Parteyyy

475 13 1
                                    

*Olivias synsvinkel*

"When the girls, when the girls talk
When the girls talk boys
Oh when the girls, when the girls talk
When the girls talk boys"

Skråler Octavia og jeg imens vi danser rundt i stuen. Louis, Liam, Niall og Harry leger en eller anden druk leg og Octavia og jeg danser rundt. Vi har alle fået en lille smule for meget at drikke.. Ups..

"Kom og dans med os!" Råber Octavia til drengene, de ryster alle på hovedet. "Jo kom nu," hun går hen til dem og hiver dem op af stolene og for dem med ud og danse.

~.~|~.~|~.~

"You don't know you're beautiful,
If only you saw what I can see,
You'd understand why I want you so desperately,
Right now I'm looking at you and I can't believe,
You don't know,
Oh, oh,
You don't know you're beautiful,
Oh, oh,
That's what makes you beautiful"

Skråler vi alle, det her er rigtig hyggeligt. Alle er vildt fulde og det er ret spøjst. Niall danser en irsk dans, tror det hedder riverdance og han er ret god til det. Harry står lidt og svinger fra side til side med hofterne, Liam ligger på sofaen og kigger på os og Louis.. Ham ved jeg faktisk ikke hvor er. Han har været væk i noget tid nu. Jeg går udenfor i haven for at se om han er der, og det er han. Han står og stirrer ned i poolen.

Jeg stiller mig over ved siden af ham, "hva'så?" spørger jeg, han sukker stille. "Jeg er ked af at jeg kyssede dig," han vender sig om så han kigger ned på mig. Jeg stirre ind i hans flotte øjne. "Jeg skulle ikke have haft kysset dig, vi er lige blevet venner igen og det vil jeg ikke ødelægge. Jeg ved ikke hvad jeg tænkte på.." Jeg står stadig og stirre ind i hans øjne. "und-" jeg afbryder ham med et kys. Jeg stiller mig på tær for at nå hans læber. Jeg placere mine hænder på hans narke og han placere sine om mine hofter. Han hiver mig ud af kysset og kigger undrende på mig. "Er du sikker på det her?" spørger han, jeg smiler, nikker og hiver ham ind i endu et kys.



Tænk at jeg kyssede ham. Jeg fortrydder det ikke, og det føltes ikke forkert. Men alligevel.

Jeg smiler og kigger ind i hans øjne. Han kigger forvirret på mig, "jeg ved ikke hvorfor jeg gjorde det, men jeg fortryder det ihvertfald ikke." siger jeg, han smiler, "det gør jeg heller ikke," svare han og kysser mig. 

Jeg hiver mig helt ud af kysset, "jeg går ind nu, vil du med?" spørger jeg, han nikker som svar og så går vi ind til de andre som stadig fester.

Do you remember me?Onde histórias criam vida. Descubra agora