Christian?!?!?!

484 17 4
                                    



*BANK BANK BANK BANK BANK*

"DET ER CHRISTIAN, ÅBEN DØREN LIGE NU!" råber han og hamre løs på døren med sine hænder. "hvad fanden sker der med den fyr?" spørger Harry vredt. "Jeg ved det virkelig ikke, men jeg er så bange.." jeg begynder at fælde et par tårrer. "KOM NU OLIVIA! DU SKAL IKKE VÆRE SAMMEN MED DE IDIOTER! KOM NU MED MIG HJEM!" råber han. Louis går vredt hen til hoved døren og åbner den. "Skrid væk herfra, det her er en privat grund. Forsvind eller jeg ringer til politiet!" råber Louis og 2 sekunder efter kan man høre et klask og Louis der falder ned på gulvet.

Vi løber alle derud og ser Louis der ligger på gulvet med næseblod og et øje der er ved at blive blåt. "Er du sindsyg?!" råber jeg og kaster mig ned på gulvet for at hjælpe Louis, men med det samme bliver jeg revet i armen, så jeg kommer op og stå. "Du kommer med mig hjem lige nu!" råber Christian og river mig ud af hoveddøren. "Slip hende!" råber Liam, "luk røven!" råber Christian tilbage. Tårerne vælter ud af mine øjne, han klemmer helt vildt hårdt det gør mega ondt, og jeg er mega bange for hvad han vil gøre med mig. "Slip mig! Slip mig nu!" skriger jeg og prøver at sparke efter ham, men det går ikke så godt. Han hiver mig ind i hans bil og køre afsted med mig, drengene og Octavia løber efter, men det er for langsomme.

∆∆∆

"Stop nu Ollie, jeg kan ikke klare at se dig græde," siger han. Han har ført mig hjem til hans hus, det er cirka et kvarter siden vi ankom. "Lad mig nu gå, vil du ikke nok? Please?" hulker jeg, han har bundet mig fast til en stol med håndjern som han sikkert har stjålet eller et eller andet. "Hvorfor sku jeg? Så du kan være sammen med dine venner igen? Aldrig i livet!" Han er forfærdelig, en kæmpe idiot! "Jeg vil have dig helt for mig selv," smiler han med et klamt og snedigt smil.

*BANK BANK BANK*

"Det er politiet, åben døren!" råber en mand, "f*ck!" mumler Christian, "åben døren nu eller vi kommer ind!" Christian går helt i panik, "f*ck f*ck f*ck f*****ck!" Døren bliver sparket op og der kommer tre store politi mænd ind. "hænderne på hovedet, nu!" råber en af dem og en anden kommer hen til mig og for mig fri fra stolen. "kom med mig."

Do you remember me?Where stories live. Discover now