Talk

738 17 0
                                    

"Skal vi ikke finde dig noget mere at drikke?" spørger Mike og jeg nikker. "Lad os hellere." Mike laver mig en drink og en til ham selv og så går vi sammen rundt og snakker lidt med alle. "Hey der er min anden bedste ven, Louis! Har du snakket med ham? han er rigtig sød, du vil sikkert godt kunne lide ham!" smiler Mike og hiver mig med over til Louis. "Jeg har snakket med ham, skal vi ikke hellere finde noget mere at drikke?" spørger jeg og stritter lidt imod han hiveri. "Du skal da lige møde ham ordenligt!" Da han har fået hevet mig helt hen til Liam og Louis holder han mig stadig lidt blidt fast.

"Louis, det er min bedste ven...inde Olivia, og bare rolig du er stadig min bedste ven. Sådan cirka. Men altså, hun har slået op med sin kæreste og du er single så.." Han kludre lidt i ordene, men han er jo også fuld. Jeg er også fuld, men godt nok ikke lige så meget. Tror jeg

Louis kigger hurtigt over på mig, men kigger så også lige så hurtigt tilbage på Mike. "Det ved jeg," svare han, "det var også ret dramatisk, han fik en flad! Så du det?" Spørger Mike lidt råbende. Louis ryster på hovedet. "Hun var så sej!" Han giver slip på min arm og tager begejstret fat i Louis arme. Han nikker, "det vil jeg gerne tro," svare Louis. Der opstår en akavet stilhed og så siger Mike: "ved du hvad? I to i må hellere snakke sammen og så komme sammen, så i har travlt. Farvel." Og så går han.. Fedt.. Nu er jeg her sammen med Liam og Louis..

"Hey," siger han stille. Jeg kan mærke at han prøver at få øjenkontakt med mig, men jeg kigger væk. "Hej," svare jeg stille imens jeg kigger med på mine hænder som jeg nervøst står og klør. "Vi bliver nød til at snakke om det," jeg kigger ham i øjnene. "Jeg er virkelig ked af det jeg gjorde, jeg har haft det så dårligt siden jeg tog afsted. Jeg elskede dig."

Elskede mig? Mener han det? Og så skred han? Den.. Den idiot. Jeg himler med øjnene, "Louis, jeg er ked af det, men jeg kan bare ikke tilgive dig for det okay?" Jeg er ligeved at bryde ud i gråd, jeg vil ikke have at han skal se mig græde så jeg går.

Jeg går ud af rummet, ud i gangen, ud af huset og hjem. På vej hjem sender jeg en SMS til Octavia hvor der står: 'Hey søde, jeg er taget hjem. Det med Louis.. Ja det blev bare for meget. Elsker dig, Ollie'

Hun svare efter to minutter hvor der står: 'ok sode, aj ælskre ås daj, Octæviå' flot stavet.. Ahaha.

Do you remember me?Where stories live. Discover now