22.

1K 77 7
                                    

Cum am ajuns la jumatatea coridorului deja se auzeau zgomote. Fiind acum la cativa metri de incaperea in care era evident ca se desfasura lupta mi-am evaluat posibilitatile.

As putea astepta si sa il surprind pe Orochimaru cu o lovitura intr-un moment bun sau pur si simplu as putea intra pe usa in scopul de a vedea cum e situatia. Pana la urma nu am vedere cu raze X sa vad ce se petrece in spatele peretelui.

Un ninja inteligent si experimentat ar folosi acest avantaj si ar surprinde inamicul dar in cazul meu nu e ca nu sunt desteapta sau nu gandesc rational, ci pur si simplu Sasuke ar putea fi intr-o stare foarte grava si ar cam avea nevoie de ajutorul meu .

Deci binevoiesc sa dau buzna in camera. Am avut nevoie doar de doua secunde sa evaluez situatia. Orochimaru si Sasuke stateau sprijiniti intr-un genunchi, Orochimaru tinandu-se de umar, iar Sasuke acoperindu-si semnul blestemat de pe gat. Aparent au ceva timp de cand au inceput sa se lupte. Desi Sasuke a reusit sa ii produca cateva rani lui Orochimaru, nu e niciuna intr-atat de grava sa il omoare, in schimb nu pot spune acelasi lucru despre Sasuke. Pantalonii ii erau plini de sange si respira greoi .

Nu stiu de ce , probabil din reflexul de a ajuta pe cei cu care sunt in misiune , m-am indreptat spre Sasuke ca sa il vindec.

- De ce trebuie sa fii atat de idiot ?

- Nu stii despre ce vorbesti; imi raspunde sec de parca venirea mea aici e cel mai iresponsabil si enervant lucru.

- Stii ceva nu imi pasa. Daca vrei sa te sinucizi nu e problema mea. Si daca nu mai poti lupta, nu imi sta in cale !

- Domnisoara Haruno ,se pare ca ai spirit de observatie dar din pacate acum e prea tarziu pentru interventia ta. A fost evident chiar de cum ati venit ca intentia voastra nu era aceeasi cu cea pe care mi-ati prezentat-o.

Sasuke s-a ridicat in picioare si s-a agatat pentru cateva secunde de umarul meu.

- Asculta!

Am vrut sa il opresc si sa ii spun sa nu mai incerce sa faca pe eroul dar si-a dat seama ca urma o intrerupere din partea mea.

-Serios, asculta-ma! Nu ma poate controla in totalitate. Ma pot opune. Uita-te la el! E slabit. Daca incearca sa ma controleze complet nu se poate apara. Insa acelasi lucru pot spune si despre mine. Nu imi pot stapani in totalitate chakra daca isi indreapta forta asupra mea. Atata timp cat continuam sa il atacam amandoi nu poate face mai nimic decat sa se apare, nu are timp pentru atac.

Cat timp Sasuke imi prezenta situatia tot ce puteam sa fac era sa incuviintez pentru ca oricum ochii mei erau indreptati spre Orochimaru care ar putea sa atace in orice moment. Scena aceasta semana mai degraba cu ceva dintr-un film. Eu si Sasuke vorbeam si intocmeam planul iar inamicul pur si simplu se uita la noi si astepta sa terminam fara sa reactioneze.

Ei bine asta este realitatea si diferenta e ca Orochimaru are si el dificultati in a se redresa. Foloseste o chakra de culoare albastra, nu stiu daca are aceleasi proprietati ca cea de vindecare,dar e clar ca a ajuns in stadiul in care are nevoie sa isi ia masuri de precautie pentru urmatoarele atacuri.  

- Incepem ?

Sasuke ma fixeaza o clipa cu privirea si apoi pornim. Eu pe stanga si el pe dreapta. 

Orochimaru se ridica in picioare impreunandu-si degetele pentru a forma un sigiliu. Astepta sa vada cu ce lovituri venim dar am marit viteza si am atacat prima. Cateva lovituri puternice de brate si picioare l-au determinat sa faca cativa pasi inapoi. Sasuke a ajuns in mai putin de o secunda in spatele lui si i-a implantat sabia in inima. 

Wow... ne-am sincronizat destul de bine avand in vedere ca nu am mai lucrat impreuna de mult timp. Desigur ca stiam ca aceea era o clona .Orochimaru nu poate fi invins doar de o diversiune prosteasca , din acest motiv mi-am facut repede sigiliile pentru armura si am ramas in alerta maxima in timp ce fixam cu privirea fiecare unghi. Sasuke proceda la fel.

My weakness [SasuSaku FanFic]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum