Harry & Niall

667 15 1
                                    

20.47 - 10. juni 2016 - London, England

Jeg troede aldrig at jeg skulle være hos Louis igen, godt nok er det ikke her han boede før, men alligevel. Jeg kan huske da vi var små, omkring 5-6 år. Vi var hjemme hos Louis' forældre, vi legede ude i hans have med biler og motorcykler imens vi spiste is. Det gjorde vi næsten hverdag den sommer, begge mine forældre var på arbejde så jeg 'boede'2 uger hos Louis. Stiles, min storebror 'boede'så hos sin bedste ven Charles, som by the way er fricking lækker nu!

Da vi var mindre var jeg hvad man kan kalde en 'drenge-pige'. Jeg syntes at det var meget sjovere at lege med drengene. Da vi blev lidt ældre, omkring 10-11 år, da legede vi stadig meget sammen. Nu hvor vi tog ud i skoven og klatrede rundt i træerne og legede at vi var aber. Så da vi var cirka 20-21 år, der tog vores venskab en kraftig drejning..

"Hey," jeg kigger forvirret rundt og ser så en meget bekendt fyr, det er Liam Payne, en af Louis' bedste venner som også er medlem af deres band 'One Direction'. "hej," svare jeg. "Må jeg sætte mig?" spørger han, han har egentlig en meget rar stemme. Den er helt blød i det. Jeg nikker, efter der er gået lidt tid spørger han: "Hvad skete der mellem Louis og dig?"

Jeg har ikke talt om det i snart 2 år, det har været for hårdt. Jeg sidder lidt og tænker over hvad der egentlig skete, jeg kan tydeligt huske det. Det hele. "Det var to dage før hans audition til Xfactor," jeg kan allerede nu mærke at det er hårdt at tale om. "vi havde sex, det var min første gang." jeg trækker langsomt vejret ind af næsen og ud af munden. "og siden den aften så jeg ham aldrig igen, før festen i lørdags." der går lidt tid før han så svare: "jeg forstår godt at du er sur på ham, men du burde nu alligevel snakke med ham." jeg nikker stille, "du har ret, men.. ikke lige nu vel?" Liam kigger på mig, "jo nu," jeg sukker indvendigt. "okay." "Og hey, tak for sidst," smiler han og blinker en gang med sit højre øje. Sidst? Hvornår så vi hindanen sidst? Når ja, vores kys. Ahaha.


<-><-><->


Jeg bæller mit glas med vodka og appelsinjuice og så går jeg over til ham, han står og snakker med to drenge, den ene med kort brunt krøllet hår og den anden med blond. De ligner nogen jeg har set før? "Hey Louis, jeg har indset at du har ret. Vi bliver nød til at snakke om det. Det betyder ikke at jeg vil tilgive dig, men jeg kan prøve." Han står lidt og kigger på mig, "okay, men først skal du lige møde to af mine bedste venner, Harry og Niall." Harry og Niall..? Harry Stiles og Niall Horan. wow. De er jo endu lækrere i virkeligheden! "hey," smiler jeg imens jeg giver dem begge hånden, "drenge, det her er min.. Tidligere bedsteveninde Olivia Smith," Niall for et meget undrene ansigtsudtryk, "den Olivia?" spørger han stille, Louis nikker. "Men vises senere," siger Louis så og sår går vi sammen udenfor i hans have.

Do you remember me?Where stories live. Discover now