Day 3

439 15 1
                                    




Her sååå varmt! Louis og jeg ligger på solstole -eller hvad de nu hedder- nede foran poolen. Han drikker en drink og jeg drikker en sprite, for jeg er jo gravid. Jeg er ved at vende mig til tanken om det, og nu glæder jeg mig egentlig bare helt vildt meget!

Efter Louis snakkede mig til at beholde babyen gik vi indenfor. Octavia var kommet, hun snakkede ikke til mig hele den aften, Liam var også helt stille. Jeg havde vidst virkelig dummet mig.. Jeg har det lidt dårligt over det, så når jeg kommer hjem fra Filippinerne om en halvanden uge så tager jeg ned og undskylder overfor dem begge.

"Har du snakket med Liam og Octavia?" Spørger jeg Louis. Han sukker stille, "nej, men jeg har snakket med Harry og han siger at de begge er helt stille," "jeg er virkelig ked af at jeg gjorde det værre med de to," siger jeg stille. Louis tager fat med sine hænder mine og kigger mig i øjnene, "det var ikke din skyld at Liam løj, det gik bare desværre ud over dig."



Det er ved at være midnat, Louis og jeg svømmer rundt i poolen, der er her på det lille resort. Det er helt vildt rart og afslappende. Louis kommer svømmende med halvt flirtende halvt legene øjne, som om han er et vilddyr på vej efter sit bytte. Jeg bliver helt nervøs, på den legesyge måde og af ren refleks plasker jeg vand lige i ansigtet på ham. Han rejser sig op og tørrer vandet af øjnene, jeg svømmer så hurtigt jeg kan væk fra ham grinene, "du!" vrisser han på en sjov måde og hopper gennem vandet efter mig. Jeg skriger grinene og hopper så væk fra ham. "Jeg kommer og fanger dig!" Jeg begynder at grine helt vildt og bliver nød til at stoppe op for at få vejret! Louis krammer mig bagfra, "fanget," hvisker han ind i mit øre og kysser mig en enkelt gang i nakken. Jeg vender mig om og kigger ham ind i hans flotte blå øjne. De glimtre, "jeg elsker dig Louis," hans øjne lyser endu mere op, og et lille smil kan anes. "Jeg elsker også dig Olivia," hans læber rammer blødt mine. Det er første gang vi har sagt det til hindanen. De tre ord, betyder meget for mig. Jeg har kun sagt det til mine forældre, Stiles og Octavia, og nu Louis.

Jeg elsker ham, Louis William Tomlinson. Min barndomsven. Min kæreste. Den kommende far til min baby. Min.

Do you remember me?Where stories live. Discover now