21.

1.1K 78 9
                                    


Ne-am oprit putin inainte de a ajunge la ascunzatoare pentru a recapitula planul . Nu exista loc de greseala . Totul trebuia sa decurga perfect,iar pentru aceasta era nevoie ca eu si Sasuke sa jucam teatrul propus. Ei bine ... In privinta mea nu prea imi faceam probleme . Pana la urma am spus o multime de minciuni bune la viata mea . Dar bineinteles ca ma ingrijoram pentru Sasuke . De fapt nu , a se ingrijora nu e cuvantul potrivit . Sper doar ca tradatorul sa isi pastreze capul pe umeri si sa nu imi ingreuneze treaba . 

Echipa Anbu si Kakashi-sensei au ramas la o distanta sigura de ascunzatoare pentru a nu le putea fi detectata chakra . Asadar am pornit cu Sasuke spre nord. 

L-am urmat indeaproape fara sa fiu nevoita sa ii mai aud vocea, cel putin pana am ajuns in camera unde era Orochimaru . Deci , sa fiu foarte clara , desi sunt shinobi si sunt antrenata pentru a memora orice detaliu implicit in momentul in care fac contactul vizual pentru prima data, drumul pana in camera in care ne aflam e ceva imposibil de retinut. Cred ca am facut dreapta de vreo 7 ori , iar stanga am pierdut numaratoarea. Ori chiar asa e traseul,ori Sasuke a facut asta dinadins ca sa fie sigur ca nu mai stiu cum sa ies de aici .Deja mi-am inchipuit cum el se asigura ca ascunzatoarea se prabuseste intr-un mod absolut intamplator, iar el saracul este singurul care reuseste sa iasa. 

Haide Sakura ! Ai putina incredere! Tipul nu mai vrea sa aiba nicio legatura cu Orochimaru ... Nu esti tu chiar atat de importanta incat sa riste sa se puna rau cu Konoha . Si din nou partea mea rationala a reusit sa ma aduca cu picioarele pe pamant . 

Revenind... M-a condus intr-o incapere mare si intunecata in capatul careia se afla Orochimaru ... ce statea pe un fel de tron ?! Cat de patetic ... 

In orice caz mi-am intrat in rol si mi-am pus masca de fata rea si obraznica care face toate astea doar pentru maestra sa . Nu ca ar fi ceva super greu ... 

-Sasuke-kun ... Ce a durat atat ?

Cu obisnuita lui plictiseala, Sasuke nu a schitat nicio grimasa, raspunzand pe vesnicul sau ton rece:

- A trebuit sa ma opresc pe drum. Nu e treaba ta unde. Important e ca am adus-o pe fata. 

- Da , asa e . Trebuie sa recunosc ca sunt surprins de decizia Tsunadei . Nu ma asteptam sa fie de acord cu targul. Presupun ca acum asteapta sa imi respect si eu partea mea de intelegere . 

Isi indrepta privirea asupra mea si se apropie cu cativa pasi ,studiindu-ma curios din cap pana in picioare. In alt context poate , dar poate m-as fi simtit ciudat sau chiar flatata,insa acum eram doar enervata .

- Si ai face bine sa te tii de cuvant ,Orochimaru. Aici nu merge doar cu jumatati de masura. 

I-am aruncat o privire ce speram ca arata cat mai feroce posibil . Nu stiu care a fost rezultatul totusi reactia a venit din partea lui Sasuke. 

- Nu stiu sigur ce ai de gand, Orochimaru ,dar sper ca stii ce faci. Fata e periculoasa.

Pentru o secunda mi-a picat fata ,dar am avut grija sa o culeg repede de pe jos. Asta a fost un fel de compliment aproape . Acum am un semn clar ca Sasuke mi-a recunoscut puterea. E un pas inainte,prieteni. Oricum ... Dupa fata lui Orochimaru se pare ca totul era foarte amuzant pentru el.

- Sasuke-kun , stiu ce fac. Deci sa inteleg ca ucenica Tsunadei ti-a cauzat ceva probleme ... Foarte interesant . 

A spus-o de parca eram un nou experiment extrem de tentant de evaluat . Totusi Sasuke nu paru sa ia in seama comentariul si continua cu teatrul.

- Nu ma intereseaza planurile tale sau ce faci cu fata asta dar sa nu ma implici si pe mine . E destul ca ti-am facut serviciul asta. Oricum ... Ma duc in camera. 

My weakness [SasuSaku FanFic]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum