Mistakes

555 12 6
                                    

[2 måneder senere]

*Olivias synsvinkel*

"stop nu Chris!" griner jeg, "jeg kan ikke få vejret," "det var da ikke så godt, men det kan jeg godt hjælpe dig med," svare han og kysser mig. Kysset udvikler sig til snav. Hvor er han dejlig. Min nye kæreste Christian, som jeg fik for præcis 3 uger og 2 dage siden. "Hjalp det?" Spørger han og lyder mig kort på munden, jeg nikker. "Meget," "det var godt," smiler han. Min mobil begynder at ringe, jeg kigger ned på den. Det er Octavia. Jeg trykker på sluk knappen og ligger den væk, "hvem var det?" Spørger han. "Skjult nummer," lyver jeg. "Jeg synes tit at der er skjulte numre der ringer til dig, er du sikker på at det ikke er en du kender?" spørger han, jeg nikker, giver ham et kys og rejser mig fra sengen. "Vil du med ind og have noget mad?" han nikker.

†††

*Octavias synsvinkel*

"Hvorfor bliver hun ved med at lægge på?" vrisser jeg stille, "er det Olivia igen?" spørger Liam, jeg nikker. "Kan i ikke bare glemme hende? Hun vil tydeligvis ikke være venner med jer længere," siger Harry. "Harry, hun er min bedsteveninde. Jeg kan ikke bare glemme hende," "hvad vil du så gøre?" spørger Niall. "Jeg tager over til hende, må jeg låne din bil Liam? Jeg skal nok komme tilbage med den," han nikker som svar.

¬¬¬¬¬

*Olivias synsvinkel*

Chrille og jeg sidder ude i haven og drikker smoothie imens vi ser Intersteller på Netflix. Jeg kalder Christian mange ting, så som: Chrille, Chriller, Chris, Christian, Chrisser, mus, skat og så videre. 

[DING DONG]

"Hvem kan det dog være?" spørger han, jeg trækker på skuldrene. Stiles er på ferie med han nye kæreste Lilly i Italien og min mor og far er på hver sin forretningsrejse med deres jobs. "Det ved jeg ikke?" svare jeg, "jeg åbner," smiler han så og går, jeg kan høre at han åbner døren og snakker med en med lys stemme, det må være en pige? Men hvem? Det er sikkert bare min nabo der vil låne et eller andet.

Christian kommer gående stille tilbage, "hvem var det?" spørger jeg, "Octavia."

*Christians synsvinkel* (Samme tid)

Jeg lukker døre og går stille tilbage, hvordan skal jeg fortælle Olivia at Octavia kom? Hun bliver jo ked af det, "hvem var det?" spørger hun, jeg svare kort og hurtigt: "Octavia," hendes ansigtsudtryk bliver iskoldt og så sidder hun bare der som en frossen pind. Med én bevægelser sidder hun normalt igen og starter filmen. Jeg sætter mig ligeså forsigtigt ned og kigger på hende, hun fæller en tårer. "Er du okay?" hun nikker en enkelt gang. "Jeg har det fint."

*Olivias synsvinkel*

Der er jo ike andet end problemer længere, jeg bliver snart sindsyg! "Må jeg spørge dig om noget?" spørger Christian, jeg nikker stille. "Hvordan startede det hele?" jeg sukker, "du har godt hørt det med Louis og jeg, men her for 2 måneder siden, gik det bare ned af bakke igen. Louis prøvede at undskylde, men jeg var for sur på ham. Jeg gik så ud af butikken og der var ingen der fulgte efter mig, ikke engang Octavia.. Hun ringede eller skrev ikke, det begyndte hun først på for 3 uger siden." "Hvad? er det hende der har ringet alle de gange?" jeg nikker. "Undskyld Olivia, men det lyder ret dumt. Kan i ikke bare snakke om det og blive gode venner igen? " 

Han har ret, det er dumt. 

Det er mega dumt.

"Det vil jeg gerne, men så nemt er det ikke. Nu har jeg været en bitch over for hende i det her stykke tid. Jeg kan ikke bare tage over til hende nu?" Christian kigger på mig, "selvfølelig kan du det. Kom jeg kører." 

Hvad? nu? Jeg er ikke klar? Hun er ikke klar? Det er for tideligt!

"Lige nu?" spørger jeg stille, "ja, lige nu." Han tager fat i min hånd og hiver mig op af stolen og indenfor.

// Hej gutter og guttinder <3

Der kommer nok ikke nogle kapitler i denne uge, for jeg skal til Menorca i morgen og der er nok ikke noget internet dernede :)

Men vi ses snart, og god sommer ferie! <3 //

Do you remember me?Where stories live. Discover now