Finally

507 13 6
                                    


*Olivias synsvinkel*

Der er ingen der siger noget lige nu, alle er kommet og vi sidder bare og stirre rundt i rummet. "I bliver nød til at snakke om det hele okay? Vi kan ikke bare sidde her som om intet er sket." Sukker Octavia og kigger ventende på os alle. "Okay," svare jeg, "så starter jeg... Harry, Niall og Liam, jeg er virkelig ked af alt det jeg har sagt til og om jer, undskyld." De nikker alle, "det går nok Olivia, du havde det bare skidt og vi stod vidst i vejen," svare Niall. Jeg smiler et lille smil. "Louis.. Undskyld for... Nej ved du hvad? Jeg har intet at undskylde overfor dig, det er dig der skal undskylde," han nikker. "Olivia, jeg har meget at sige til dig og jeg ved at du gerne vil kommentere på det, men kan du ikke gøre det bagefter?" "jo," svare jeg bare. Han sætter sig bedre op og kigger mig i øjnende. 

"Et undskyld er ikke nok, det er jeg godt klar over." han bliver lidt rød i hovedet og han begynder at få klare øjne, ligesom når man skal til at græde? Hvorfor? "Der går ikke EN dag hvor jeg ikke tænker på den dag jeg forlod dig. Jeg har fortrudt det så meget, det sårede ikke kun dig. I starten tænkte jeg ikke rigtig på dig, men efterhånden så begyndte jeg at savne dig rigtig meget. Du smsede og ringede hele tiden til mig. Jeg ville så gerne svare dig, men jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige for jeg havde virkelig dummet mig overfor dig." Tårerne begynder at trille ned over hans kinder, "jeg prøvede at glemme dig og da vi mødtes til den festen havde jeg glemt dig. Da du fortalte hvem du var.." han snøfter en enkelt gang, "jeg er bare så ked af det hele, vil du ikke godt please tilgive mig for alt det jeg har gjordt?"

Jeg fælder en enkelt tårer, som triller ned af kinden. Jeg nikker, "jo, jeg tilgiver dig." "tak," smiler han og jeg smiler automatisk tilbage. Jeg har tilgivet ham, for real nu. Jeg ved ikke hvor meget det vil ændre vores 'venskab', men jeg vil gerne lære ham bedre at kende.

*BIB BIB*

Jeg kigger ned på min mobil, jeg har fået mindst 20 smser på under 15 minutter? og de er alle fra Christian..

Christian: Hey babe, hvordan går det?

Christian: Hvad laver du?<3

Christian: Olivia er der sket noget?

Christian: Hvor er du?!!

Christian: Er du sammen med Louis og hans venner?! Jeg kommer nu!

"Shit.." mumler jeg stille, "hvad nu?" spørger Niall, "Christian - min kæreste - har opført sig mærkeligt her på det seneste.. Og nu er han på vej herhen.." 

/Kender i Joe Sugg? Zoe Suggs/Zoellas bror? Jeg er ihvertfald gået igang med at skrive en FF om ham. Han er min yndlings youtuber, hvis ikke i kender ham så bliver i nød til at tjekke hans kanal ud! Han hedder Thatcher Joe, og han er den sødeste, skøreste og flotteste youtuber der findes (i følge mig, ahaha)//

Do you remember me?Where stories live. Discover now