Kiss?

539 15 1
                                    




Jeg ligger stadig på sofaen og drengene kommer gåene ind i stuen. "Er du okay?" spørger Liam, "ja," mumler jeg. De sætter sig ned i sofaen og så sætter jeg mig op så vi alle kan være her. Jeg tørre mine øjne og går ud på badeværelset for lige at se mig i spejlet. Jeg har intet makeup på i dag og jeg har stadig mit afslapnings tøj på. (billede i toppen) Mit hår er sat op i en rodet knold. Mine øjne er ret røde, men ellers ser jeg okay ud.. Jeg går stille ud af badeværelset og går stille hen til stuen. Jeg kan høre at de visker så jeg stopper op og lytter efter. 

"Det er virkelig synd for hende," visker Louis, "ja," visker de alle. "Vi må gøre et eller andet for at få hende i godt humør igen," visker Liam, "vi kunne tage i byen i aften?" siger Harry, "ja.. eller vi kunne bare blive her og hygge?" siger Octavia så, "det er nok lidt bedre," siger Liam. Jeg nikker stille for mig selv. "Er der så ikke lige nogen der kan tage i byen og købe lidt snacks?" spørger Octavia, "det kan Harry og jeg godt." hvisker Niall, "nå nå," svare Harry, "okay fedt," visker Octavia. Jeg går ind i stuen som om jeg ikke lige har lyttet efter. De stirrer alle forskrækket over på mig. "Hej," siger de alle på sådan en akavet måde. Jeg kigger rundt på dem og for med det samme øje på Louis'ansigt.

Jeg løber hen til ham og krammer ham og stirrer så derefter på det enorme blå mærke han har på kinden og hen over øjet. "Er det Christian der gjorde det imod dig?" spørger jeg, han nikker. "Det er jeg virkelig ked af Louis," siger jeg så og kigger ham ind i øjnene. En tårer triller ned af hans kind, jeg kan ikke klare at se andre græde, for det for også mig til at græde. En tårer triller derefter også ned af min kind. Jeg hiver ham ind i endu kram.

†††

Vi sidder nu og ser 'now you se me', det er den tredje film vi ser i aften. Lige pludselig kan jeg mærke noget blive kasten hen imod mig, det er en hel håndfuld popcorn, jeg kigger forskrækket rundt for at finde ud af hvem der kastede det. Liam, Niall, Harry og Octavia kigger fokuseret på tv skærmen, mens Louis sidder og fniser. Jeg tager en håndfuld popcorn og kaster efter ham og så kigger han surt på sådanne en sjov måde. "Det skulle du ikke have haft gjordt," vrisser han på sådan en sjov måde og rejser sig op og løber hen til mig, men jeg skynder mig at rejse mig og løbe væk. Vi løber nu rundt i hele huset, og ender inde på deres gæste værelse. Jeg hopper op på sengen og kigger grinene ned på ham. Han smiler og hopper op på sengen og går stille hen til mig. Hans øjne kigger skiftene mellem mine øjne og mine læber, og så sker det. 

Han kysser mig blidt en enkelt gang og kigger mig så i øjnene. Jeg smiler et lille smil og hiver ham ind i endu et kys, jeg placere mine hænder på hans nakke og han placere sine på mine hofter. 

Do you remember me?Where stories live. Discover now