la prima ora voi merge cu Homura si Koharu la inchisoare .Va voi anunta daca este nevoie de vreunul dintre voi . Pana atunci trebuie sa ne asiguram ca totul este in ordine pentru oaspetii din celelalte tari in cadrul examenului chunin . Dar pentru asta va voi desemna separat pe fiecare cu sarcini diferite mai tarziu . Momentan ... liberi ! Kakashi si Sakura , ramaneti .

Imediat camera a fost eliberata de ceilalti , iar Tsunade-sama ne spuse fara ocolisuri :

- Maine veniti si voi ... desigur doar daca vreti .

Aici se uita la mine . Kakashi-sensei nu dadu niciun semn ca nu ar vrea sa mearga , asadar amandoi asteptau un raspuns din partea mea . Nu puteam lua o decizie pe moment , trebuia sa ma gandesc . Nu voiam sa il vad si nici nu aveam niciun interes sa fac parte din toata treaba asta . Bine ... sunt bucuroasa ca am aflat in cele din urma adevarul , dar nu vreau sa fiu acolo cand va afla , de fapt ... pe cine pacalesc , eu ?! - nu vreau sa ma mai apropii prea curand de el , mai bine stau deoparte . 

Totusi un gand fulgerator se nascu in subconstientul meu si disparu la fel de repede cum aparu . Nu eram de acord , dar nu puteam nega ca intrebarea : Oare are nevoie ca eu sa fiu acolo sau macar vrea asta ? , ma rodea pe dinauntru , de aceea tot ce am putut rosti a fost :

- Eu ... nu stiu . Nu cred ca ... . De fapt ma voi gandi , dar mai mult ca sigur ca nu voi veni ; am terminat fraza triumfatoare , facand un efort vizibil sa nu ma mai balbai .

- Inteleg . Daca te razgandesti ,sa vii la inchisoare la prima ora .

Nu mai astepta confimarea mea , caci trecu la urmatoarea problema pentru care ne retinu pe mine si pe Kakashi-sensei :

- Vom stabili maine ce vom face cu informatia despre Sasuke si clan . Nu vreau sa se afle peste tot in sat , dar daca el decide sa ramana trebuie sa venim cu o poveste de fatada . In functie de cum va decurge situatia , le voi spune si altor chunini sau jounini , dar pana atunci nu trebuie sa se afle nimic. Si-asa nu intentionam sa te implic in asta , Sakura , dar acum nu mai pot schimba nimic . Amintiti-va sa il tineti pe Naruto departe de orice are legatura cu Sasuke . Nu se va putea abtine daca insinueaza ceva . Liberi !

My weakness [SasuSaku FanFic]Where stories live. Discover now