Louis....

597 13 0
                                    

"Du er så dum!" halvskriger jeg grinene imens han kaster mig op af vandet og ned igen 3 meter længere fremme, "jeg ved det," griner Stiles. Jeg svømmer hen til ham og skubber ham en gang så han vælter bagover. "Jeg kan ikke lide dig," siger jeg så vredt, han efterligner mit ansigt og det ser så dumt ud at jeg begynder at flække af grin. 

Midt i det hele siger Stiles pludselig: "Jeg så Louis forleden, han så ret smadret ud." Smadret? "Hvordan?" spørger jeg, "hans øjne var helt røde og han havde render under øjnene, og så gik han på en doven måde imens han kiggede ned i jorden." Ej.. Hvad er der mon sket? Vent lidt.. Kan det mon være på grund af mig? Nu er jeg jo helt nervøs.. Nej stop, han var ond mod mig, jeg hader ham! 

Jeg hopper op af poolen og skynder mig hen for at tøre min krop og så lægger jeg mig på en af lænestolene imens jeg taster Liams nummer frem for at sende ham en sms hvor der står:

Olivia: "Hey Liam<3 Tak for sidst, eller hvad man nu kan sige, hehe :) Min bror Stiles, så du ved ham jeg ikke kan lide..  og han fortæller at ham jeg ikke kan lide så forfærdelig ud. Altså trist og sådan, ved du hvad der er sket? Har det noget med mig at gøre?<3"

Jeg ligger mobilen på bordet og venter i 2 meget lange minutter før min mobil bipper og jeg har fået en sms fra Liam

Liam: "Hey Ollie<3 Savner dig, vi må snart være sammen igen. Ja det har noget med dig at gøre, han er helt ude af den. Han fortryder det han sagde til dig og han savner dig. Men bare rolig, han skal nok blive god igen."

What? Hvordan kan han bare skrive sådan til mig? Hvis det er min skyld, vil jeg da gerne vide mere om det. Jeg vil gerne hjælpe ham.. Ja det er rigtig, jeg vil gerne hjælpe ham. Jeg tilgiver ham nok aldrig, men jeg vil ikke have at han har det så dårligt på grund af mig. 

Olivia: "Hvor er han? Jeg kommer nu."

Liam: "*adressen* Niall, Harry Louis'mor og jeg er her også."

Olivia: "okay, vises om lidt. Ikke sig noget ham."

∑∑∑∑∑∑∑∑∑∑∑∑∑

Mit hår er stadig plask vådt, jeg nåede lige hurtigt i bad og så kørte jeg ellers afsted. Jeg ved ikke helt hvad jeg vil gøre for at hjælpe, hvis han vil have at jeg skal være der i noget tid med ham, så gør jeg det. Hvis han vil have jeg skal kramme ham, så gør jeg det. Men ber han mig om tilgivelse så går jeg.


Do you remember me?Where stories live. Discover now