Liar

614 14 0
                                    

"Jeg ved godt at det jeg gjorde var ondt og jeg skulle have haft sagt farvel, men det var for hårdt for mig. Jeg havde ikke lyst til at sige farvel. Jeg havde ikke lyst til at forlade dig." Jeg ved ikke hvorfor, men det føles ikke ægte, alt det han siger giver ingen mening for mig. "Det passer jo ikke," han bliver helt stiv, "selvfølelig gør det det," "nej Louis, det gør det ikke" jeg prøver at fange hans øjne med mine, men han kigger rundt over det hele for ikke at få øjenkontakt med mig. "Du ved at det var min første gang, Louis du ignorerede mig hver gang jeg skrev til dig, alt det kan jeg altså ikke tilgive dig for, især fordi at du nu sidder her og lyver mig lige i fjæset." Jeg vender mig om og går indenfor.

Jeg finder meget hurtigt Octavia som står og flirter med Liam, selvfølelig. "Kan vi godt gå nu?" spørger jeg lavt og kigger på dem begge, de kigger begge undrende på mig. "Skete der noget?" spørger Liam, "ja, nu skal du høre. Han løj mig lige i ansigtet, han er ikke den Louis jeg kender." Jeg bryder ud i gråd og hiver den nærmeste ind i et kram, jeg har lukkede øjne, men jeg ved godt hvem det er jeg krammer. Det er Liam, jeg kan huske hans duft fra dengang vi kyssede. Han dufter dejligt og han krammer endu bedere. Han aer mig over håret og hiver mig stille ud af krammet, nu med begge hans hænder på mine skuldre. "Jeg skal nok snakke med ham, jeg har givet mit nummer til Octavia, så du ringer bare hvis du har brug for det ikke?" Jeg nikker og krammer ham igen.

~~~~~~~~~~~~~~~
*Liams synsvinkel*

Jeg går ud i haven for at se om Louis er der, og det er han. Han sidder på en bænk med ansigtet gemt i sine hænder. Louis har egentlig utrolig mange bænke i hans have? Jeg sætter mig ned ved siden af ham og spekulere så lidt om hvordan jeg skal spørge ham om det med Olivia.

"Jeg har gjordt noget dumt," mumler han stille og kigger op på mig, jeg for et chok, men lader hver med at vise Louis at jeg for. Han ser helt smadret ud! Hans øjne er helt rødsprængte og han har store mørke render under øjnene. "Ja Louis, det har du fandme," indrømmer jeg. "Hvad? Hvordan ved du det?" Spørger han, "det kan være ligegyldigt, men jeg vil gerne hjælpe dig. Så fortæl hvad der er sket." 

"Det var et par dage inden auditionen til xfactor, jeg inviterede Olivia på en date, vi spiste mad på en rigtig hyggelig cafe og derefter så vi film og spiste jordbær og popcorn udenfor i min have på et tæppe. Vi hyggede os rigtig meget, så ligepludselig midt i det hele der kysser hun mig. Jeg ved ikke helt hvad vi har gang i, men vi ender så med at have sex. Jeg vidste godt at det var hendes første gang, for vi snakkede om næsten alt sammen og hun plejede at ævle løs om at hendes første gang skulle være magisk og alt sådan noget pjat.

Efter vores lille stund, tog hun hjem. Det var meningen at jeg næste dag så skulle sige farvel til hende, men jeg kunne ikke. Jeg fortrød det vi gjorde dagen før, jeg ville bare være venner med hende. hun skrev flere gange den dag, men jeg ignorerede hende bare. Jeg var et fjols Liam, og det er jeg stadig."

Do you remember me?Where stories live. Discover now