Last day in the Philippines

425 13 0
                                    




Jeg har ligget her på solstolen længe nu, jeg har fået ret meget farve, hvilket er skønt. Så går jeg nemlig ikke og ligner en vampyr længere.. Jeg har ligget og mærket og stirret på min mave. Tænk om få måneder er min mave kæmpe stor og om 9 måneder vil jeg være mor. Det er helt mærkeligt. Man kan ikke se eller mærke noget endu, men alligevel har jeg det lidt mærkeligt med at der er en lillebitte baby i derinde.

"Glæder du dig til at komme hjem til kolde England i morgen?" spørger Louis, "nej overhovedet ikke," sukker jeg, "gid vi kunne blive her forevigt," han smiler. "Ja, gid vi kunne det."



Klokken er 02.30 Filippinsk tid og vi sidder i en taxi på vej til lufthavnen. Jeg er helt vildt træt og har mest lyst til bare at ligge hjemme i min seng i London. "Louis, der er noget du skal vide," siger jeg, "mine forældre ved ikke at jeg er gravid endu," han kigger undrende på mig. "Hvorfor har du ikke fortalt dem det?" "Jeg ville vente lidt.. Jeg ville helst ikke fortælle dem det og så bare tage på ferie lige efter," "det forstår jeg godt, men så må vi fortælle dem det når vi kommer tilbage," jeg nikker.

∆∆∆

Vi stiger ud af taxien, tager vores kufferter og skynder os ind i lufthavnen. Her er vildt mange paparazzier og fans, klokken frecking 3 om natten?!! Hvis jeg også var fan, havde jeg nok gjordt det samme, men alligevel.. Fansene og paparazierne følger efter os helt op til security, men efter der kan de ikke komme med længere. Der er også et par fans inde bag secuirty, men det er ikke så mange så det går nok. Mange af dem er faktisk helt vildt søde, de spørger også meget ind til Louis' og jegs forhold og hvordan vores venskab var da vi var mindre. Det er faktisk ret hyggeligt.   "Hej Louis," en pige på nok cirka 17 år kommer hen til os, "omg Hej Olivia," smiler hun overrasket da hun ser mig, "du kan nok ikke huske mig, men jeg er Cindy, Zacs lillesøster." Zac? Zac? "Zac James?" spørger jeg, hun nikker. "Wow hvor er du blevet stor! Sidst jeg så dig var du sådan en lille skid," griner jeg. Sidst jeg så hende var hun 10, så det er 7 år siden. "Zac? Som i den  venne-stjældene dreng fra legepladsen?" spørger Louis, jeg nikker grinene. 

Louis og Zac blev altid mega uvenner, de ville begge gerne lege sammen med mig, men de ville absolut ikke lege med hindanen. Zac flyttede desværre til America for 7 år siden, så jeg har ikke set ham siden. "Hvordan har Zac det?" spørger jeg, "han har det fint, han er forlovet og han har en lille pige på 2 år." jeg smiler, "Tillykke, så er du jo faster," hun nikker smilene. "Det var hyggeligt at snakke med jer, men jeg skal skynde mig over til mit fly," "Hils," smiler jeg.

Da hun er væk vender Louis sig om mod mig, "shit hvor er hun blevet lækker," hans kæbe er helt nede og skabe på gulvet, jeg himler med øjnene. "Det er hendes bror sikkert også så," siger jeg så, det for ham til at lukke munden og blive lidt fornærmet. Selvfølelig for sjovt.


Do you remember me?Where stories live. Discover now