15.

1.2K 77 9
                                    

Am reusit sa ma tin departe pentru aceste 3 zile de tot ce inseamna drama cu Sasuke si ,sa fiu sincera, ma descurc destul bine . A fost nevoie doar de antrenament ca sa imi distrag atentia . Totusi trebuie sa recunosc ca am avut putin si noroc pentru ca nu m-am intalnit cu Kakashi-sensei sau Tsunade-sama sau Naruto , de care trebuie sa ma ascund pana la festivalul luminilor .

Cred ca in momentul de fata daca cineva m-ar vedea , s-ar speria la propriu de mine . Nu m-am mai simtit atat de murdara niciodata , insa nu conteaza , nu ma intorc acasa sa ma schimb . Am destula mancare si pastile de hrana pentru inca o saptamana si daca tot ce trebuie sa fac ca sa stau departe de Sasuke este sa suport niste haine murdare , o fac cu placere , fara discutie .

Din curiozitate doar ma intreb cum a decurs totul . Nu vad pe cineva sa dea foc satului sau sa aud ca Tsunade-sama a fost atacata ... deci cred ca e in regula . 

Ridic din umeri si imi continui antrenamentul . Incerc sa dezvolt tehnica de pamant in combinatie cu vindecarea , dar nu pot face altceva decat respingerea inchisorii (  tehnica utilizata in prima lupta cu Sasuke , cand am vrut sa il inec ) .Ma gandesc ca ar mai exista si alte moduri de a le manipula impreuna insa nu reusesc nimic . Poate ar trebui sa incerc o combinatie de 3 ( apa , pamant si vindecare ) . Ce ar putea merge rau ?! 

Imi concentrez chakra pentru ceva in exterior , nu vreau sa risc ceva legat de armura pentru ca exista momentan sansa sa ma impietresc singura . 

Mai intai chakra de vindecare , apoi pamant si apa in acelasi timp . Am simtit tehnica cum se formeaza, dar nu reuseam sa manipulez forma . Intensitatea concentrarii mele era la maxim si totusi ceva nu era bine - vindecarea era separata de celelalte , nu puteam sa le contopesc . 

Brusc un zambet mi-a incadrat chipul . Cum de nu m-am gandit pana acum ?

De ce sa nu folosesc putin din chakra semnului celor 100 de vindecari ?! Ar trebui sa functioneze . Adica e vorba de chakra yin si yang superioara .

Nu am stat mult timp pana sa imi aplic teoria , nici nu am realizat cu adevarat consecintele . 

Deci ... vindecare ... apa si pamant . Usor , nu deodata - ai grija la vindecare , trebuie sa fie toate in cantitati egale , deschide canalul de chakra ... prea mult , ingusteaza-l ... acum e ok . Bun , se contopesc ... acum trebuie sa manipulezi forma ... vizualizeaza , transforma prin simturi .

Aveam ochii inchisi dar simteam tehnica ce se produce , inca putina chakra .

Eram atat de absorbita de faptul ca puteam sa reusesc incat am ignorat durerea . Se pare ca imi curgea sange din nas , dar nu aveam timp de asta .

Mai adauga chakra !

Am simtit o usoara cutremurare a pamantului dar pe moment am crezut ca mi-am imaginat . 

Nu e ceva bine cu chakra de vindecare ... nu se modeleaza dupa celelalte doua . S-au contopit dar simt cum incearca sa se desparta de ele ... ca si cand s-ar respinge . Nu inteleg de ce . Cand am lucrat la tehnica armurii de apa si cea a inchisorii nu a fost o problema . 

Poate e prea multa chakra de vindecare .

M-am axat pe unirea apei cu pamantul . Putea sa iasa ceva doar din acestea doua , bine nu cred ca lemn ca la Primul Hokage , dar ceva folositor .

Prin urmare am neglijat vindecarea si am transformat chakra utilizata in apa si pamant .

Da , se pare ca functioneaza . Acum trebuie sa le combin . 

Am mai adaugat chakra pentru fiecare element , dar a fost prea tarziu cand am realizat . Nu ma mai puteam opri pana nu terminam . 

Pamantul a inceput sa se crape si simteam firicele de apa cum imi umezesc picioarele . In acelasi timp ... o energie mi se forma in ambele maini  dar stiam ca e chakra de vindecare ( semana putin cu Rasenganul lui Naruto ). Apa si pamant erau aparent unite , nu chiar sa formeze un alt element , dar e bine si asa . 

My weakness [SasuSaku FanFic]Where stories live. Discover now