Idiot

534 15 0
                                    


Jeg går op til døren og banker på.

Gør jeg virkelig det her?

Jeg kan stadig nå at løbe væk.

Døren åbnes og der ser jeg et styks hottie. Nej, stop dig selv.

"Hey," mumler han stille, "Hey Liam," han træder et skridt tilbage så jeg kan komme ind. "Hvem er det?" bliver der råbt inde fra stuen, hverken Liam eller jeg svarer. Jeg hænger min jakke og stiller mine sko og så går vi stille ind i stuen. Først Liam og lidt efter mig. Alles øjne er rettet på mig, bortset fra Louis', deres underkæber er helt nede og ramme gulvet og jeg er næsten 100 på at der lige fløj et dyr ind i Nialls mund, for nu står han og hoster som en sindsyg. "Hvad laver du her?" lyder det lidt vredt fra Harry, "rolig nu Haz," siger Liam, "hun vil bare hjælpe," forsvare Liam mig. "Hun?" spørger Louis og vender sig forsigtigt om.

Jeg får et lille chok da jeg ser ham, nej nej nej nej. Han ser forfærdelig ud. Hvor er det trist. Men hvorfor? Det var ikke ham der fik sit hjerte knust dengang i 2010, eller ham der blev løjet lige i ansigtet for 2 uger siden. 

"Idiot!" ordet flyver bare ud af munden på mig, de kigger alle forskrækket på mig. "hvabehar?" spørger Liam. "Hold kæft hvor er du selvisk! Jeg ville forstå at du havde det sådan hvis din kæreste havde slået op med dig, eller hvis din kæreste var død eller sådan noget! Men forhelvede, der er ikke sket et skid med dig! Det er mig der burde have det sådan der! Bare fordi at du er kendt, betyder det ikke at du skal te dig som en baby!" Det føles dejligt at komme ud med! Louis'ansigt er ikke til at tyde, men det er Harrys.. "Du må nok hellere gå nu!" Jeg har aldrig mødt ham før, men kæft hvor virker han sur.. "Ja, farvel." svare jeg bare og går.

†††††††

Okay

Jeg har lige ødelagt min sidste og eneste chance for at lære de fyre at kende.. 

Men det er okay, jeg gider alligevel ikke sådan nogle verdenskendte bøsser.

Især ikke Louis den klamme ko.

Hold kæft jeg er sur! 

Jeg har brug for at få al den her vrede ud!

Jeg går midt ude på gaden og der begynder at komme mange biler nu som dytter og råber af mig. 

"flyt dig!" "Skrid væk fra vejen!" "Fuck af!" bliver der råbt, jeg stopper op og vender mig om. Så smiler jeg sødt på en bitched måde og rækker så langefingeren af dem. En af dem træder ud af bilen og løber imod mig så jeg løber alt hvad jeg kan væk. Ups.

Jeg løber og løber indtil jeg er langt væk fra ham, de få gange jeg har været ude at løbe har lige redet min røv. Gad vide hvad der sker hjemme hos Louis lige nu. Enten så græder han videre eller også så gør han noget for at blive god igen og ignorere mig.  Vi har været bedstevenner det meste af vores liv og nu.. hader vi hindanen. 

Do you remember me?Where stories live. Discover now